Şimdi Ara

BU ÇOK MU ANORMAL ??!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm millet.Uzun zamandır kafama takılan bir soru var.bir türlü atamıyorum zihnimden.17 yaşındayım ve henüz bir kızla öpüşmüşlüğüm yok.sewglim de olmadı.ve şimdiye kadar bana ilgi duyan 2 şişman kız dışında karşı cinsten bir ilgi de görmedim.asosyal olduğumu yada çirkin olduğumu düşünmüyorum.Ama bir türlü kızlar bana yanaşmıyor.Arkadaşlardan her gün onunla bununla gezdiklerinin hikayelerini dinliyorum.Onlar mı sallıyolar yoksa bende mi bişey war?neden karşı cinsin benden bu kadar soğuk olduğunu anlamadım.bu normal mi...cvp yazarsanız sevinirim....

• Öpüşmemen gayet normal.18 ol sonra öpersin.

Seninki klasik asosyal olduğunu farketme evresi gibi geldi bana.
  • 20 yaşındayım para var, tip var, çene var,ortam yok olmayınca olmuyor.
  • git o arkadaşlarınla takıl ortamlara ak biraz atılgan ol bide ilk çıkacağın kız dünya güzle olcak diye bişi yok unuatma bi kural vardır çirkin kızların çok güzel kız arkdaşları vardır emin o
  • anlamadığım şu.Mesela şenlikteyiz arkadaşlarla.yeni bi kızla tanıştım.biraz sohbet fln.o arada benim ark. geldi yanıma.kıza bi hllaer oldu.bizim ark. a asılmaya başladı. her dediine gülüyo elini omzuna atıyo sırnaşıyo fln fln...ulan sabahtan beri kıza yapmadıım maskaralık kalmadı.çocuğun yanımıza gelip selam vermesi yetti.
  • 16 yaşındayım , para var , kız var , öpüşen kız var , ortam var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu tam olarak ne oluyor
    3 ay önce açıldı
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    bu mu o mu şu mu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nyz92

Slm millet.Uzun zamandır kafama takılan bir soru var.bir türlü atamıyorum zihnimden.17 yaşındayım ve henüz bir kızla öpüşmüşlüğüm yok.sewglim de olmadı.ve şimdiye kadar bana ilgi duyan 2 şişman kız dışında karşı cinsten bir ilgi de görmedim.asosyal olduğumu yada çirkin olduğumu düşünmüyorum.Ama bir türlü kızlar bana yanaşmıyor.Arkadaşlardan her gün onunla bununla gezdiklerinin hikayelerini dinliyorum.Onlar mı sallıyolar yoksa bende mi bişey war?neden karşı cinsin benden bu kadar soğuk olduğunu anlamadım.bu normal mi...cvp yazarsanız sevinirim....

• Kız öpememiş olman normal..
    Kızlardan ilgi görememe nedenini ancak kendin bulabilirsin , farklı şeyler dene samimi bir erkek arkadaşına bu konuyu aç.
    Tipsiz miyim falan de , ama ağzı sıkı biri olsun hatta "oğlum bana bir şeyler ayarlayamaz mıyız?" gibisinden şakayla karışık söyle ona ..
  • Abi senin çok sağlam 2 tane kız dosta ihtiyacın var.ve minimum 6 aya..
    Edindiğin o dost arkadaşlar,seni öpüşmeyede iştirak ediceklerdir,kız arkadaşlarada
    Çok çirkin olmasınlar,idare eder olsunlar
  • Eşek kadar adam olmuşsunuz kız peşinde koşuyorsunuz , sizin yaşınızda adam İstanbul u almış. Sizinde aklınız fikriniz belden aşağı merak etmeyin evlenirseniz yalnızlığı çok ararsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.