Şimdi Ara

Bu Devirde İkinci El Araba Alınmaz (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
3.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence tam tersi, sıfır araçlar alınamayacak kadar pahalı iken 27500 liraya 2001 model hem de Renault Megane 1.6 RTE Manuel Benzin Sedan Otomobil rahatlıkla alınabiliyor...
  • Al buna bak eniştemin araci otoparkcı kendısı araba hep kapalı otoparkta kaldı.Oyle hersey yok aracta ama dızel mı dızel gıdıyomu gıdıyor :D

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-clio-grandtour-1.5dci-garaj-arabasi-43.000-de-dizel-cok-temiz-328131639/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false
  • arkadaş 2. el Mitsubishi Lancer aldı 35 milyara,araba canavar gibi ,görünüşü de çok güzel ,tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

Baktığın pazarda iş yoktur. Bana kalırsa bu devirde yüklü borca girilmez.

Varsa 30 bin nakitin git altın al, döviz al.

Ülke ekonomisinin gidişatı belli. Pembe tablo çizme çabaları, meydanlarda gazlamaları ondan.

Erdoğan yırtıyor bir taraflarını ekonomi iyi borç verdik diyor yalan mı hepsi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Iyi iste, siz devam edin bizi kaziklamaya.

Biz de rahat rahat binelip yeni araclara

Zaten millet yavas yavas uyanmaya basladi. Sifira yoneliyor. Ikinci elciler devam etmeli ki pazar durulmasin, isler bozulmasin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 10 Ağustos 2016; 9:43:27 >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Hala anlamiyorsunuz.

Bu ulkede kimse sifirini 60 bine aldigi araci bir sene sonra bunun sifir fiyati 70 bin olmus ama ben ayip olmasin diye 55bine satayim demiyor. Zamli fiyat uzerinden yani 70 bin uzereinden degerlendirip 65-67bin liraya koyuyor ilani.

Evet, kimse bu sifir alim satimindan kar etmez, zarar orani ikinci ele gore daha dusuktur.

yok devlete de bir araba aliyormussun gibi sacmaliklar da olmaz satarken vergili fiyat uzerinden satiyorsun, vergisiz degil.

Binerken de kafan rahat olur. Ne oldugu, nasil kullanildigi, icinde ne yaptiklari belli olmayan araclara binmezsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mazda Motor Corporation

quote:

Ülke ekonomisinin gidişatı belli. Pembe tablo çizme çabaları, meydanlarda gazlamaları ondan.

Evet.
  • kasım aralık bekleyın su an piyasada araba yok
  • Hem 30 bin olacak hem 100k alti olacak hem sportif duracak hem sorunsuz olacak birde dizel olacak ayni zamanda ole model yilida eski olmicak hani hem ayranim dokulmesin hemm....

Edit:hem doluda olacak ole bos paket olmiyacak tabii koskoca 30 bin tl bu yanii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodomoco -- 10 Ağustos 2016; 20:16:22 >
  • Bastan aslanlar gibi al,satciyim kupon araba lazim deseydin kimseyle atışmazdın.araba var,sana da gösterildi,ondan diyorum konu başlığıni degis,komik oluyorsun dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

Hem 30 bin olacak hem 100k alti olacak hem sportif duracak hem sorunsuz olacak birde dizel olacak ayni zamanda ole model yilida eski olmicak hani hem ayranim dokulmesin hemm....

Edit:hem doluda olacak ole bos paket olmiyacak tabii koskoca 30 bin tl bu yanii

100 bin km altı olacak diye birşey demedim. 150 hatta 200 bine dayanmış araçlar var hep dedim ki dizel bu, belli kmden sonra benzinli gibi olmaz. İkincisi model yılı eski olmasın diye birşey de demedim. Sonuçta 2006 modele kadar araçlara bakıyorum. Sorunsuz istedim ki sorunlu arabaya 30 bin lira verirsem zaten dünyanın en büyük aptalıyımdır. Hem ikinci el araba alıcam hem sorunlu araç bakıcam Son olarak boş olmasın diye bir iddiam da yok. Baktığım sıfır arabaları donanımlı baktım. Çünkü zaten kredi çekerek alıcam niye boşunu alayım. İkinci elde ise boş veya dolu diye bir kriterim yok. Biraz dikkatli okusaydın yazdıklarımı, bu dediklerimin hepsini anlardın da yok. İlla bi laf atacaksınız yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MFN -- 10 Ağustos 2016; 22:47:51 >

