dipnot : inanmıyorum arkadaş diğer dünya olduğuna. Cennette bu dünyada cehennemde.
Aha benim gibi düşünen biri çıktı.
Bu arada bana video sözün vardı satmadan bi çeksen iyi olur.
Pamuk tıkanınca inanırsınız :)
quote:
Orijinalden alıntı: TEZ_TEX
quote:
Orijinalden alıntı: Akhilleus
quote:
Orijinalden alıntı: West
kazasız belasız kullanın çok güzel.
dipnot : inanmıyorum arkadaş diğer dünya olduğuna. Cennette bu dünyada cehennemde.
Aha benim gibi düşünen biri çıktı.
Bu arada bana video sözün vardı satmadan bi çeksen iyi olur.
Pamuk tıkanınca inanırsınız :)
Arkadaşlar Mevzuyu kirletmeyelim, size gönülden elimden geldiği kadar bilgilendirmeye çalışıyorum
Nazar değmesin şahane bir araç. Kazasız belasız, iyi günlerde kullanmanızı dilerim.
@cmk Tşk ederim
İlk defa ort. yakıt azaldı C Konumunda birde Otobanlar kalabalık olduğundan pek fazla basılmıyor, bugün Karayollundan geldim ort. yakıt 12,5 LT
Yahu insan şu mükemmel kadrana bakmaktan yola bakamaz ki :)
Hocam aracınız çok güzel, maşallah :)
quote:
Orijinalden alıntı: bekozim123
250km/s giderken sn ort. 70m yol katediliyor pek fazla bakamıyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: Ex-Diesel
quote:
Orijinalden alıntı: bekozim123
250km/s giderken sn ort. 70m yol katediliyor pek fazla bakamıyorsun
Hahahaha iyiydi bu
Üstadım dehşet-ü vahşet.... ALLAH kaza bela vermesin.....
araçta elektronik sınırlandırma varmı yoksa en yüksek süratte nekadaranlık tüketim gösteriyor 250 ile nekadar gösteriyor en çok anlık tüketimi kaç gördünüz ?
M5 diyorum
Bu arada gazlarken arabesk dinlemek çok güzel oluyor Ebru'yuda severim hani
quote:
Orijinalden alıntı: intikam91
araçta elektronik sınırlandırma varmı yoksa en yüksek süratte nekadaranlık tüketim gösteriyor 250 ile nekadar gösteriyor en çok anlık tüketimi kaç gördünüz ?
Evet var, kadrana göre 255 fln devir kesiliyor, 250km de tüketimde 21LT buluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: -Dominic-
M5 diyorum
Bu arada gazlarken arabesk dinlemek çok güzel oluyor Ebru'yuda severim hani
Bunu satın almadan düşünmüşdüm ama E60 M5 yanlız hep yüksek devir istiyor Tork az olduğundan hem Depo ufak, can sıkıcı Şanzuman, tabii birde Yıldız kadar konforlu olmuyor maalesef.
Biraz geç oldu ama hayırlı uğurlu olsun hocam,Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
videoları yeni gördüm gerçekten muhteşem helede o tünelden geçerkenki ses :) youtubede bunu bi türk aracılığıyla izlemek daha keyifli :) . devamını bekleriz
Tunnelde çekim yapdım ama Musik sesini kısmamışım aynı yerden giçince yeniden çekim yapcam.
vay vay vay. gemiye bak be. bir sürü mercedes var
quote:
Orijinalden alıntı: tergen
vay vay vay. gemiye bak be. bir sürü mercedes var
Evet hele şimdi her taraf doldu W211 len, birde AMG çevirenler var yanımda duranlar başdan fren disklerine bakıyorlar buda fake mi diye. Zamanı geldi hemen okutmam lazım.
Bu arada geçen hafta çekdiğim resimler, kendi aracım diye değil ama yaw sanki galeriden yeni çıkmış jilet gibi acıyorum satmaya ucuz gidecek diye.
Üstadım ALLAH kaza vermesin, kelimenin bittiği yerdesin inan şuan........
Hocam ayıptır sorması canavarı neden satıyorsunuz? Ayrıca yerine ne düşünüyorsunuz? 67.000'e aldım demiştiniz galiba. 35-40 arasına satarsanız yazık olur tertemiz araba.
240 ta hiç motor sesi bile duyulmuyor, mercedese bir kez daha hayran oldum.