Şimdi Ara

Bu da oldu! Kilometreyi ileriye alan galerici:) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

TURKİYE DE NADİR BULUNUCAK Bİ ARAÇ.1,8 GSİ 135BG. 8 AIRBAG.DİJİTAL KİLİMA.ABS.ASR.YOL BİLGİSAYARI.EL GAZI HIZ SABITLIYICI.DERİ DOŞEME.SANROOF.CELİK JANT.SİS FARLAR.ANAHTARDAN KUMANDALI MERKEZI KİLİT.ORJINAL ALARM.FAR SENSORU.SPOR KOLDUKLAR(ORJİNAL)CD CALAR.OTOMOTİK CAM.TORPİTO SOGUTUCUSU.VSSSS ŞU ANA KADAR URETİLMIŞ EN DOLU VE ÖZEL CORSA YEDEK ANAHTARLARI VE TUM EVRAKLARI BIZDE MEVCUTTUR......

• quote:

Orijinalden alıntı: ototube

Belki adam borsaya endekslemiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ss01

ilana gel

quote:

TURKİYE DE NADİR BULUNUCAK Bİ ARAÇ.1,8 GSİ 135BG. 8 AIRBAG.DİJİTAL KİLİMA.ABS.ASR.YOL BİLGİSAYARI.EL GAZI HIZ SABITLIYICI.DERİ DOŞEME.SANROOF.CELİK JANT.SİS FARLAR.ANAHTARDAN KUMANDALI MERKEZI KİLİT.ORJINAL ALARM.FAR SENSORU.SPOR KOLDUKLAR(ORJİNAL)CD CALAR.OTOMOTİK CAM.TORPİTO SOGUTUCUSU.VSSSS ŞU ANA KADAR URETİLMIŞ EN DOLU VE ÖZEL CORSA YEDEK ANAHTARLARI VE TUM EVRAKLARI BIZDE MEVCUTTUR......

KOLDUK

• ilginç
  • Araca bakıldığı zaman zaten satın alınası bir araç gibi durmuyor bana göre. İlandanki açıklamalarda bulunan imla hatalarınıda görünce büyük bir ihtimalle araçtan soğur zaten.
  • 120 binde servis kaydı varsa, yükseltmek zorunda kalmış olabilirler.
  • 150->98->135->? :)
  • Fake dir belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: bangsuui

150->98->135->? :)

Benim araba tıpkı böyle işte. 148.000 de bakıma girmiş. Sonra 190.000 civarından geri alınmış. 05 Ağustos 2010 tarihinde 116.250 km de ben satın aldım. 14 Aralık2010 tarihinde 119.833 km de genel bakıma girdi yetkili serviste. Sonra 08 Mart 2011 tarihinde 121.600 de yine başka bir işlem için tekrar yetkili servise girdi, çıktı. 15 Mart 2011 tarihinde de 121.713 km de iken muayeneden geçti. Şu anda da 121.795 km de araba. Faturalarını saklıyacam. Bu araba benim gibi birine düştüğü için şanslı sayılır. Ufak tefek şeyler hariç tüm işlemler için yetkili servise götürecem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topaz42 -- 26 Mart 2011; 11:33:16 >

• Sabah Gaziantep'teydim. 200 HP 5 silindir FORD TRANSIT'le gittik ve geldik.

Gaziantep Sanayi Sitesine de gittik, meşhur bir TOSTÇU var, onun yanına uğradık. Aracı önünde park ederken ufak bir kulubenin yanından geçtiğimizi fark ettim, üzerinde silik ama yine de okunaklı (çözülebilir-anlaşılır) harflerle "KİLOMETRECİ" yazıyordu...

Yazmasaydı ayakkabı boyacısı veya köşker sanacaktım.
  • Taner Göde

adam kilometre satıyomuş işte
  • aracı birileri expertize götürmüştür. 120.000 de servise uğramış olduğunu görünce galericide 136.000 e çıkarmıştır. bence o araç 200.000 devirmiştir. yoksa 3-5 bin için kimse o işlerle uğraşmaz.
    bir arkadaşım polo almıştı. gerçekten de temiz, kazasız bir araçtı. herşeyi orijinaldi. 120.000 km de diye almıştı. Servise işimiz düştüğünde gittikki, araç en son 225.000 km de servise uğramış. ve 3 yıl geçmiş üzerinden :)) en iyimser tahminle sahibi aynı kişi olduğuna göre 300.000 km deydi o araç. ama galericiler 120.000 e dşürmüşler. Değermi.. Değmez. Bu şekilde para kazanan adam çocuklarına bu parayı yediren adam vicdanen rahat olurmu.. olmaz. Yarın başına bela gelse aklına bunlar gelirmii, gelir.. uyku uyuyabilirmi uyuyamaz. bizi bulup helalleşebilirmi.. hiç gelmesin bile.
    Ekmek Aslanın artık ağzında değil midesinde ama ağzından ulaşmak varken arkasından ulaşıp çıkarmaya çalışanlar işin mokunu çıkarıyorlar.. o mok temizlenmez.

