Şimdi Ara

Her zamanki gibi '''Plansız Su Kesintisi''' Bilin Bakalım Hangi Belediye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
75
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Doğma büyüme İzmirliyim. Çiğli ilçesinde oturuyorum. Devamlı bir şekilde bulunduğumuz bölgede "nedense" her zaman cumartesi günü arıza yaşanıyor ve su kesintisi oluyor. Sabah güzel bir kahvaltı için uyanıyorsunuz. Diyorlar ki sular kesik. 9-11 arası 2 saatlik kesinti var. Bekliyorsunuz. saat 13.00 a kadar uzadı deniyor. Sonra 14.00 deniyor sonra da belki 16.00 da düzelir diyorlar ama hattı aradığınızda azar yiyorsunuz aradığınız için.

Peki neden mi böyle oluyor?

CHP belediyesi.

İş bilmez binlerce insanı belediyede kurumlarda işe alıyorlar.(çoğu "gerçekten de" hiçbirşey yapmadan 30-40k maaş alıyor.)

İşi yapabilir mi yapamaz mı umrunda değil.

Yeter ki tuncelili, erzurumlu, vartolu olsun (ben de vartoluyum o yüzden işe alışların nasıl olduğunu çok iyi biliyorum. belediyedekilerin yarısını tanırım.)

Hadi işi bilmiyorlar. Neden hep cumartesi oluyor bu arıza?

Kardeşim işi bilmiyorlar ama bunlar "ŞARK" kurnazı.

Boru mu patladı. Niye çarşamba günü mesai saatleri içinde evde oturacaklarına çalışsınlar.

Cumartesi günü 2x mesai parası almak varken.

İnşallah bu seçim İzmir'de birşeyler değişir de, bu sistem değişir ama hiç sanmıyorum.

Bu seçim de izmir değişmezse evimi farklı bir belediyenin olduğu bölgeye taşımak ilk işim olacak.

• aynısı bizim tekirdağ/şarköy de oluyor tabiki CHP

• halkı chpden soğutmak için ellerinden geleni yapıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cehape belediyesi tabiki

verin olm akp ye medeniyet gelsin izmire yemin ediyorum Mega kente çevirir reis orayı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.