Şimdi Ara

bu devirde e46 alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
23.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Satışta olanların neredeyse hepsi çöp.
    330ci bakıyorum bende amma resmen curumusler. 140 bin TL ye kadar ciktim.
    Temizler saklanmış. Satışta yok.
    Ama bu araç benim üniversite de hayallimdi.

Bir tane tanidik vasıtasıyla , bulduk.
    Satarsam da alacağım araba yok satmak gibi dusuncem hiç olmadı. Çok isteyen vardı satmayacagim dedim ama aramızda bir ahbabimiz var , 170 bin TL galiba bu arabaya değer demişti.

Amma çok nadir kalmış, herşeyiyle orjinal, zerre kaza falan da yoktu. 77 bin km deydi.
    Tüm bakımları Hacı Ahmet usta da falan degil, bugüne kadar Borusan ve hep aynı bayide yaptırmış.
    Parayı kolay kazanmadigim için de 170 bin TL veremezdim.

Halen gözümun önünden gitmez araba.
    Bu gidişle de hayalimi alırım gibi gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • temiz düzgün e46 200 model üstü ise en az 50 bin tl. ilana koyulduğu gibi satılıyor.

ilan sitesine düşen araçların %90 alınmaz durumda.

alınık olanlar bellidir. kriterleri yazayım:

- benzinli olacak lpg olacaksa siz takın
    - fabrikadan çıktığı gibi donanımlar olacak sonradan takılmış ses sistemi ve jant lastik dahil herşeye şüphe ile yaklaşın
    - aracın sahibinin mesleği ve durumu. kaç yıldır sahibi olduğu, adresi belli olmalı ve aracın masraflarını karşılayabilecek profilde olmalı.
    - araç sahibinin yaşı 35 üstü olacak. baba parası ile alınmamalı.
    - araç hangi ustaya hangi servise gidiyorsa aracı direkt telefondan sorun adam yaptığı her şeyi tak tak söylüyorsa o araba bakımlıdır.
    - değişen ve boyaya takılmayın. şase ellenmemiş olsun yeter. şase ellenmişse o araba kesinlikle ayar tutmuyor. safi sıkıntı çıkarır.

aşağdıaki araç muhtemelen km düşürülmüş ancak kondisyon bu halde olmalı.

aldıktan sonra şanzımanda ve motor bloğunda sıkıntı yoksa 5-6 bin tl bakım yapılır. güzelce de binilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: budak_1903

temiz düzgün e46 200 model üstü ise en az 50 bin tl. ilana koyulduğu gibi satılıyor.

ilan sitesine düşen araçların %90 alınmaz durumda.

alınık olanlar bellidir. kriterleri yazayım:

- benzinli olacak lpg olacaksa siz takın
    - fabrikadan çıktığı gibi donanımlar olacak sonradan takılmış ses sistemi ve jant lastik dahil herşeye şüphe ile yaklaşın
    - aracın sahibinin mesleği ve durumu. kaç yıldır sahibi olduğu, adresi belli olmalı ve aracın masraflarını karşılayabilecek profilde olmalı.
    - araç sahibinin yaşı 35 üstü olacak. baba parası ile alınmamalı.
    - araç hangi ustaya hangi servise gidiyorsa aracı direkt telefondan sorun adam yaptığı her şeyi tak tak söylüyorsa o araba bakımlıdır.
    - değişen ve boyaya takılmayın. şase ellenmemiş olsun yeter. şase ellenmişse o araba kesinlikle ayar tutmuyor. safi sıkıntı çıkarır.

aşağdıaki araç muhtemelen km düşürülmüş ancak kondisyon bu halde olmalı.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-satilik-733909708/detay

aldıktan sonra şanzımanda ve motor bloğunda sıkıntı yoksa 5-6 bin tl bakım yapılır. güzelce de binilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• saydığınız arabalarda mazda 3 den uzak durun 1 senedir satılmayan araba var tanıdığımda
  • wehrmacht kullanıcısına yanıt
    niye satılmıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malik the Mafia

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ea-motors_2003-61-bin-km-borusan-bmw-3.30-ci-otomatik-boyasiz-736313424/detay

Alıntıları Göster
    bmw toplayan meraklı biri bu aracı alır.

renk, jant, donanım olarak çok güzel duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ali000

niye satılmıyor ?
    Uzaktan benim görüşüm uygun bir fiyat vermek istemiyor göre satıp yenilemek yerine temiz durması için boayattı boyalı ve yüksek km otomatik vites alıcı çıkmıyor.

