Şimdi Ara

Bu da benim E63 AMG (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
537
Cevap
11
Favori
55.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ex-Diesel

40.000 € verin olur bu iş, böyle çicek gibi Benzin canavarı pek denk gelmez !

14.000 - 15.000 € civarında 2.0 TDİ TT arıyorum hocam aslında yada 1.23d(start-stop) kısmet bakalım ne olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shanke -- 28 Mart 2011; 0:07:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

quote:

Orijinalden alıntı: West 

kazasız belasız kullanın çok güzel.

dipnot : inanmıyorum arkadaş diğer dünya olduğuna. Cennette bu dünyada cehennemde.

Aha benim gibi düşünen biri çıktı.

Bu arada bana video sözün vardı satmadan bi çeksen iyi olur.

Akhilleus unutmadım, lastiklerin değişmesini ve havaların iyi olmasını bekliyordum, inş. Haftaya vaktim olur eklerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: shanke

quote:

40.000 � verin olur bu iş, böyle çicek gibi Benzin canavarı pek denk gelmez !

14.000 - 15.000 � civarında 2.0 TDİ TT arıyorum hocam aslında yada 1.23d kısmet bakalım ne olucak

Hayırlısı olsun, son zamanlar bu Akaryakıt fiyatlarına bakınca en uygun yine Dizel, işin kötü tarafı böyle giderse fiyatlar daha artıp gelecek Krizde Enerjiden kaynaklanır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shanke

quote:

40.000 � verin olur bu iş, böyle çicek gibi Benzin canavarı pek denk gelmez !

14.000 - 15.000 � civarında 2.0 TDİ TT arıyorum hocam aslında yada 1.23d kısmet bakalım ne olucak

Hayırlısı olsun, son zamanlar bu Akaryakıt fiyatlarına bakınca en uygun yine Dizel, işin kötü tarafı böyle giderse fiyatlar daha artıp gelecek Krizde Enerjiden kaynaklanır.

hem dizel hem genç işi lazım hocam - bulgaristanda yok zaten bu 2 model almanyaya gelicem gibi

• evet bi kickdown videosu istiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan™

evet bi kickdown videosu istiyoruz
  • araç çok güzel, hızlanmasından motorunda vs. çok iç tasarımını sevdim, çok güzel görünüyor iyi günlerde kasasız belasız kullanın.

• Size ilk acemilik deneme Videosu
  • quote:

Size ilk acemilik deneme Videosu

Maşallah hocam kulaklarımızın pasını sildin

• quote:

Size ilk acemilik deneme Videosu

sese bak ya :)
    gelecek sefere daha kaliteli bir çekim bekliyoruz

• bunu türkiyeden almaya kalksan ancak kenarda müzelik olur. benzin fiyatları aldı başını gidiyor :)
  • son 10 gündür bel fıtığından yatıyorum ortopedik yatakta sanki sizin araba benim yatajtan daha rahat gibi duruyor
  • Sağolun arkaşlar, inş. daha bi iyi çekim gelecek defa olur, bu aceleye geldi.

@eylülnisaeyvaz

Geçmiş olsun, bi eksikliği koltuk inerken otom. arkaya kaymaması ve BMW ler olduğu gibi diz kapaklarının altında koltuk ayarlanmıyor.
  • quote:

Sağolun arkaşlar, inş. daha bi iyi çekim gelecek defa olur, bu aceleye geldi.

@eylülnisaeyvaz

Geçmiş olsun, bi eksikliği koltuk inerken otom. arkaya kaymaması ve BMW ler olduğu gibi diz kapaklarının altında koltuk ayarlanmıyor.

arkaya kaymak derken nasıl yani?

eylülnisaeyvaz
    valla cidden çok rahat görünüyor, çekicen yağmurun altına uyuyacaksın orada :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 31 Mart 2011; 12:34:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

quote:

Sağolun arkaşlar, inş. daha bi iyi çekim gelecek defa olur, bu aceleye geldi.

@eylülnisaeyvaz

arkaya kaymak derken nasıl yani?

eylülnisaeyvaz
    valla cidden çok rahat görünüyor, çekicen yağmurun altına uyuyacaksın orada :)

İnme kollaylığı olsun diye otom. direksiyon yukarı kalkıyor Koltuk hızlı bir şekilde arkaya kayıyor
    Resimdede dizlerin altındaki bölüm ayrıca ayarlanıyor çok rahat oluyor.

• vay güzelmiş baya :) onu bile düşünmüşler yani.
  • 120-160km

• 165-220km

• 105-255km

120-200km

• Araba 3000 devirde 180 basıyor ya ne güzel.Videolar için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.