Şimdi Ara

Bu Dertten Nasil Kurtulurum Yardima Ihtiyacim var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
1
Favori
3.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 21 yasinda universitede makine muhendisligi okuyorum.Lutfen dalga gecmeyin ciddi yol gostermelere ve onerilere ihtiyacim var.

Kendimi cok yalniz hissediyorum.Kendime guvenim yok.

Arkadaslarim cevremdeki insanlar kizlar benimle ilgilenmiyor.Istenmeyen ve unutulan insan oluyorum hep arkadaslarim arasinda.

Pasif hayattan beklentisi amaci olmayan hic bir gerekli is yapmayan biri oldum.Kimse benimle vakit gecirmek istemiyor kimse beni arayip mesaj atip halimi hatrimi sormuyor.Sadece ayip olmasin gibi arada oluyor bunlar.Arkadaslarim arasinda alay konusu oluyorum.

En cok istedigim seylerin hic biri olmuyor.Arkadaslarimla ortak projede yer alamaiyorum beni disliyorlar.Sevdigim istedigim konustugum anlastigim kiz bir baskasiyla konusuyor.Benimle ilgilenmiyor.

Kendimi cok yalniz bitkin halsiz yasama sevinci kalmamis hissediyorum.Neden boyleyim ben problem nerede?Nasil asicam bu sorunu ben cildirmak cinnet gecirmek uzereyim.

Doktora gittim ailemle paxera diye bir ilacla bir tane daha ilac verdi.Ama bunlarin da ise yarayacagini sanmiyorum.

Hep yalnizim onemsenmeyen iplenmeyen onemsiz biri oldum ciktim.Kendimden herseyden nefret ediyorum.Yasama sevincim kalmadi.Bu bir kisilik problemi mi?Sorunun kaynagi ne ve cozumu ne acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sciroccom -- 6 Mart 2013; 16:59:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ya kendin olup başkalarının senin yanına gelmesini beklersin ya da kişiliğinden taviz verip yanında olmak istediğin arkadaşlarına benzersin.kısaca tercih senin herkes yaşamak istediği gibi yaşar.

• Tipik bir sosyal fobi rahatsızlığı ekşi sözlükte falan yorumları oku yalnız değilsin hocam. O ilaçları kullan faydası olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bamyalamus

Tipik bir sosyal fobi rahatsızlığı ekşi sözlükte falan yorumları oku yalnız değilsin hocam. O ilaçları kullan faydası olur.

Tam olarak ne oluyor hocam bu?Bendeki sorun ne?Cok mu asosyalim.Asosyal olsam bile neden insanlar bana deger gosterip iletisim kurmuyor.Ilgisiz kaliyorum.

Onerin icin saol eksiye bakicam

• quote:

Orijinalden alıntı: sciroccom

quote:

Tipik bir sosyal fobi rahatsızlığı ekşi sözlükte falan yorumları oku yalnız değilsin hocam. O ilaçları kullan faydası olur.

Tam olarak ne oluyor hocam bu?Bendeki sorun ne?Cok mu asosyalim.Asosyal olsam bile neden insanlar bana deger gosterip iletisim kurmuyor.Ilgisiz kaliyorum.

Sosyal fobi diyince sadece asosyallik değildir. Topluluk içinde konuşamama, kendini dışlanmış hissetme, insanların kendin hakkında ne düşündüğünü gereğinden fazla önemseme, birçok şeyde isteksizlik, asosyallik, utanma, çekinme, kendini ortamdan arkadaş gruplarından geri çekme, eziklik duygusu belli belirtileridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tatsumi Senpai -- 6 Mart 2013; 17:18:07 >

• hangi üniversite?
  • aman hocam makine okuyorsan daha da kafayı yersin şurda yarım dönemdir staj yapıyorum meslekten soğudum resmen.doğal karşılıyorum durumunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Sosyal fobi diyince sadece asosyallik değildir. Topluluk içinde konuşamama, kendini dışlanmış hissetme, insanların kendin hakkında ne düşündüğünü gereğinden fazla önemseme, birçok şeyde isteksizlik, asosyallik, utanma, çekinme, kendini ortamdan arkadaş gruplarından geri çekme, eziklik duygusu belli belirtileridir.

Anliyorum hocam soyledilerin bana uyuyor peki simdi ne yapmaliyim?Ozelikle de kiz konusunda.

• ilacı içince özgüveninmi gelecek ?. bence sen bu sorunları kendin çözmeye kalkış özgüvenli ol topla kendini biraz çekinik olma .ayrıca arkadaş ortamlarına gir önce erkek ortamları olsun sonrada. AKIŞINA BIRAK !
  • quote:

21 yasinda universitede makine muhendisligi okuyorum.Lutfen dalga gecmeyin ciddi yol gostermelere ve onerilere ihtiyacim var.

