Şimdi Ara

Bu da benim E63 AMG (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
537
Cevap
11
Favori
55.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ex-Diesel

quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Var mı hiç kick down videosu

Geçen gittiğimde bn ufak oğlana söyledim motor sesisini çekelim diye bu sefer Hanımdan fırça yedik ses olup komşular rahatsız olur diye, inş. gelecek defa hepsini çekeriz.

Hanımdan izin alamadın mı daha
  • quote:

quote:

quote:

Var mı hiç kick down videosu

Geçen gittiğimde bn ufak oğlana söyledim motor sesisini çekelim diye bu sefer Hanımdan fırça yedik ses olup komşular rahatsız olur diye, inş. gelecek defa hepsini çekeriz.

Hanımdan izin alamadın mı daha

Yine gurbetin gurbetine geldim çindeyim, gelecek defa inşallah, siz isteklerinizi yazın yapmaya çalışırım Hanımdan izin aldıkdan sonra , geçen defa carportun altında video çekimene neyitlendik üşenmişdim bi yere gidipde çekmeyi.

• Zenginin hali bir başka oluyor desem ayıp mı etmiş olurum. Yorumum bulunsun yarın diğer yorumları da okurum.
  • bineceksen böyle arabaya binecen
  • hayırlı olsun kardeşim darsı başıma
  • Abicim süper araba , Allah kazasız belasız ailecek binmeyi nasip etsin. videoları merakla bekliyoruz.

ayrıca bir soru; böle bir aracın almanyada 2-3 yasındaki halinin fiyatı(2. el yani) nedir?
  • boşuna dememişler otomobiller 2 ye ayrılır diye
    Mercedes ve diğerleri...
  • Baştan sona okudum konuyu. Harika bir araç. Daha doğrusu rüyalarımın aracı bir bu birde yeni 2011 CL 63.
    Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin, üstadım. Fotoğraflar da bir harika, yakında videosunu da bekleriz..
  • Hocam öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız kullan inşallah. Sana bir sorum olacak bende çifte vatandaşlık var almanyadan araba alsam gümrüktür vergisidir türkiyede kullanma koşulları nedir bana bilgi verebilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akdogan911

Abicim süper araba , Allah kazasız belasız ailecek binmeyi nasip etsin. videoları merakla bekliyoruz.

ayrıca bir soru; böle bir aracın almanyada 2-3 yasındaki halinin fiyatı(2. el yani) nedir?

Hepiniz sağolun iyi dilekleriniz için, şu anda çinde işlerim çok sıkışık nasip olursa 2 ay sonra Video eklerim.
    2. el fiyatları gelince ms. benim aracın km düşük ort. 58 binde, tahmin ediyorum 40 bin € fln tutar, yazdığım gibi en büyük sorun böyle araçların hele bizde çabuk değer kaybetmesidir.
  • Araba çok güzel..

Sahibide ağır başlı ve alçak gönüllü..Tebrik ederim...

Kazasız belasız mutlu mutlu kullanırsınız inşallah.
  • cok güzel arac güle güle kullanın insallah

• Sağolun arkadaşlar, en sonunda çinden geri dönebildim ama maalesef Kış nedeniylen Video fln imkansız, nazar değmesin aracı dün çalışdırdım bi marşda hemen aldı nasip olursa ilkbaharda çekimlere zaman ayırırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ex-Diesel -- 20 Aralık 2010; 13:18:19 >
  • quote:

Sağolun arkadaşlar, en sonunda çinden geri dönebildim ama maalesef Kış nedeniylen Video fln imkansız, nazar değmesin aracı dün çalışdırdım bi marşda hemen aldı nasip olursa ilkbaharda çekimlere zaman ayırırım.

Kiskandim :) evde guzel karlar altinda ... :)
  • quote:

Sağolun arkadaşlar, en sonunda çinden geri dönebildim ama maalesef Kış nedeniylen Video fln imkansız, nazar değmesin aracı dün çalışdırdım bi marşda hemen aldı nasip olursa ilkbaharda çekimlere zaman ayırırım.

Hocam bi de almasaydı marş:)
    Benim 86 model 190 e de bile -17 derece soğukta tek marşda çalısırdı.Bırak da çalışsın lütfen:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpello

quote:

Sağol insan soğukta terlermi ? Şimdi kar temizlemekden geldim canım çıkdı!

@pascuu
    çokdan beri çalışmamışdı battarya zayıf olmadıkca sorun olmuyor, geçen defa gelişimde ADAC çağırmışdım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alpello

quote:

Sağol insan soğukta terlermi ? Şimdi kar temizlemekden geldim canım çıkdı!

@pascuu
    çokdan beri çalışmamışdı battarya zayıf olmadıkca sorun olmuyor, geçen defa gelişimde ADAC çağırmışdım.

Terler terler ben uludagda yandigimi hatirliyorun :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Akustik

boşuna dememişler otomobiller 2 ye ayrılır diye
    Mercedes ve diğerleri...

Katılmıyorum.
    Ama bir yönden doğru dünyanın parasına alınan E 250 de bile eski tip 5 ileri kademeli şanzıman kullanmak diğer markalarda yok.

@ex-diesel
    Almanyada galiba buzlu-karlı havalarda kış lastiği olmadan çıkmak yasak değilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fss1403 -- 20 Aralık 2010; 15:53:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasilgibi

quote:

Orijinalden alıntı: Akustik

boşuna dememişler otomobiller 2 ye ayrılır diye
    Mercedes ve diğerleri...

Katılmıyorum.
    Ama bir yönden doğru E 250 de bile eski tip 5 ileri kademeli şanzıman kullanmak diğer markalarda yok.

@ex-diesel
    Almanyada galiba buzlu-karlı havalarda kış lastiği olmadan çıkmak yasak değilmi?

Bu sene çok karlı iyi kış yapdı, Kış lastiği mecburi bu seneden beri daha evvelde şayet kaza yaparsan kış lastiksiz bi kısım suçlu sayılıyordun ama şimdi cezasıda var, zaten bu karda kış lastiksiz akıl işi değil kullanmak nasip olursa yarın İngolstadta gidiyorum bakalım ne zorluklarlan karşılaşcam.

Herhalde W212 E250 den bahsediyorsunuz, yeni CLS 250 (W218) zaten 7G vites yakında Mart 2011 E250 7G vites olcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ex-Diesel -- 20 Aralık 2010; 16:02:47 >

• hayırlı olsun aracınızın depo hacmi kaç litre
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.