Bildirim
Bu da benim E63 AMG (11. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Yılan gibi maşşallah -
Araç on numara iyi günlerde kullanmanız dileğiyle, sadece göstergelerin oradaki analog saati beğenmedim onun yerine başka bir gösterge koydurtma şansımız var mı acaba? -
Biz bu zevkten mahrumuz, bizim yerimize de kökleyin gazı.. -
Maşallah , hakikaten yılan gibi uzuyor. -
dehşet gidiyor,kazasız belasız -
Oo Ebru Gündeş falan video on numara -
-
quote:
Orijinalden alıntı: djinn_inc
Araç on numara iyi günlerde kullanmanız dileğiyle, sadece göstergelerin oradaki analog saati beğenmedim onun yerine başka bir gösterge koydurtma şansımız var mı acaba?
MB özeliği, dikkat edin bazılarında IWC saatları kullanırlar -
quote:
Orijinalden alıntı: wrath54
Biz bu zevkten mahrumuz, bizim yerimize de kökleyin gazı..
Bende aynı fikirdeyim Benzin 3 € çıkmadan -
Aracın şanzumanı nasıl acaba çift kavrama mı yoksa tork konvertörlümü,vites geçişleri yumuşakmı yoksa sert mi,drift yapmak istesek vites buna uygun mudur? -
quote:
Orijinalden alıntı: speed need
Aracın şanzumanı nasıl acaba çift kavrama mı yoksa tork konvertörlümü,vites geçişleri yumuşakmı yoksa sert mi,drift yapmak istesek vites buna uygun mudur?
Tork konvertörü bulunuyor, yeni nesillerde yaş kavrama olan 7-ileri otomatik şanzıman kullanıyorlar ara gazda veriyor. Bnm 7 vites olduğu halde arasıra soğukken 2-3 vitese geçerken sert geçiş olabiliyor.
Burdada E55 Drift yapan var, ben hem kıyamam ve böyle güzelde yapamam
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ex-Diesel
quote:
Orijinalden alıntı: speed need
Aracın şanzumanı nasıl acaba çift kavrama mı yoksa tork konvertörlümü,vites geçişleri yumuşakmı yoksa sert mi,drift yapmak istesek vites buna uygun mudur?
Tork konvertörü bulunuyor, yeni nesillerde yaş kavrama olan 7-ileri otomatik şanzıman kullanıyorlar ara gazda veriyor. Bnm 7 vites olduğu halde arasıra soğukken 2-3 vitese geçerken sert geçiş olabiliyor.
Burdada E55 Drift yapan var, ben hem kıyamam ve böyle güzelde yapamam
Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler,birşey daha soracağım.Vites geçişleri performans sürüşlerinde sert mi oluyor aracınızda yoksa yumuşakmı?Yani 1. viteste gazladınız devri tamamlayıp 2. vitese geçtiğinizde aracın patinaj çekmesi durumu oluyormu yoksa yumuşak bir şekilde bir üst vitese geçip hızlanmaya devam mı ediyor?
-
S Konumunda 1. C Konumunda 2. viteslen kalkıyor. S Konumunda daha çabuk vites değişdiriyor ve devir düşünce tabii hıza balı hemen vites ufaltıyor hazır hızlanma posisyonu alıyor. Birde kullandığın tarzı şanzıman kendisi öğreniyor, vitesler gayet ısınınca yumuşak.
Asfalt az nemli veya toz vs. olursa kalkarken hızlı gazladınmı arkasını atma olanağı yüksek tabii ESP devreye giriyor. ESP devre dışı bırakırsam tam gazlarsan herhalde epey asfalt kazır ve yerimdende kalkamam yanlız ESP yine devreye giriyor frene basınca. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ex-Diesel
S Konumunda 1. C Konumunda 2. viteslen kalkıyor. S Konumunda daha çabuk vites değişdiriyor ve devir düşünce tabii hıza balı hemen vites ufaltıyor hazır hızlanma posisyonu alıyor. Birde kullandığın tarzı şanzıman kendisi öğreniyor, vitesler gayet ısınınca yumuşak.
Asfalt az nemli veya toz vs. olursa kalkarken hızlı gazladınmı arkasını atma olanağı yüksek tabii ESP devreye giriyor. ESP devre dışı bırakırsam tam gazlarsan herhalde epey asfalt kazır ve yerimdende kalkamam yanlız ESP yine devreye giriyor frene basınca.
Anladım,açıkladığınız için tekrardan sağolun -
şurda diesel yazan anadol mu ford mu ne o benim olsun yeter istemem 6.3lük mercedes falan
tam gaz verdiğinde motorda çakan şimşekleri duymak nasıl keyiflidir -
Ben 105-255'e bittim resmen.. Araç 4. viteste 7000 rpm'de 180'lere dayanıyor
Seside çok güzel, resmen senfoni orkestrası konser veriyor kaputun altında. Kazasız belasız sürüşler olsun. -
hayırlı olsun kardeş. -
Sağolun dostlar, son günlerde pek üstünden inmedim 1 ayda 6.000 km yol yapmışım.
Bu arada eskisi gibi S konumda gitmiyorum, C de bi depoylan 430km (ort. 65-67LT) yol gidiyor.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X