Şimdi Ara

Gerçek Deri mi Suni Deri mi Yoksa Kumaş Döşeme mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
20.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk aracım passat'ta kumaş döşeme vardı ve konfor yönünden bir eksikliğini hissetmemiştim, tek sıkıntı açık gri rengin kolay kir göstermesiydi.

Daha sonra deri döşeme hevesiyle, suni deri döşemeye sahip ikinci arabamı aldım ama konfor beklentim hayal kırıklığıyla sonuçlandı. Çünkü sıcak havalarda 2 dakikada bile sırtım su içinde kalıyordu. Suni deri hava almadığından inanılmaz terletiyor. Bence suni derili araçlar Erzurum gibi soğuk yerlerde tercih edilmeli ama sıcakmevsimlerin yaşandığı hiçbir yerde suni derili araç alınmamalı.

Peki en iyi seçenek gerçek deri döşeme mi? Bana göre gerçek deri döşeme pahalı olmasının yanında bakımı da zor. Eğer uygun bakım yapılmazsa çatlama ve deforma olma türü sorunlar çıkarttığını duydum.

Şimdi imzamdaki üçüncü arabamı aldım ve bu sefer özellikle kumaş döşeme seçtim. Tamam deri döşeme arabayı daha zengin ve prestijli gösteriyor ama bence konfor gösterişten önce gelir. Çevremdekilernden bazıları "yahu BMW almışsın ama koltuklar kumaş" diye küçümseyici şakalar yapacak buna eminim. Ama deri döşetmeyi şu aşamada düşünmüyorum, eğer çok zaruri görürsem de 1.500 TL'ye hakiki deri döşetebileceğimi biliyorum.

Siz ne diyorsunuz bu deri-kumaş konusunda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohara -- 30 Aralık 2011; 16:07:16 >

• tabii ki de siyah alcantra; olmadı sarı kadife
  • Zerre hazzetmiyorum deri döşemeden,suni hakiki farketmez.
  • Katılıyorum. Ayrıca koltuk yanları ve arkası deri, diğer yerleri kumaş olması şık gösteriyor.
  • Kadifenin üstüne tanımam. Hatta konsolda ve kapı kenarlarıda kadife olsa arabaya binmeye kıyamam. küçüklüğümden beri kadifeyi çok sevmişimdir
  • suan aracımız deri döşemeli

kışın donuyoruz, yazın terliyoruz
  • alcantara döşeme hem şık hafif ve kullanışlı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bencede kadife. en güzeli. deri döşeme güzel ama terleme sıkıntısını dile getirmişsiniz. şahsen imkanım olsa koltugun ortasını kadife kenarlarını suni deri yaparım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirdaglar

suan aracımız deri döşemeli

kışın donuyoruz, yazın terliyoruz

+1
  • deri döşeme bence inanılmaz konforsuz. kışın buz gibi koltuklara oturmaktam bir işkence. ısıtması oluyor genelde ama arabaya biner binmez donduktan sonra bir değeri yok bence. şimdiki aracımı özellikle kumaş döşeme aldım ve çok memnunum.
  • gercek deri.
  • Kumaş döşemeli bmw ler de mi var?
  • Bence deri kaplı koltukta ısıtma ve soğutma olmalı. Yoksa kullanışlı olmuyor. Alcantra muadili kumaşlar çıktı ve bence en kullanışlıları onlar. Aynı VW Highline modellerinde olduğu gibi vücuda denk gelen kısımları alcantra, geri kalan kısmı suni deri yapınca hem şık hem de kullanışlı olduğunu düşünüyorum.
  • İlla deri döşeme alınacaksa kesinlikle sunni değil gerçek deri olmalı ve mutlaka soğutma olmalı yoksa yazın sırılsıklam olmak cabası, ısıtma zaten soğutma olan her araba standart.

Deri döşeme özellikle bej arabaya çok yakışmakla birlikte nubuk türü kumaşların çok daha mantıklı olduğunu düşünüyorum bende son aracımın özellikle deri olmamasına dikkat ettim.
  • Benim araba da deri koltuklu, şoför koltuğuna yazın tişört kışın kazak giydiriyorum.
  • Renomda suni deri var.. Güneşin altına parkedince o koltuklar kızgın soba gibi oluyor.. Cossss diye yakıyor insanı..

Gerçek deri de terletir.. Kumaş kadar sağlıklı olamaz..
  • Amerikan araçlarındaki gibi kadife güzel olabilir. Zenciler peluş falan yapıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: North Korea

Kumaş döşemeli bmw ler de mi var?

arkadaş ne ayaksın sen in misin cin misin ? Her konu da itici itici konuşmalar ukalalıklar insanları küçümsemeler amacın ne ? kendine hazmedilmez sözler söyletmek mi yoksa boş adamım dünyanın en gereksiz insanıyım birazda burada bu gereksizliğimi göstereyim demek mi anlamadım gitti . Yönetici arkadaşlar ya bu arkadaşı banlayın ya da beni bu adamın yazdığı saçma cevapları gömek istemiyorum . Muhattap olmak ta istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz

quote:

Orijinalden alıntı: North Korea

Kumaş döşemeli bmw ler de mi var?

arkadaş ne ayaksın sen in misin cin misin ? Her konu da itici itici konuşmalar ukalalıklar insanları küçümsemeler amacın ne ? kendine hazmedilmez sözler söyletmek mi yoksa boş adamım dünyanın en gereksiz insanıyım birazda burada bu gereksizliğimi göstereyim demek mi anlamadım gitti . Yönetici arkadaşlar ya bu arkadaşı banlayın ya da beni bu adamın yazdığı saçma cevapları gömek istemiyorum . Muhattap olmak ta istemiyorum

Tamam
  • Alacantra döşeme en güzeli bence.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.