Şimdi Ara

Kızların en ufak hareketi bile beni kendinden soğutmasına yetiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • örneğin uyuz bi gülüş atsın o hareketiyle bile ondan soğurum .. Bu sorun sizdede var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syhkan -- 19 Haziran 2011; 23:07:33 >

• gulucuge odaklan.
  • olsada sogusak
  • quote:

Orijinalden alıntı: syhkan

örneğin uyuz bi gülüş atsın o hareketiyle bile ondan soğurum .. Bu sorun sizdede var mı

allah yazdıysa bozsun.
  • Maalesef..
  • öneride bulunun yaa napcam
  •  Kızların en ufak hareketi bile beni kendinden soğutmasına yetiyor.

Kız diye buna yönelmeni öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: syhkan

örneğin uyuz bi gülüş atsın o hareketiyle bile ondan soğurum .. Bu sorun sizdede var mı

iyide bu drumda ne yapılır herkes biliyo
  • En guzel kızdan bile soguma sebeplerinden bir tanesi onu montla zıçarken hayal etmek.
  • Tırnak arası pisse suratına bir daha bakmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmt_mhmt

En guzel kızdan bile soguma sebeplerinden bir tanesi onu montla zıçarken hayal etmek.

• Ağzının içine gir!!
  • Cırtlak renkli elbiseler giyerek ve üstüne üstük elinde telefon gördüğüm kızlardan nefret ediyorum.Belki bunlar sizin çevrenizde olmayabilir ama yaşadığım yer olan ankara keçiören'in kızlarının %60'ı böyledir
  • giyimini beğenmediklerimi sevemem bir daha.
    insanlıktan kaşarlığa büyük adım atanları da sevmem (bkz: bizim sınıfta sene başı eteği diz altı olup sene sonunda g*tü gözükecek kadar kısaltan).
    düşüncelerini sevmediklerimi de önemsemem.
    uyum uyduramayını ve tutarsızlıklarını da sevmem.

yani anlayacağınız beni düşüncelerime sahip olacak.
  • Çakma ayakkabı ve kıyafet giyiyorsa ne kadar güzel olursa olsun suratına tükürüp kafasına tekme atarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Göktuğ VATANSEVER

Çakma ayakkabı ve kıyafet giyiyorsa ne kadar güzel olursa olsun suratına tükürüp kafasına tekme atarım.

yapma abisi senin için giyiniyor o cicikız
  • benim en nefret ettiğim şey bi kızın basenlerinin olması ve onun bu basenleri kapatmak için korse giymesi ama basenlerindeki yagın korseden taşarak üst tarafta toplanması ile sol ve sağ taraflarda oluşan yağ tabakasından nefret ederim. Ne kadar güzel olursa olsun bi kızda bu görüntüyü görürsem direk yönümü değiştiririm
  • Sigara içmesi ve argo kelimeler kullanması bir daha görüşmemem için çok geçerli nedenler.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona Grata -- 20 Haziran 2011; 4:21:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persona Grata

Sigara içmesi ve argo kelimeler kullanması bir daha görüşmemem için çok geçerli nedenler.

Katılıyorum hiç bir kıza küfür & sigara yakışmıyor.Karşıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePoine

quote:

Orijinalden alıntı: Persona Grata

Sigara içmesi ve argo kelimeler kullanması bir daha görüşmemem için çok geçerli nedenler.

Katılıyorum hiç bir kıza küfür & sigara yakışmıyor.Karşıyım

Ayakta yazıyorum..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.