|
Bu çizgi filmi hiçbir yerde bulamıyorum Lütfen Yardım
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhaba türkçesini bende kaç yıldır arıyorum ama bulamadım bulan varsa yardımcı olabilir mi teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: pereweMerhaba türkçesini bende kaç yıldır arıyorum ama bulamadım bulan varsa yardımcı olabilir mi teşekkürler.
Benim de ara sıra aklıma takılıyor bu çizgi film. Orijinal ismi Les Zinzins de l'espace, İngilizcesi Space Goofs. Gerçekten çok güzeldi, Oggy ile birlikte kaçırmadan izlerdim ben de. Ancak Türkçesini bulabileceğinizi hiç sanmıyorum çünkü fetö'cülerin kanalı yumurcak tv veriyordu malum. Türkçe kayıtlar onlarda olsa gerek, onların da siteleri kapandığı için üzerine bir bardak soğuk su içsek iyi ederiz.
Fakat yeni fark ettim, YouTube'da "Space Goofs" isminde onaylı bir kanal var, kanalda çizgi filmin videoları İngilizce olarak mevcut. Yabancı bir forum sitesinde İspanyolca dublajlısının mega linki üzerinden paylaşıldığını gördüm bir de. İspanyolcası işimze yaramaz sanırım ama İngilizce olanı izlenebilir, YouTube'un otomatik altyazı seçeneğini etkinleştirirseniz orta seviye İngilizce ile de gayet keyif alabilirsiniz çizgi filmden.
Dediğim kanaldan bir bölüm ekleyeyim şuraya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GakgoBey23 -- 29 Kasım 2020; 23:37:56 >
-
oha ya ben de bunu arıyordum
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FBDF44A06 -- 24 Ocak 2021; 21:38:24 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X