• aktuz

resmen ibret aldım hocam
  • ben o yüzden sıfır araç alıyorum.

İkinci el araç alacak kadar zengin değilim...

Christopher PORSCHE
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktuz

aracı birileri expertize götürmüştür. 120.000 de servise uğramış olduğunu görünce galericide 136.000 e çıkarmıştır. bence o araç 200.000 devirmiştir. yoksa 3-5 bin için kimse o işlerle uğraşmaz.
    bir arkadaşım polo almıştı. gerçekten de temiz, kazasız bir araçtı. herşeyi orijinaldi. 120.000 km de diye almıştı. Servise işimiz düştüğünde gittikki, araç en son 225.000 km de servise uğramış. ve 3 yıl geçmiş üzerinden :)) en iyimser tahminle sahibi aynı kişi olduğuna göre 300.000 km deydi o araç. ama galericiler 120.000 e dşürmüşler. Değermi.. Değmez. Bu şekilde para kazanan adam çocuklarına bu parayı yediren adam vicdanen rahat olurmu.. olmaz. Yarın başına bela gelse aklına bunlar gelirmii, gelir.. uyku uyuyabilirmi uyuyamaz. bizi bulup helalleşebilirmi.. hiç gelmesin bile.
    Ekmek Aslanın artık ağzında değil midesinde ama ağzından ulaşmak varken arkasından ulaşıp çıkarmaya çalışanlar işin mokunu çıkarıyorlar.. o mok temizlenmez.

Aynı araçtan bir tane daha vardı 2003 model,3-4 ay önce 130 binde satışa çıktı önce,sonra muhtemelen el değiştirdi yeni bir ilan açılıp 110 bin km olarak verildi.Bu ikisini birlikte şikayet etmiştim o silindi bu ilan silinmedi...O zaman demiştim 20 bin km için insan neden yapar ki bunu?

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

ben o yüzden sıfır araç alıyorum.

Christopher PORSCHE

+1
  • Piyasalarda alavere dalavere kürt memet nöbete en güzeli sıfır araba alıp 5 yıl kullandıktan sonra satmaktır.

İmkanı olmayan arkadaşlarada toplu taşıma taksiye binme hava atacaksa araç kiralaması önerilir
  • quote:

Christopher PORSCHE

Doğru ama zamanımıza uygun değil ve saçma. Ne yapalım peki. Sıfır arabamızı ya ömür boyu çürüyene kadar kullanalım. Çürüdükten sonra tekrar sıfır alalım. Ya da aldığımız sıfır arabadan hevesimiz geçince kimseye satmayalım. Çöpe atalım. Çünkü satarsak satana haksızlık etmiş oluruz. Yeniden gidelim. Sıfır alalım. Porsche beyefendiyi daha da zengin edelim.

Bu arada, Porsche takas yapıyor mu acaba. Yoksa takas yapacak kadar da zengin değilmiymiş.

Tepkim size değil hasanmerto. Yanlış anlamayın. tepkim Porsche'ye.
  • Böyle bir sözü yoktur o adamın günahını almayalım :)
    Tüm zenginlere ünlülere bu ve benzeri sözler mal edilir. espri yapılır.
    rahmetli Koç bizzat söylüyordu, ucuz ayakkabı giyecek kadar zengin değilim diye. O kaliteli malın nihayetinde kişiyi zarardan bile kurtardığına vurgu yapıyordu. Zaten 2. el araba diye birşey yoktur. kullanılmış araba vardır. 3 yıl kullandıktan sonra 4. yıl kullanıcı değişince araba kötü oluyor, satmaz kendi kullanırsa iyi araba oluyor mu demek bu. sınırı ne :). oradan espri olduğunu düşünebilirsiniz.
    quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

Christopher PORSCHE

Doğru ama zamanımıza uygun değil ve saçma. Ne yapalım peki. Sıfır arabamızı ya ömür boyu çürüyene kadar kullanalım. Çürüdükten sonra tekrar sıfır alalım. Ya da aldığımız sıfır arabadan hevesimiz geçince kimseye satmayalım. Çöpe atalım. Çünkü satarsak satana haksızlık etmiş oluruz. Yeniden gidelim. Sıfır alalım. Porsche beyefendiyi daha da zengin edelim.

Bu arada, Porsche takas yapıyor mu acaba. Yoksa takas yapacak kadar da zengin değilmiymiş.

Tepkim size değil hasanmerto. Yanlış anlamayın. tepkim Porsche'ye.

• Bu arada önemli bir bilgi. Porsche arabalarını tasarlayan adam ilkokul mezunu. Bunu haşa küçümsemek için yazmadım. Bilmem kaç tane üniversite bitirmiş mühendisler araba tasarlıyorlar. üretiliyor. Fakat bir kaç sene sonra heves kayboluyor. Porsche ise kalıcı oldu.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.