Şimdi Ara

Bu da benim E63 AMG (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
537
Cevap
11
Favori
55.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: guyverland

Hocam yeni eklediğiniz resimleri göremedim kontrol edermisiniz.

Dostum şu anda Airport Wuhandayım Chengdu uçucam burdan ben bilen resimleri görebiliyorum yanlız burda AMG fln kullanamıyorum bunada vicdanım razı gelmiyor.
    Bu arada herkeze tşk edirim son günler işlerim dolasıylan pek aktif olamadım

Bu da benim E63 AMG
  • Motor sesini ekleyebilir misiniz?
  • Kanye West : Amazing

Kazasız Belasız
  • Hocam sen yine eksik etme konuyu, başlangıç itibariyle güzel bir konu oldu. Arada tecrübelerini felan ekle, ek birşeylerden bahset. Mercedes'ler konusunda tercih vs. gibi sorular, konular görüyorum sıklıkla böylelikle daha faydalı olabilir. Sorular soralım diycem şimdi aklıma bir şey gelmiyor sorun arkadaşlar. :)

Hem bizde arada Bmw'lerden bahsediyoruz sayende.:P

Millete iyi bir referans olabilir hem millet neden yıldızı yeter neden yıldızı yetmez öğrenmiş olur.
  • TR de rastlamadım; s ve cl 63 den daha fazla dikkat çekeceği kesin
  • evet TR'de ben de görmedim. C, CLS, S, CL, SL 63 gördüm bi bunu görmedim.
  • Tekrar Sağolun arkadaşlar, size birkaç detayını anlatayım :

Aracı aldığımda Otomatik Arkaperde yokdu, MB ort. 1500 € tutuyormuş satıcı Hediye olarak Fiks perde takdı sonradan denkleşdirince bu perdenin alanı daha büyük olduğundan hoşuma gitti, tabii ne yazıkki arka kapıların içinde eskisi gibi perde yok

Distronic tabii güzel bi olay sabit hız ayarlamadan daha fefkalade, yanlız ben kendim biraz sabırsız olduğumdam gaz pedalından çok oynarım arac zaten yerinde duramıyor sabit hız ondan zevk vermiyor, birde arasıra otobanda önüne 50-100m ilerinden çıkarsa gaz kesiyor icabında %20 kadar frenliyor, bi İnsanın yapıcağı haraketi davranışı Distronic den beklenemez.

Koltuk Dynamic güzel bi olay daha çok viraj olunca koltuklar yandan şişiyor tabii derecesini ayarlanıyor aktif pasif Displayden oluyor. İsterseniz yanlarını şişiyor vucuda göre ayar yapma imkanı var. Yanlız şu anki BMW lerde ve eski S class gibi koltuğun diz altı ufak parça ayarlama yeri yok (adı aklıma gelmiyor) zamanında bi S400CDI denemişdim çok fefkalade oluyor.

Masaj funksiyonu bence pek işe yaramaz, birde şalterler koltuğun alt tarafına koyulmuş (resim var) şalterleri görmeden zor ayar oluyor.
    MB en hoşuma giden taraf koltuk ayarları başka araçlara göre göz ününde kapıda, BMW , Porsche vs. koltuk altına yanına koyarlar pek hoş olmuyor
    Yanlız eski aracıma E400CDI göre istop edince koltuk hızlı bi şekilde inmek için geri kaymıyor bu bence eksi puan herhalde çok buzulunca kaldırılmış. Dikkat ettim yeni CLS W219 zamanında CLK W208 gibi koltuğun yanına yerleşdirmiş, herhalde hatalarını anladılar.

Bagaj Eşya Fix çubuklar kullanmıyorum desem yeri var bence gereksiz ve yük

Comand eski aracda 2003 başdan epey arıza yapdı ama fefkalede bi olay Avrupa içinde ayarlayın sizi kapının +- 10m önüne kadar götürür, tabii söyledik talimatlara biraz alışmak lazım Yollar devamlı değişdiği için 2 senede bi CD almak lazım ort. 150 €.
    Yanlız şimdi MB Software firmasını değişdirmiş hiç kimse memnun değil ve son zamanlar epey update yapdılar ileride yeniden yapılması lazım ms. bazı Adresleri bulamıyormuş bi geri adım yapmışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheÖğrenci

Kanye West : Amazing

Kazasız Belasız

The Öğrenci tşk ederim, sen bu arada neden banlandın?
  • Aracın 200 kmh üzeri performansı hakkında yorumlarda bulunursanız seviniriz.
  • boş vaktin oldukça arabanın yeni resimlerini eklersen seviniriz.içimiz açılıyor:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Aracın 200 kmh üzeri performansı hakkında yorumlarda bulunursanız seviniriz.

