Nerden alındığını bilmiyorum hediye olarak geldi sizce nasıl ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jens Lehmann -- 22 Aralık 2013; 22:19:40 >
quote:
Orijinalden alıntı: Jens Lehmann
tipin o manken gibi olmadığı için çöp
quote:
Orijinalden alıntı: AndaCakan
tipin o manken gibi olmadığı için çöp
Alıntıları Göster
Benim hoşuma gitmedi, çok cep var gibi geldi, birde kemer sanki garip durmuş gibi. Tabi bilmiyorum, belki sizin hoşunuza gitmiş olabilir. Ama resimdeki elemana sanki yakışmış biraz.
CardaQue
kullanıcısına yanıt
Banada cepleri çok gibi geldi alttakiler veya üsttekiler olmasaydı daha iyi olurdu , boyum uzun olduğu için üstümde iyi durdu gibi sanki
Patatesli Çay
kullanıcısına yanıt
Eğer sen beğendiysen olur yani, peki resimdeki gibi beyaz tenli misin, yani tipine de uydu mu? Bu arada tam kelimesini buldum bu entelektüel bir ceket.
Sen kendine yakıştırıyorsan kimseye sorma al hiy ben öyle yapıyorum bana gözel gözüküyorsa giyerim.
quote:
Orijinalden alıntı: CardaQue
Eğer sen beğendiysen olur yani, peki resimdeki gibi beyaz tenli misin, yani tipine de uydu mu? Bu arada tam kelimesini buldum bu entelektüel bir ceket.
aynen beyaz tenli kumralım
Patatesli Çay
kullanıcısına yanıt
uuu, hayal ettim de güzel yakışır sana
quote:
Orijinalden alıntı: Patatesli Çay
quote:
Orijinalden alıntı: CardaQue
aynen beyaz tenli kumralım
Alıntıları Göster
trash
Nerden alındığını bilmiyorsan bu fotoğrafı nereden buldun kardeş ?
qua1912
kullanıcısına yanıt
görsellerde uzun deri mont araştırdım bu fotoğrafı bulabildim sadece fiyat felan hakkında bilgim yok
quote:
Orijinalden alıntı: Patatesli Çay
görsellerde uzun deri mont araştırdım bu fotoğrafı bulabildim sadece fiyat felan hakkında bilgim yok
Çok fazla cebi var. Ben şuna çok benzer bir mont almıştım.