Şimdi Ara

Bu çizgi filmi hiçbir yerde bulamıyorum Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu çizgi film eskiden Yumurcak TV kanalında Türkçe olarak uzun bir süre yayınlanmıştı, ama internetde hiç bir yerde bu çizgi filmin Türkçe'sini bulamıyorum. Lütfen bilen birileri varsa yardım etsin.İyi Forumlar, İyi Bayramlar.

Çizgi filmin adı: Space Goofs

Örnek video linki :https://www.youtube.com/watch?v=Fva4GgR5V3c

• Merhaba türkçesini bende kaç yıldır arıyorum ama bulamadım bulan varsa yardımcı olabilir mi teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: perewe

Merhaba türkçesini bende kaç yıldır arıyorum ama bulamadım bulan varsa yardımcı olabilir mi teşekkürler.

Benim de ara sıra aklıma takılıyor bu çizgi film. Orijinal ismi Les Zinzins de l'espace, İngilizcesi Space Goofs. Gerçekten çok güzeldi, Oggy ile birlikte kaçırmadan izlerdim ben de. Ancak Türkçesini bulabileceğinizi hiç sanmıyorum çünkü fetö'cülerin kanalı yumurcak tv veriyordu malum. Türkçe kayıtlar onlarda olsa gerek, onların da siteleri kapandığı için üzerine bir bardak soğuk su içsek iyi ederiz.

Fakat yeni fark ettim, YouTube'da "Space Goofs" isminde onaylı bir kanal var, kanalda çizgi filmin videoları İngilizce olarak mevcut. Yabancı bir forum sitesinde İspanyolca dublajlısının mega linki üzerinden paylaşıldığını gördüm bir de. İspanyolcası işimze yaramaz sanırım ama İngilizce olanı izlenebilir, YouTube'un otomatik altyazı seçeneğini etkinleştirirseniz orta seviye İngilizce ile de gayet keyif alabilirsiniz çizgi filmden.

Dediğim kanaldan bir bölüm ekleyeyim şuraya  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GakgoBey23 -- 29 Kasım 2020; 23:37:56 >

• GakgoBey23 kullanıcısına yanıt

oha ya ben de bunu arıyordum

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FBDF44A06 -- 24 Ocak 2021; 21:38:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.