Şimdi Ara

Bu Değerlerde Bir Terslik Yok mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar modemden aldığım değerlerde ulaşılabilir upload ile alınan upload değerlerinde bir terslik yok mu? Bu işlerden pek anlamam ama bana normal gelmedi. Ayrıca SNR değerleri çok düşük. Yaptığım bütün testlerde 6.4 - 6.0 çıkıyor. SNR değerlerini sabitlemiş olabilirler mi. Anlayan arkadaşlar aşağıdaki değerleri yorumlar ve önerilerini sunarlarsa memnun olurum.
     Bu Değerlerde Bir Terslik Yok mu Bu Değerlerde Bir Terslik Yok mu Bu Değerlerde Bir Terslik Yok mu

• Snr sabitlemeleri imkansız hatta parazit vardır baska bi modemle deneyin aynı sorun devam ediyorsa spliter değiştirin ondada aynıysa bina tesisayı yenilencek snr çok düşük kalmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o.sahin kullanıcısına yanıt
    Snr değeri sabitlenen bir değer degil ki. Ayrica yaptigim butun testlerde demissiniz. Snr degerini nasil test ediyorsunuz. Modem ne diyorsa odur snr.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotolara bakarsanız hat zayıflaması, Max hız vb her defasında farklı rakam olurken snr hep aynı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o.sahin kullanıcısına yanıt
    Modeminizden kaynaklanan bir sikinti olabilir belki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: o.sahin

Arkadaşlar modemden aldığım değerlerde ulaşılabilir upload ile alınan upload değerlerinde bir terslik yok mu? Bu işlerden pek anlamam ama bana normal gelmedi. Ayrıca SNR değerleri çok düşük. Yaptığım bütün testlerde 6.4 - 6.0 çıkıyor. SNR değerlerini sabitlemiş olabilirler mi. Anlayan arkadaşlar aşağıdaki değerleri yorumlar ve önerilerini sunarlarsa memnun olurum.
     Bu Değerlerde Bir Terslik Yok mu Bu Değerlerde Bir Terslik Yok mu Bu Değerlerde Bir Terslik Yok mu

O değerlerde yanlislik var upload değerleri kopma oluyormu internette başka modem bulup tekrardan bir bakin yada modemin izin yazilimini güncelleyin birde Türk telekomu arayip hattınız kontrol etsinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 13 Aralık 2015; 21:34:35 >

• Telekom aradım. Hatta çok fazla kopma olduğunu müş.tem.de teyit etti.Hat değerlerini düzenlediğini söyledi. Evdeki eski modemi bağladım. Aldığım değerler resimde yer alıyor.

Modemi değiştiğinde yine önceki değerleri almaya devam ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o.sahin -- 13 Aralık 2015; 21:46:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Telekom aradım. Hatta çok fazla kopma olduğunu müş.tem.de teyit etti.Hat değerlerini düzenlediğini söyledi. Evdeki eski modemi bağladım. Aldığım değerler resimde yer alıyor.

Modemi değiştiğinde yine önceki değerleri almaya devam ediyorum.

SNR duzelmis ama saha dolabına uzaksiniz ben tesisatinida elden geçirin kırık kopuk ek varmı splinter yenileyin tahmini saha dolabı ve Türk telekoma 1 km uzaktasiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 13 Aralık 2015; 21:52:13 >

• Hocam splitere devre dışı bırakıp gelen hatta direk modemi bağlayarak denedim. Sonuçlar aynı. Evdeki kabloları kontrol ettim. Bir sıkıntı yok gibi. Sizce son resimdeki değerler nasıl. Hattımı 8 mbit sabitlemişler gibi gözüküyor. Sizce de öyle mi. Yardımlarınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o.sahin -- 13 Aralık 2015; 22:05:15 >
  • quote:

Hocam splitere devre dışı bırakıp gelen hatta direk modemi bağlayarak denedim. Sonuçlar aynı. Evdeki kabloları kontrol ettim. Bir sıkıntı yok gibi. Sizce son resimdeki değerler nasıl. Hattımı 8 mbit sabitlemişler gibi gözüküyor. Sizce de öyle mi. Yardımlarınız için teşekkürler.

Aynen 8 sabitli ev tesisatı nda bir şey yok ise yapacak bir şey yok saha dolabına uzaksiniz bu modemi kullanın daha da yükseltmeye kalkarsaniz hızı kopmalar başlar bu şekilde kullanın bir şey değil rica ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.