Şimdi Ara

Bu değerler VDSL'e geçmek için yeterli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba artık ADSL'in yavaşlığından sıkıldım, vdsl'e geçmeyi denemek istiyorum fakat bu değerler tam ne ifade ediyor, iyi kötü mü anlayamadım.

Bu değerler VDSL'e geçmek için yeterli mi?

Bu değerler ile ADSL'den VDSL'e geçmeyi deneyeyim mi? Ne kadar hız alabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srdrvrl -- 17 Mart 2018; 14:14:0 >

• Hat değerleriniz çok iyi ama vdsl olayı farklı hocam yeni port olayı var vdsl geçtikten sonra değerleri görmek lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hat değerleri iyi ama yinede buradan bir kontrol edinhttps://www.milleni.com.tr/fiber-nerede ayrıca wan portuna bir cihaz bağlı galiba

linkin sonundaki &aff_sub=golink bu yazıyı silin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Data -- 17 Mart 2018; 14:9:36 >
  • Millenicom adresim için altyapı yok diyor ?!&, Komşu binayı denediğimde 17mbps diyor.
    Aslına bakarsanız köyde yaşıyoruz ama santrale baya yakınız ve 6-7 sene önce de santrale kadar gelen altyapı yenilendi ve santral de yenilendi diye biliyorum. Köye gelen bir TT çalışanına sorduğumda vdsl olur ama eve gelen hat sıkıntı olabilir gibi bir şey demişti.

Hat normal telefon kablosu.

Bölge Müdürlüğüne gidip VDSL için diretebilir miyiz sizce? Upload, downloaddan daha önemli sayılır, 2018 yılında hala 0.7 mbps uploadla idare etmeye çalışıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srdrvrl -- 17 Mart 2018; 14:20:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.