Şimdi Ara

Bu da benim hikayem...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,bazen gerçekten artık yorulduğumu hissediyorum.Şu bizi bir yere yönlendirmeyi bile beceremeyen eğitim sisteminden çok yoruldum.Bu eğitim sisteminde harcanan gençlerden birisiyim.Hikayemi anlatıp düşüncelerinizi bekliyorum.Türkiye'nin en iyi 5.Fen Lisesinden mezunum.Fen liseleri sizin bildiğiniz gibi değil bu arada.2015'te ilk kez girdim sınava YGS 6k geldi.Lisede çalışmadığım için LYS'de 16k'ya OBP 21k ya düşürdü.Mühendislik istesem İTÜ,ODTÜ'de istediğim bölüm gelmiyordu.Tıp istesem tutmuyordu.Gerçekten zorlu bi tercih süreci geçirdim.Hep İstanbul'da okumak istedim İTÜ'de Elektronik Haberleşme Müh.Ailem kalmama müsaade etmedi ilk sene.
    Ailemin de maddî durumunu göz önünde tutarak İzmir'in en iyi özel üniversitesine Endüstri Mühendisliğine tam burslu girdim.Hem ailemin yanında masrafım olmaz diyerek düşündüm.Yıl oldu 2018 ancak ben ne burada başarılıyım ne de ne yapmak istediğimi biliyorum.Her şey birbirine girdi.Gerçekten bazen yorulduğumu hissediyorum.Bu sene hazırlanmaya karar verdim ancak bize destek olması gerekirken bizi engelleyen eğitim sistemi yüzünden OBP sorunu neticesiyle büyük kaygı duyuyorum.Ne yapacağını bilmeyen bir ruh gibi dolaşıyorum etrafta.Sizce ne yapmalıyım ? Forumdaki kardeşlerimle dertleşmek istedim.Okuyan herkese teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kararsızlık en kötüsü.. hayattan beklentilerini ve nasıl başarabileceğini bı kağıda uzun uzun yaz.. sonra otur bı dusun. Ve bı karar ver..

Ben de benzer durumu yaşadım, okulu bırakmaya karar verdim, 1 sene ruh gibi dolandırmak bol bol gezdim, sürekli kararım değişti, şimdi tekrar giricem hem de sayısal iken sozelden giricem.. bakalım hayat monotonluktan çıkınca daha keyifli bence tadını çıkar ama bı karar ver..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bence çalışmalarına devam et obp kötü olsada elohab 7*8k ile alıyor zaten

temizinden 2-3k ypsan obp 6-7ye atar seni
    max

yapılmayacak şey degil ,Yapabilirsin...
  • Hocam bende bi aralar en iyi 3. Olan fen lisesinden mezun oldum mezunum bu sene çalışan hakkını alır obpye çok kafa takma derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    O kız benim son şansımdı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.