Memlekette boyalı araba değerlenirdi eskiden şimdi bulaşıcı hastalık gibi algılanıyor sebebi gene boya ustaları saçma sapan fiyatlara rezil işler yaptılar 3 ayda attıkları boyalar attı insanlarda haklı. şimdi spreyler çok kaliteli olmaya başladı aç kalsınlar öğrenirler
  • Jeremy Klakson kullanıcısına yanıt
    Sizin araba bilginizi sorgulamak gerekiyor. Compact hakkında o kadar çok bilip bilmeden yorum yapılıyor ki anlamak mümkün diil.
    Şuan piyasada uygun fiyata temiz touring ve compact bulmak, sedan ve coupe bulmaktan daha kolay ve daha mantıklı. Lütfen bilip bilmeden yorum yapmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer

Sizin araba bilginizi sorgulamak gerekiyor. Compact hakkında o kadar çok bilip bilmeden yorum yapılıyor ki anlamak mümkün diil.
    Şuan piyasada uygun fiyata temiz touring ve compact bulmak, sedan ve coupe bulmaktan daha kolay ve daha mantıklı. Lütfen bilip bilmeden yorum yapmayalım.
    muhtemelen compact sahibisiniz. anca bir compact sahibi över bu bmw ucubesini.

compact sadece türkiye'de değil avrupa'da bile tutulmadı. o yüzden ömrü çok kısa oldu. eğer compact tutulmuş bir model olsaydı hala üretiliyor olurdu.

touring'i neden karıştırdınız onu anlayamadım? ben touring ile ilgili bir şey söylemedim. kaldı ki touring'ler hala 3 serisinde üretilen bir kasa tipi, zira avrupa'da touring (ya da station wagon her ne derseniz) tutulan bir kasa türüdür. bizim memlekette tutulmuyor.

compact tutulmadığı için fiyatları uygun. kaldı ki sıfır satıldığı dönemde bile bmw'nin en ucuz modeliydi (2002 mayıs fiyatı 28 milyar küsür tl) tutulsaydı fiyatı sedan e46'dan farklı olmazdı.

şu çirkin ördek yavrusu, bmw'nin yüz karasını savunmayın bana boşu boşuna.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

muhtemelen compact sahibisiniz. anca bir compact sahibi över bu bmw ucubesini.

compact sadece türkiye'de değil avrupa'da bile tutulmadı. o yüzden ömrü çok kısa oldu. eğer compact tutulmuş bir model olsaydı hala üretiliyor olurdu.

touring'i neden karıştırdınız onu anlayamadım? ben touring ile ilgili bir şey söylemedim. kaldı ki touring'ler hala 3 serisinde üretilen bir kasa tipi, zira avrupa'da touring (ya da station wagon her ne derseniz) tutulan bir kasa türüdür. bizim memlekette tutulmuyor.

compact tutulmadığı için fiyatları uygun. kaldı ki sıfır satıldığı dönemde bile bmw'nin en ucuz modeliydi (2002 mayıs fiyatı 28 milyar küsür tl) tutulsaydı fiyatı sedan e46'dan farklı olmazdı.

şu çirkin ördek yavrusu, bmw'nin yüz karasını savunmayın bana boşu boşuna.

Alıntıları Göster
    İster kabul edin ister etmeyin compact F20, F30 BMW den daha BMW dir. Has be has Alman montajlı bir E46 dır kendisi. Sizin gibi olaya şekil olarak bakanlara hitap etmez. ayrıca M3 CSL ile aynı alt yapıyı kullanır araştırınca görürsünüz. çoğu İyi bakılmış Compact sanayideki ustalara ekmek yedirmez. Siz gidin turbolu çift kavramalı 10 senelik kulanım ömrü olan emperyalizm için üretilen araçlara gipta edin, yeni diye onlara binin. Kıt araç bilginiz ile bilip bilmeden yorum yapmayın.

3.16 ci ile 3.16 ti nin sadece bagaj farkının olduğunu bilmeyecek kadar yabancısınız lütfen yorum yapmayın daha fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer -- 24 Ağustos 2020; 19:8:0 >

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer

İster kabul edin ister etmeyin compact F20, F30 BMW den daha BMW dir. Has be has Alman montajlı bir E46 dır kendisi. Sizin gibi olaya şekil olarak bakanlara hitap etmez. ayrıca M3 CSL ile aynı alt yapıyı kullanır araştırınca görürsünüz. çoğu İyi bakılmış Compact sanayideki ustalara ekmek yedirmez. Siz gidin turbolu çift kavramalı 10 senelik kulanım ömrü olan emperyalizm için üretilen araçlara gipta edin, yeni diye onlara binin. Kıt araç bilginiz ile bilip bilmeden yorum yapmayın.

3.16 ci ile 3.16 ti nin sadece bagaj farkının olduğunu bilmeyecek kadar yabancısınız lütfen yorum yapmayın daha fazla.

Alıntıları Göster
    compact sahibinden de bu cevap beklenirdi zaten.

compact'a bmw deyip f20, f30'a bmw dememek... kaldı ki ben compact'a bmw değil demedim, bmw'nin yüz karası dedim. bunu ben demiyorum dünya diyor. hatta bmw bile demiş olacak ki compact üretmiyor artık.

sizin mantığınıza göre hareket ederek ben de diyorum ki, bmw 7 serisinden başlar . .

neyse blok. daha fazla cevap yazmakla uğraşamayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 24 Ağustos 2020; 17:24:16 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.