Arkadaslarim cevremdeki insanlar kizlar benimle ilgilenmiyor.Istenmeyen ve unutulan insan oluyorum hep arkadaslarim arasinda.

Pasif hayattan beklentisi amaci olmayan hic bir gerekli is yapmayan biri oldum.Kimse benimle vakit gecirmek istemiyor kimse beni arayip mesaj atip halimi hatrimi sormuyor.Sadece ayip olmasin gibi arada oluyor bunlar.Arkadaslarim arasinda alay konusu oluyorum.

En cok istedigim seylerin hic biri olmuyor.Arkadaslarimla ortak projede yer alamaiyorum beni disliyorlar.Sevdigim istedigim konustugum anlastigim kiz bir baskasiyla konusuyor.Benimle ilgilenmiyor.

Kendimi cok yalniz bitkin halsiz yasama sevinci kalmamis hissediyorum.Neden boyleyim ben problem nerede?Nasil asicam bu sorunu ben cildirmak cinnet gecirmek uzereyim.

Doktora gittim ailemle paxera diye bir ilacla bir tane daha ilac verdi.Ama bunlarin da ise yarayacagini sanmiyorum.

Hep yalnizim onemsenmeyen iplenmeyen onemsiz biri oldum ciktim.Kendimden herseyden nefret ediyorum.Yasama sevincim kalmadi.Bu bir kisilik problemi mi?Sorunun kaynagi ne ve cozumu ne acaba?

paxeranın yanındada concerta verdi dimi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: InMyDarkestHour

ilacı içince özgüveninmi gelecek ?. bence sen bu sorunları kendin çözmeye kalkış özgüvenli ol topla kendini biraz çekinik olma .ayrıca arkadaş ortamlarına gir önce erkek ortamları olsun sonrada. AKIŞINA BIRAK !

Sanırım konu hakkında bilgin yok açıklayayım. Evet ilacı içince özgüven gelecek diyemeyiz ama duyarsızlaşacağı için kısmen özgüven gelecek.
  • sana kımse lazımmı sence
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamil611

aman hocam makine okuyorsan daha da kafayı yersin şurda yarım dönemdir staj yapıyorum meslekten soğudum resmen.doğal karşılıyorum durumunu

aynen öyle hocam bölümde hiç kız yok hiç ortam olmuyor herkes embesil gibi derslere gömülmüş adamlarla iki muhabbet etcez nottan başka bok konuşmuyorlar.Çok nadir sağlam aklı başında kafa insan çıkıyor.Okulda nerdeyse hiç samimi arkadşım yok.
  • quote:

ilacı içince özgüveninmi gelecek ?. bence sen bu sorunları kendin çözmeye kalkış özgüvenli ol topla kendini biraz çekinik olma .ayrıca arkadaş ortamlarına gir önce erkek ortamları olsun sonrada. AKIŞINA BIRAK !

Bende öyle düşünüyorum hocam ilacın bir halta yarayacağına inanmıyorum ama annem zorla götürttü sinir ve öfke sakinleştirici için aldım.Özgüven sorunum var bazen durup kendime olgunlaşmadım mı diyorum?

Bende olgunlaşma problemi mi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alterreaz

quote:

21 yasinda universitede makine muhendisligi okuyorum.Lutfen dalga gecmeyin ciddi yol gostermelere ve onerilere ihtiyacim var.

paxeranın yanındada concerta verdi dimi ?

Hocam sarı kutulu bir şey daha verdi adını bilmiyorum.Bilgin var mı ilaçlar hakkında?Bir işe yarar mı faydalı olur mu?

• quote:

quote:

Sanırım konu hakkında bilgin yok açıklayayım. Evet ilacı içince özgüven gelecek diyemeyiz ama duyarsızlaşacağı için kısmen özgüven gelecek.

peki hocam teşekkürler.İnşallah dediğin gibi olur.Bunun haricinde önereceğin bir şey var mı?
  • allah kurtarsın yoldaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: snowor

Şu iki gruptaki kitapları okumanı tavsiye ediyorum dostum. Bi vizyon yaratacaktır sen de

http://erkeginelkitabi.blogspot.com/2013/03/sosyal-yetenekler-uzerine-kitaplar.html

http://erkeginelkitabi.blogspot.com/2013/03/erkek-kadn-iliskileri-uzerine-kitaplar.html

Hocam bu kitapları nerede bulabilkirim ve kesin faydası olur mu?Böyle yazılmışl bir sürü kitap var sonuçta

• quote:

Orijinalden alıntı: kokkoreç

allah kurtarsın yoldaş.

Amin kardeşim saol
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.