Şimdi Ara

BU COMPONENTİ BİLEN VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Arabam için component ararken VİBE marka bir takıma rastladım. Modeli de SE-K60 diye geçiyor. Hiç duymadığım bir marka olmasına rağmen 115 W RMS değeri beni gerçekten etkiledi. Ayrıca yakından inceledim ve malzeme olarak ta çok kaliteli görünüyor. Kutusundan çıkan tesisat kablosu da apartman tesisatını kaldıracak kadar da kalın
    Satan arkadaş bunun en baba componentlerden biri olduğunu söyledi. Ama dediğim gibi hiç duymadığım bir marka olduğu için tereddütte kaldım.Tesisat işinde duayen ve bu markayı tanıyan arkadaşlardan bu componentin nasıl olduğu konusunda değerli fikirlerini bekliyorum.

http://www.vibe-audio.co.uk/products/sek/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahsin053 -- 5 Ağustos 2008; 11:33:53 >

• güzel bir componenttir güle güle kullanın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: audiocu

güzel bir componenttir güle güle kullanın.

+1

Dehşet kaliteli bir komponenttir..Sıradan komp.lar gibi anfinin gainini açınca sesi de bozmaz çünkü rms si yüksek.. İngiliz malıdır..Markaya bağımlı kalmana gerek yok zira öyle değişik markalar var ki bildiğimiz nicelerine toz yutturur.. Arabamda bir takım vardı 5-6 ay önce arabayı satarken üzerinde verdim

Nerde gördün Vibeyi?
  • Maltepe pazarında.. Bu arada bugün itibarıyla Vibeyi aracıma takmış bulunuyorum. Önceki pioneer componentlerim ile bunun arasında çok fark var. Nerdeyse arkayı bastıracak kadar kuvvetli bir sesi var. Yalnız tizlerin sesi çok keskin geldi ve rahatsız etti biraz. Sanırım kulak alışmadığı için.. Teypten tizi biraz kıstım, şu an güzel. Gerçekten beğendim, tavsiye olunur
  • vibe çok kaliteli bir markadır hayırlı olsun güle güle kullan
  • Çok teşekkür ederim.. Tek beğenmediğim yanı dış görünümü. Kapakları biraz tipsiz geldi bana
  • yenibosna eskidji deki dükkanlarda var çok kalitedir gerçekten
    quote:

Orjinalden alıntı: chiron2007

quote:

güzel bir componenttir güle güle kullanın.

+1

Dehşet kaliteli bir komponenttir..Sıradan komp.lar gibi anfinin gainini açınca sesi de bozmaz çünkü rms si yüksek.. İngiliz malıdır..Markaya bağımlı kalmana gerek yok zira öyle değişik markalar var ki bildiğimiz nicelerine toz yutturur.. Arabamda bir takım vardı 5-6 ay önce arabayı satarken üzerinde verdim

Nerde gördün Vibeyi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne böceği? Bilen var mı ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: tahsin053

Maltepe pazarında.. Bu arada bugün itibarıyla Vibeyi aracıma takmış bulunuyorum. Önceki pioneer componentlerim ile bunun arasında çok fark var. Nerdeyse arkayı bastıracak kadar kuvvetli bir sesi var. Yalnız tizlerin sesi çok keskin geldi ve rahatsız etti biraz. Sanırım kulak alışmadığı için.. Teypten tizi biraz kıstım, şu an güzel. Gerçekten beğendim, tavsiye olunur

evet bu normaldir, çünkü pioneer complar tizde verimli değil, yeni compları alınca bir anda yüksek tiz dinleyince rahatsız etmiştir.
  • kutu icerigini bir soylermisin ??ve kaca aldigini
  • aynı soruyu ben de soracaktım
    kutu içeriği ve fiyatı hakkında bilgi verebilir misiniz?
  • vibe audio nun comp ları dls den dahamı iyi ? ben dls bakıyodum ama bunu fiyatı daha uygun pek fark yoksa aralarında vibe alabilirim bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaydee -- 21 Ağustos 2008; 23:03:05 >
  • Birde bu vibe audionun 110w lık compları hangi anfi ile besleyebiliriz ? audiosystem f4 600 le uyumlu olurmu ? Ben 2 takım almayı dusunuyorum birde kicker kare bass koyucam bu sisteme 20cm lik 300watt tek nafi isimizi gorurmu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaydee -- 21 Ağustos 2008; 23:30:13 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tahsin053

Maltepe pazarında.. Bu arada bugün itibarıyla Vibeyi aracıma takmış bulunuyorum. Önceki pioneer componentlerim ile bunun arasında çok fark var. Nerdeyse arkayı bastıracak kadar kuvvetli bir sesi var. Yalnız tizlerin sesi çok keskin geldi ve rahatsız etti biraz. Sanırım kulak alışmadığı için.. Teypten tizi biraz kıstım, şu an güzel. Gerçekten beğendim, tavsiye olunur

evet bu normaldir, çünkü pioneer complar tizde verimli değil, yeni compları alınca bir anda yüksek tiz dinleyince rahatsız etmiştir.

Evet haklısın..Pioneer complarımın tizleri ilk yüksek ses açışımda patlamıştı. Değiştirdim, yenileri yine patladı. Minicik crossoverları korumaya yetmiyor sanırım. Zaten bu yüzden yeni comp arayışına girmiştim.

Bu arada kutu içeriğini ve fiyatını soran arkadaşlar,

fiyat olarak 130 ytl ye aldım.

Kutu içeriği ise gayet zengin. Tweeterlar için değişik montaj aparatları, 2 adet kocaman crossover, kapaklar, bolca vida, fazladan kablo takımı-ki sadece kablolar yarım kilo gelir)) Ve bugüne kadar gördüğüm en kalın kolon kablosu. Bildiklerimiz gibi yuvarlak değil, yassı ve kalın bir kablo.

Anfi olayına gelince, klavuzunda minimum 65 W lık anfide kullanılması gerektiği yazıyor. Benim anfi jbl 75,4 ve her kanalı 104 W. O yüzden bir sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahsin053 -- 24 Ağustos 2008; 15:05:10 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.