Şimdi Ara

Çin'de Cihaz Ürettirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çin'de ürettirmek istediğim elektronik bir cihaz var. Temel olarak kendisi bir sayaç (piyasada zikirmatik olarak bilinen ürünlerden) fakat buna bazı ek özellikler eklenmesini istiyorum. Alibaba üzerinden birkaç satıcıyla görüşme halindeyim fakat ısrarla kendi ürettikleri standart ürünü satmaya çalışıyorlar. Sonuca gelirsek, acaba daha önce Çin'de bu tarz bir üretim yaptırmış olan var mıdır, varsa bilgi verebilir mi? Konuyu burada açmamın sebebi, belki elektronikle uğraşan birileri bu tarz bir üretim yaptırmıştır diye düşünmem.

• halikarnaz H kullanıcısına yanıt
    cine gidip görüşme yapmanız gerek benim arkadaşımın patronu cine gidip istediğini söylüyor onlarda üretiyordu ama devre kartını falan sen cizmen gerek onlar sadece üretip size veriyor baştan yapmıyor
  • sessizlerin_umudu kullanıcısına yanıt
    Anladım, biraz zor olacak gibi. Teşekkür ederim bilgilendirme için.
    Alibaba tarzı sitelerden adamlarla konuşup bilgi alabilirsiniz
    Çinliye kafandakini anlatarak ürün yaptırmak gerçekten zor ötesi olur, mühendislik hizmetini buradan alıp ürünü hazırlayıp sadece üretim işini orada yaptırmanız akla daha yaktın olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Public_Enemy -- 23 Temmuz 2014; 5:53:35 >
    Detaylı PM gönderdim.
  • prof955 kullanıcısına yanıt
    Cevaplandı.
  • Public_Enemy P kullanıcısına yanıt
    Üretimi yapabilecek bir yerle anlaştıktan sonra ben de bu şekilde yapmayı düşünüyorum, teşekkürler.
  • Thomassee kullanıcısına yanıt
    Görüşmeleri zaten oradan yapıyorum ama istisnasız hepsi ellerindeki hazır ürünü satmaya çalışıyorlar. Gönderdiğim mesajları okuduklarını bile sanmıyorum, hazır tanıtım broşürü gibi şeyler geliyor cevap olarak her seferinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnaz

Görüşmeleri zaten oradan yapıyorum ama istisnasız hepsi ellerindeki hazır ürünü satmaya çalışıyorlar. Gönderdiğim mesajları okuduklarını bile sanmıyorum, hazır tanıtım broşürü gibi şeyler geliyor cevap olarak her seferinde.

Bu tarz olayı ben de düşündüm ama dediğin gibi.

Gitmeden yapmak zor.

Her bölgeyi gezip iyi bir tur atmak, üretim yerlerini falan görmek lazım aslında.
  • tam kafandaki ürünü tasarlamak felan sıfırdan tasarım ve üretimdir sana maliyeti yüksek olur

kafandakine yakın birşey bul ve okey de
  • Thomassee kullanıcısına yanıt
    Bu konuda yanılıyorsunuz bence, Çin o kadar büyük ki, orada firmalar gezerek bulunacak, görülecek gibi değil. Çok gerekli ise ileriki aşamada anlaştığınız firmayı bir ziyaret edersiniz , ılık sarı renkli çay ikram ederler çabuk içerseniz yedinden dolduruyorlar o yüzden bırakın dursun :) Zaten yazışarak anlaşmak da konuşarak anlaşmaktan çok daha kolay, ingilizce yazıştığınız Çinlilerin çoğu tercüme programı kullanır, iş konuşmaya gelince çok birşey bilmezler, konuşabilseler de ingilizceyi çince konuşur gibi konuştukları için hemen hiç bir şey anlamazsınız. Elektroniğin merkezi Shenzhen , ama orası daha çok işin vitrini gibi, zaten 7.5 milyonluk bu şehri bile bir haftada gezemezsiniz.
    Yani neticede oraya gideyim geze geze firma bulayım filan derseniz, sizinki turistik gezi olur, ha zararı olmaz, Çin görülecek bir ülke.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Public_Enemy -- 24 Temmuz 2014; 18:40:32 >
  • Public_Enemy P kullanıcısına yanıt
    Evet hocam işin merkezi ve büyük yer.

Hong Kong'a yakın olmanın ekmeğini yiyorlar

İngilizce'yi çat pat öğreniyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.