Şimdi Ara

Benden küçük birinin bana bicak çekmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar istanbulun kotu mahallelerinden birinde oturuyorum. Serseri cingeneler dolu. Bunlarin hepside böyle küçüklu büyüklü tayfa 15 yasinda veletle 25 yasinda adam beraber takılıyor. Bonzaileri bicaklari falan eksik olmaz yanlarından. 3 sene once yani 17 yasindayken benden küçük biri bana bicak çekip para istemişti mahallemizde. Uzaktada arkadaşları vardi bunlardan büyük. O zaman korkup vermiştim. Suan naparim bilmiyorum sizce ne yapılmalı. Malesef bunlarla ayni mahalledeyiz rahat birakmazlar diye düşünüyorum. Bonzaiden bir kac kere polis içeri aldi bunları ama 2 3 gun sonra ciktilar yine. Böyle bir durumda cesurmu olunmali mantiklimi davranilmali. Şimdi ben bu çocuğa vursaydim o zaman dahami iyi olurdu. Bu arada bahanr üretmeyecegim baya korkmustum o zaman liseliydim :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum polemige girme ne istiyorlarsa ver isine bak

• Anne baba sabikaliysa bir cocuktan fazla yapmalari engellenmeli

• quote:

Orijinalden alıntı: Zooeto

Anne baba sabikaliysa bir cocuktan fazla yapmalari engellenmeli
    insanlar için kısırlaştırma bir çözüm olabilir.Böyle it serseri yetiştiren tiplerden nasıl kurtulunur adına önemli bir adım olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Dostum polemige girme ne istiyorlarsa ver isine bak
    Böyle yapincada yediremiyorum ya ama valla canimida tehlikeye atmak istemiyorum. Mahallede öldürülen bile oldu Teksas mübarek

• Ya oradan taşın ya da onlar gibi ol

• quote:

Orijinalden alıntı: x-c9

Ya oradan taşın ya da onlar gibi ol
    Malesef suan tasinmaya durumumuz yok. Istesemde onlar gibi bos adam olamam. Köşede bonzai cekip gece 4e kadar boş muhabbet yapiyorlar. Bicak falan taşıyorlar. Agizlarindan kufur eksik olmuyor. Unideydim gecen geri dondum istanbula. Daha mahalleye girdim tip tip bakıyor bana 14 yasinda bebe yanindada 10 kisi var :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vur bana diye bağırmaya başla
  • Yapacak nirşey yok gibi görünüyor.Gece dışarı çıkmamaya çalış veya onların olduğu yerlerden geçme.Onlar boş adam müebbette yeseler hiçbir mok olmaz çünkü kaybedecek bir hayatları yok.Kendine dikkat et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2AE10949E

Yapacak nirşey yok gibi görünüyor.Gece dışarı çıkmamaya çalış veya onların olduğu yerlerden geçme.Onlar boş adam müebbette yeseler hiçbir mok olmaz çünkü kaybedecek bir hayatları yok.Kendine dikkat et.
    Eyvallah hocam. Harbiden salaklik yapip gaza gelmeye gerek yok sanırım.

• Hocam internetten söylemesi kolay da ben sizin mahallede olsam o çingeneyi bulur boş bir vaktinde bir güzel yakalar öldürürdüm.Ciddiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realexile

Malesef suan tasinmaya durumumuz yok. Istesemde onlar gibi bos adam olamam. Köşede bonzai cekip gece 4e kadar boş muhabbet yapiyorlar. Bicak falan taşıyorlar. Agizlarindan kufur eksik olmuyor. Unideydim gecen geri dondum istanbula. Daha mahalleye girdim tip tip bakıyor bana 14 yasinda bebe yanindada 10 kisi var :D

Alıntıları Göster
    Hangi mahalle bu merak ettim :D

• Sana bıçak çekiyorsa sende bir yerden bul ona tabanca çek.

Olmadı silah bulamadın tehdit mi ediyor, ağzını yüzünü hoşaf et.Şu hayata bir kere geliyorsunuz, korkak yaşamayın.

Herkesin ömrünün bir sonu var bu adamlara kimse sesini çıkarmıyor diye zaten önüne gelene dayılık yapıyorlar.Olmadı topla onun toplayacağının 2 katı adamı mahalleyi birbirine kat.

Korkma, korkak yaşanan bir hayatın hiç bir amacı yoktur.

Troll amaçlı yazılmıştır
  • Şu tarz birşey alsan yine aynı durumda polis diye kendini yutturursun geri fites yaparlar

• Hic bir sey canindan degerli degil. Banka karti kullan, yaninda nakit tasima.

Gecen hafta bir arkadasimi kanyondan zincirlikuyuya kadar 2 hapci aracina zarar vere vere gasp etmeye calisti. Yogun trafikte bir eleman da cikip bir sey yapmadi yapamadi. Cuzdaninda 10 lira varmis gostere gostere verdi 10 lirayi arabaya daha buyuk zarardan kurtardi.

İstanbul artik boyle bir yer hazirlikliolmak gerekiyor

• liseye giderken okulun yakınında sürekli takıldığım atari salonunda ilkokullunun biri atari makibasının jeton yerine teli hızlıca sokup çıkarınca oyunu başlattı

hemen yanına gidip seni şikayet edecem dedim ve oyuna başladım

minik ilokullu ya versene oyunumu bana dedikçe elimle tersledim

sonra uzaklaştı benden ben de iyice oyuna daldım

kısa bir süre sonra yanında izbandud gibim 20 li yaşlarında biriyle geldi a i bu beni oynatmıyor der demez

aaa hiç öle şey olur mu ben makina hilemi mi diye kontrol etmiştim gel bakalım geç şuraya deyip usulca oradan uzaklaştım

tekrar dönüp baktığımda minik ilkokullu 32 dişini gösterircesine sırıttı ve koluyla nah işareti çaktı

• 15 yasinda veletle 25 yasinda adam beraber takılıyor.

Muhtemelen sonları böyle olacak:

https://m.youtube.com/watch?v=OpHT_dBMuqs&t=662s

Videoyu iyi izlemeni tavsiye ederim.

• varoş it kopuk dolu lanet bi yerde oturuyorum daha laf atan karışan keko görmedim at hırsızı tipli olmanın avantajları
  • arada git selam ver, isimlerini öğren, sigara içiyorsan çakmak iste falan, birkaç kez muhabbetin olunca bir şey yapmazlar hatta işine de yararlar.

• Bunlar toplumdan temizlenmedikçe asıl huzurdan bahsedilemez.
    Hümanizm iyiler için vardır ve hümanizm adına bunların toplumdan TEMİZLENMESİ şarttır.
    Bu tipler Brezilya'da Amerika'da falan da yoğunlar.
    Hepsinin kökünü kurutacak bir yönetim gelmedi şuana kadar.
    Ah ah neler yapacağım da imkan yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.