• ikinci el araç alıp satıyorum ben bile bıktım usandım yakınlarının aracını alıyorsun takas-peşin yüz yüze baktığın adam yalan söylüyor araç mekaniği orası burası bitik çıkıyor 3 parça boyalı diyorsun ki öyle ben kaporta boyadan anlayan bir insanım exper 4 parça boya 1 değişme çıkarıyor sırf civata üstünde boya soyulması var diye değişti diyor dünyanın en sahtekarı gibi algılanıyorsun 48 e alıyorsun filmi pastası alımı satımı 1.500 ek masraf aracı 52 ye satıyorsun 55 e bulamıyorsun bu işi bırakmanın zamanı geldiğini düşünerek 2-3 ay sonra bırakıyorum para kazanamamaktan değil yaşadığım polemikler ve piyasanın allak bullak olmasından parasının ta... o kadar sinir bozucu bir meslek sinir küpüne döndüm
  • Akıllı adam araştırır, cırmalar, biraz da adam kafalama kabiliyeti varsa iyi bir 2. el düşürür, tabi acil iş yapmadan.. Memur zihniyetli ailenin memur zihniyetli evlatları (mesela ben) bu gibi şeyleri bilmez, uğraşmak istemez, gider sıfır alır.. Hayatımda 2. el araç almadım, abim bana süper bmwler buldu, gittim saftorik sıfır araçlar aldım (fabia, Octavia, Hyundai, Mitsubishi vs).. 2. el alanlara saygı duyarım..
    Not: DSG kullanmayın, kullandırmayın..
  • Aynı soru işareti 2012'de bende vardı. Gittim sıfır aldım. Araba 1 kez bile masraf çıkartmadı. Gayette memnunum. İmkanın varsa sana da sıfır tavsiye ederim.
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    Kardeş dediklerinde haklısın da boşuna çırpınma anlayacak gibi değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Mazda Motor Corporation

quote:

Uslübumuza dikkat edelim lutfen. Bahsettiğiniz kişi bu ulkenin cumhurbaşkanı. Sevmesenizde makama saygı diye birşey var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhani -- 11 Ağustos 2016; 16:19:47 >
  • freemangroovy kullanıcısına yanıt
    Sıfır alan akıllı 2. El alan akılsız veya tam tesi, ikiside doğru değil. Bu bir tercih meselesi.

Benim gibi 1-2 yaşında ikinci el araç araştıranlar sonunda sıfıra yoneliyor. Çünku 1_2 yaş 2. El araç satanlar sıfır gibi para istiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhani -- 11 Ağustos 2016; 16:26:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

Kardeş dediklerinde haklısın da boşuna çırpınma anlayacak gibi değil

Onunuze link attim,2015 2016 sifirindan zararsiz satilan araba goster bir tane,sana 1senedeki fiyatini yazarim buraya,o vatandas gibi amerikadan bilmemnerden gazel okursun sonra

• 93 Bin'de - Dizel 2008 Punto

Değerlendirmek isteyenlere araca kefilim, motorun maşallahı var. eksper raporunda %99 çıktı. bu eksperin verdiği bilgi. sallama ziya falan demeyin yani :)) Bakım konusundada şüpheniz olmasın. Sahibi kardeşim dediğim kişi, pipiriklidir, herşeyine dikkat eder.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-93.000km-evo-stop-16-fun-jant-bridgestone-last-sis-fari-327505989/detay/
  • En sonunda kredi yükü altına giremeyeceğimi düşündüm ve ikinci el dizel 92000 km Peugeot 207 aldım. Resimlerini atardım da nazar değmesin diye atmıyorum

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.