Şimdi Ara

Bu değirmenin suyu nerden geliyor ? İlkay zaman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam amerikada hiç bir iş yapmıyor üç beş kıytırık teknoloji sitesi vardı en son baktığımda hiti bile yok ama adamın altında 2017 a6 audi , 2018 mercedes glc300 habire geziyor para harcıyor. Aklım almıyor nasıl bu kadar para kazanabiliyorlar ?

• Oracle calisani diye biliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam 44.500 para birimine aldi o 2018 mercedesi.Sevgiliside calisiyor sanirim yani onlar icin bisey degil o araba.Benim kuzen de mesela 22 yasinda polis 64.500tlye toyota carolla aldi.Ama tabi o arabayi turkiyede alsa dedigin dogru.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimi kendine ait sirketi var diyor ustteki gibi oracle calisani diyeni de simdi ben gordum ne is yaptigini cozemedim bu herifin

• paramedical kullanıcısına yanıt
    Eşi çalışmıyor dil eğitimi almak için gitmişler amerikaya birisi eğitim vizesiyle birisi medyacı vizesiyle girmiş
  • İ. Z. Medya şirketlerinin sahibi olması gerek. Scroll, IT Advisor, App Dünyası, Leylekler Getirdi gibi platformları bünyesine alıp işbirliği yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TembelÖğrenci2018

İ. Z. Medya şirketlerinin sahibi olması gerek. Scroll, IT Advisor, App Dünyası, Leylekler Getirdi gibi platformları bünyesine alıp işbirliği yapıyorlar.

Kurucusu mu yönetici tarzı bişey mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne hortumu?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Heinz Guderian kullanıcısına yanıt
    Sahibi bildiğim kadarıyla. Ama tek başına sahibi değil tabii ki.
  • İlkay Zaman "Adam'dır //Hemde Adamın Hammaddesidir..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu maddiyat nerden geliyor. Hangi vize ile orda kaliyor. Nasil bu kadar kazaniyor. Gozumuz yok. Sadece feyiz alalim. Shiftdelete netin sahibi mi ki bu yazilan siteler bu kadar para ediyor. Hicbirini duymadim bile hic

• 1/2mv2 1 kullanıcısına yanıt
    Medya ve youtube işinde iyi para var.
    Sadece aylık gelirle değil yüksek bir birikim yaptıkdan sonra gittiğini düşünüyorum.

Ki adam milyonlarca izlenen videolar çekiyor+sponsorları var yaklaşık 5senedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 20 Mart 2022; 12:28:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • emin ol, Türkçe içerik ile para kazanamazsın.

• Katiller de Ağlar kullanıcısına yanıt
    İçeriğin hangi dilde olduğu fazla önemli değil.
    Enes batur,fetocu barış youtube'dan nasıl milyoner oldu biliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 20 Mart 2022; 13:39:2 >
  • bilmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecekorrr -- 20 Mart 2022; 13:55:14 >
  • Adam aylik 1,5 milyon izleniyor. İzleyici trden. Maksimum alacagi para 1500 dolar youtubedan. Asagida su kisiler nasil kazandi demissin. Enes dedigin adam gunde 5 milyon izleniyor. Onun gunluk kazandigi para 2500-3000 dolar. Aylik 100 bin dolar. O tabiki kazanacak. Ayda 150 milyon izlendigi oluyor. Bu adamin yasadigi hayat aylik 1500 dolar youtube geliri ile olacak is degil. Sponsor vs oralari bilmem. Bu medya sirketi ile mi buralara gelmis onu sormak istedim. Shiftdelete net gibi bir site sahibi olsa tamam derim de. Bilemedim.

Scroll.com.tr It advisor'ın sahibiymiş sonra kendi danışmanlık şirketini açmış, bir ara tv'de program yapmış vesaire.

Çok parası olduğu için reklam ajansı işinede girmiş.

Youtube'a başlamadan tahmini değeri 1milyon dolar vardı.
    Şimdi 20milyonu görmüştür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 20 Mart 2022; 16:31:25 >

• Kimin degeri

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    İlkay

• Adamın şirketi var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kral, en kral tbm 3-4 tl :d

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.