Bildirim
BU DEVİRDE BU TAKIMA AYKUT KOCAMAN'DAN BAŞKA HİÇKİMSE YARARLI OLAMAZ!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bir sene daha hiç mi olur ahahaha. Aykut 4 yılın 3'ünü hiç etmiş zaten daha ne edecek? Aykut Fenerbahçe seviyesinde bir td değildir. Şampiyon olduğu yıl 28 Gol 14 asist ile Alex şampiyon yapmıştır aykut değil. Basın toplantısında 1 sat konuşup bu kadar boş yapan bir td göremezsiniz. Sürekli birşeyler geveler asla asıl sorulanı cevaplamaz. -
Aykut Kocaman dünyanın en iyi teknik traktörüdür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5.yıldızı istiyorsunuz anlaşılan 5 5 5
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Keşke her insan konuşamasa. -
Aziz'e hayır ama Aykut'a her daim evet -
Bu tayfa için ayrı bir başlık açılmalı forumda. Fenerbahçeli değiller çünkü Aykut Kocamansporlular. Gitsinler orada yazsınlar. Blokla blokla bitmediler.
katılıyorum.aykut hoca ile devam edilmeli. -
Galatasaraylı arkadaşım lütfen elindeki klavyeyi yere bırak ve yavaşça uzaklaş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aykut Kocaman bize çok fazla.
Konyapor ile yeniden başlayıp, oradan Marsilya, Lazio, Schalke falan kovalamalı... -
O değil de konu sahibi nickin dikkatimi çekti. O filmi çok daha yeni izledim 2-3 hafta önce. Çok güzeldi. -
twitter'da şunu gördüm ve katılıyorum.
Şunun altını çizelim.
Kocaman’ı oyunu kötü diye göndermek; “göze hoş gelen oyun+şampiyonluk” geleceğinin garantisini vermek demek.
bu kadar açık ve net. 2. olan ve 78 gol atan hocayı, taraftar istiyorum diye gönderiyorum demek, yeni gelecek hoca 80+ gol 80+ puan toplayacak demek. sen bir kere taraftarın lafıyla hareket ediyorsan madem, taraftarın beklentisi bu. karşılayabilecek misin? karşılayabileceksen ne ala? taraftarın beklentisi isteği bitmez, 90 puan yapsan niye 100 yapamadın der. sen taraftarın lafıyla iş yapıyorsan hodrimeydan, seneye gelecek hoca şampiyon olamazsa bu sefer de biz yaygara yaparız. 2. hocayı gönderip gene mi 2. olacaksın. hatta daha beteri, 3. 4. olursan ne diyeceğiz?
not: aziz düşmanıyım
dostum sen hiç kendini yorma. koskoca ali koç bile açık açık aykut kocaman iyi iş yapıyor, iyi hoca, başarılı da olur kalırsa, ama taraftar istemiyor ne yapayım diyor. amatörlük bizim içimize kadar işlemiş. ben bu güne kadar fb taraftarının 10 tahminini gördüysem 8'i yanlış çıktı. bu taraftar van der wiel'i elit sağ bek olarak tanıtan taraftar. bu adamların ipiyle kuyuya inecekse ali koç hepimize geçmiş olsun.
orası öyle de bunu anlatamazsın insanlara. bizim taraftar aşırı derecede cahil ve kompleksli. yabancı hoca aşıklığı var. kadronun değerinden bihaberler. mali durumdan bi haberler. geçen ana konuda benzema ve mesut özil geliyor diye kadro kuruyorlardı adamlar. böyle düşünen adam haliyle aykut hocayı yakıştıramıyor. halbuki seneye allahın ecnebisi gelecek kadroya bakıp iç geçirecek, sonra yatışa geçecek. bunlar da ama hocamın kadrosu kötü 5. olduk ama 8 no alınsa şampiyonduk diye yabancı yağcılığına devam edecekler
Bu seneki kadro sene basinda en fazla 3. olabilirdi, bana sorulursa yabanci bi hoca olsaydi 4 ya da 5. olurdu. bu yabanci hocalar kotu diye degil, fb sevdalisi olmayan bi hoca bu cop kadroyu adam etmeye ugrasmaz. kariyerli iyi bi hoca ugrasmaz. cop bi hoca gelir, o da ugrassa da basarili olamaz. bu kadro adam olana kadar en iyi secenek aykut hoca. ama bunu bizim cop taraftara kabul ettiremezsin. agizlarini acarlarsa kadroyu kuran aykut degil mi diyorlar. ffp ile nasi bi kadro bekliyorlardi acaba. seneye yeni gelecek hoca nasi bi kadro kuracak acaba. zaten ali kocun da bu kadroya ve butceye he diyecek bir yabanci hocayi kolay kolay bulacagini sanmiyorum ben.
Bu konu ne böyle kardeşim bütün müritler toplanmış art arda ayk*t yıkama yağlama seansı yapmışlar.
Vardar denen mahalle takımına elenen, Akhisar yüzünden kupayı ve şampiyonluğu veren aynı hocadan mı bahsediyoruz ? Teknik, yıldız oyuncu kompleksi olan, kazmasever hoca mı ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ligi tanıyor da ne oluyor, 2 kere yenildiği rakibine 3.maçta kupa veriyor. Bu hocanın şu durum için yabancı hocayla hiçbir farkı yok. -
sıkılmadınız bu kadroyu bir tek aykut hoca 2. yapabilir muhabbetinden. yahu ben mi dirar'a 4. milyon euro verdim ? sakat soldado'ya 5 milyon euro verdim ? ilk iş olarak hasan ali'ye zam yapıp sözleşme yenile, devre arası sol bek istiyorum diye ağla. daha saymaya gerek var mı? 33 yaşındaki valbuena'yı bonservis verip hayvan gibi kontrat ile transfer ediyorsun , sonra yedek bırakıyorsun. bu derece mali krizde olan bir takımda senelik 3.5 milyon euro alan yedek oyuncu mu olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahtedokuz -- 28 Mayıs 2018; 1:23:54 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X