avcilarda normalde kablo tv yok, ama bikac gundur bi suru binanin kapisinda kablo tv kablosu goruyorum, ve giderek bu binalarin sayisi artiyor her tarafta calisma var. apartmanin dis kapisina kadar cekilmis kablolar, uzerlerinde kablo tv yaziyor...duyan eden filan var mi neyin nes?
simdi bu konuda bilgili arkadaslar, bu isler nasil yurur? telekom'un isi kabloyu kapinin onune getirince bitiyor mu? iceriye aldirip o telefon kutularina benzer kutulari ve ic tesisati yaptirmak apartman sakinlerine mi dusuyor?
pek bi heyecanlandim birden.. dialup'tan kurtuluyorum galiba, acaba iyimser bi tahminle kac ay icinde isler tamamlanir ? :)
cocuk gibi sevindim yahu.. eheh
demekki sizin muhite kablolu yayın geliyor...ancak kablolu tv'ye üye olmak için yani kutunun apt. önüne ve içeriye bağlanması için(demek istediğim apt. içindeki dağıtıcı kısım) iş apartman sakinlerine düşüyor...direkt başvuru oldumu eğer adamlar uygunsa 5 gunde bağlıyıp test filan ediolar...
haydi gözün aydın gene iyisin biz bu gidişle 10 yıl sonra kabloya geçeriz
Valla beyler aynı heyecan bende de var... Kablo Tv, Balçova'ya da geliyor galiba... Buralarda kazılmış durumda... Her yere kablo döşeniyor!!
buraya daha doğal gaz gelmedi adam akıllı yolumuz yok kablo net yaklaşık bi 50 sene sonra gelir trabzona ama bu iş böle olacak gibi değil ben gidecem herhalde kablonete.
oha balçovada kablo tv yok mu?ilginç...
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by £ívíng£égénd®</i> <br />oha balçovada kablo tv yok mu?ilginç... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
EVET ÖYLE... BUCA'YA KABLO TV GELDİ ve 1 AY SÜREDİRDE AKTİF. HEMEN BAŞVUR, SENDE BAĞLAT...
powerstorm : abicim simdi varya laptopi yere atip ustunde ziplayasim geldi 3 senedir kablo tv var ve kablo net hala yok ha? bosuna hayal kuruyorum ben o zaman yahu! ben 1-2 ay icinde kablonete gecerim diyodum kendi kendime hay aptal ben!
burdada kablo kurulalı yıllar oldu ama kablo net işi bağlantı felan diyorlardı ama tam emin değilim. yani powerın dediği olay burdada var.
aman laptop u kırma neden dicen sen avcılardasın onun için oraya direk kablo net döşenir sanırım çünkü istanbuldasın :) ben yalovadayum ilk önce tek hat döşendi daha sonra başvurular açıldı kablo net için tam hatlar tamamlanmaya başlancaktı deprem oldu ve bu olaydan vazgeçildi :(
çok kötü ya.((powerstorm
abi ben artik kablo modemi olan herkesten, adsl'i olan herkesten nefret ediyorum :)
quote:
Orijinalden alıntı: MOS
avcilar 'da oturan var mi aramizda?
avcilarda normalde kablo tv yok, ama bikac gundur bi suru binanin kapisinda kablo tv kablosu goruyorum, ve giderek bu binalarin sayisi artiyor her tarafta calisma var. apartmanin dis kapisina kadar cekilmis kablolar, uzerlerinde kablo tv yaziyor...duyan eden filan var mi neyin nes?
simdi bu konuda bilgili arkadaslar, bu isler nasil yurur? telekom'un isi kabloyu kapinin onune getirince bitiyor mu? iceriye aldirip o telefon kutularina benzer kutulari ve ic tesisati yaptirmak apartman sakinlerine mi dusuyor?
pek bi heyecanlandim birden.. dialup'tan kurtuluyorum galiba, acaba iyimser bi tahminle kac ay icinde isler tamamlanir ? :)