200 den sonra hele kick down yapıp 5 veya 6 vitese düşdümü hiç zaman tutmadım ama tahmin ediyorum 8-10 s sürüyordur zaten devir kesici ort. 255km sınırlıyor
    zaman geliyor açık olmasını arzuluyorsun, E55 göre E63 orta devirlerden sonra hızlanması daha iyimiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StranqeRz

boş vaktin oldukça arabanın yeni resimlerini eklersen seviniriz.içimiz açılıyor:D

Bakdım kadran ve giderken çekilen resimler hepsi yeni, nasip olursa gidince Video çekeyim
  • Allah kazasız belasız binmek nasip etsin
  • kazasız belasız kullanın.

Araç kaç beygir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***NightGuardian***

kazasız belasız kullanın.

Araç kaç beygir acaba?

Sağolun herkeze

Bütün teknik verimler ilk sayfada resimlerde 514PS, yeni W212 525PS ama yakında bundada motor değişip Biturbo olucak.
  • WARNİNG: Her an uzayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATTRACTION

quote:

Orijinalden alıntı: taner11

4matic olunca oluyor
    quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

quote:

Son kasa E 63 AMG yi test etme imkanım oldu.Motor 6208 cc 525 hp 630 nm tork 0-100 km/h hızlanma 4.4 sn böyle bir araba olamaz 150 km hızla giderken 4 teker patenaj çekmişti.Bu bir araba değil resmen roket.Bir ön kasada bu değerler nedir bilmiyorum tahminim aynı ya da yakındır.
    Bu arada arabanız kaç model umarım vergisi bir kademe düşmüştür.

Arkadan itişli araba nasıl tüm lastikleri ile patinaj çeker onu anlayamadım.

AMG olupta 4Matic olan arac gormedim ben

ML63'ü saymıyor musun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ω Omega

quote:

Orijinalden alıntı: ATTRACTION

quote:

4matic olunca oluyor
    quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

quote:

Son kasa E 63 AMG yi test etme imkanım oldu.Motor 6208 cc 525 hp 630 nm tork 0-100 km/h hızlanma 4.4 sn böyle bir araba olamaz 150 km hızla giderken 4 teker patenaj çekmişti.Bu bir araba değil resmen roket.Bir ön kasada bu değerler nedir bilmiyorum tahminim aynı ya da yakındır.
    Bu arada arabanız kaç model umarım vergisi bir kademe düşmüştür.

Arkadan itişli araba nasıl tüm lastikleri ile patinaj çeker onu anlayamadım.

AMG olupta 4Matic olan arac gormedim ben

ML63'ü saymıyor musun ?

Doğru, bu arkadaş gerçi tam bilmiyordu ne kullandığı belkide ML63 olabilir, tabii birde G55 var unutmamak lazım.

• Hööyyttt beeaaa VVVURRRRRRDURRRR MÜÜÜÜÜRSEEEELLLLLL...
    Hayırlı uğurlu olsun, Kazasız belasız sürüşler.
    Aracı göreceğimiz yerler: Bilimum kırmızı ışıklar ve avm otoparkları.
    LPG taktırmayı düşünüyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes78

Hööyyttt beeaaa VVVURRRRRRDURRRR MÜÜÜÜÜRSEEEELLLLLL...
    Hayırlı uğurlu olsun, Kazasız belasız sürüşler.
    Aracı göreceğimiz yerler: Bilimum kırmızı ışıklar ve avm otoparkları.
    LPG taktırmayı düşünüyor musun?

Sağol, her verdiğim arpa beygirlerime Helal olsun, hem tüpcü Ali usta kendisimi NCAP yıldızları tazeliyor?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.