Şimdi Ara

Bu dogalgaz faturasi ne boyle (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Para kazanmanın tadı kaçtı. Giderler o kadar fazla ki.
    Koca kışı 1 gün bile sıcak geçiremiyoruz.
  • soba yakmanın cezası nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benzin kullanamazsınız Lpg kullan
    24 saat kombi yakama, anca uykuya kadar. Gece kapatın. Geri kalan kombi yandığında en kısıkta yakacaksın.
    Ülke şahane diyeceksin, seçim gününde bunu mühürleyeceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 9 Şubat 2020; 22:40:43 >
  • selamivural kullanıcısına yanıt
    Şuan evdeyim, üzerimde sadece atlet var, dışarıda ısı 1 derece civarı. Isı nedeniyle içerideki havada nem oranı düştüğü için yatak odasındaki peteğin üzerine tuzlu su koyacağım. Siz kömürü fazla alıyorsunuz, ben sadece 50 torba aldım, 1250 kilo, toplam 1150 TL verdim.
  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    Sizi komşularınız ısıtıyor öyle komşu herkese lazım kışın. Son kattayım, alt katımdakiler kışın başka şehre gidiyor kombilerini kapatıp. Dış cephede yalıtım var, tavan izalasyonunu yenilettim. O.t ile 22 derecenin bedeli geçen ay 500 idi bu ay 600 geldi... 320 küsur m3.

• quote:

Orijinalden alıntı: turrkka

Doğalgaz pahalı, eyvallah ama konu tamamen propaganda amaçlı.

Biz sabah akşam en az 5 petek açıyoruz. Bazen 6-7 oluyor. Ylıtım yok. Evde kazak değil tişört giyiyorum. 585 tl geldi. Ha, az mı hayır değil ama günün yarısı kapalı, en düşük ayarda 550 de saçma olmuş.
    Hayırdır neyin propagandası? Yoksa çok sevdiğiniz malum partiye ve malum Partinin yöneticilerine laf geliyor diye mi kizdiniz?

• Külü yok, Kömürden-Odundan çok daha ucuz, pratik diye diye Ülkeye getirilmişti değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A401672FA

battaniye hala serbest.
    2002'den önce doğalgaz sadece seçkim kesimin kullanabildiği bir şeydi. o sobada kestane hikayeleri bütün evlerde soba olmasından geliyor. her fırsatta eleştirdiğiniz akp sayesinde rahata kavuştunuz doğalgazla, şimdi de faturalardan şikayetçisiniz.

Alıntıları Göster
    Yirmi yıl önce su boruları çinkoydu ve sık sık donuyordu, led ampuller yoktu akkor lambalar yeterli aydınlatmayı sağlıyamıyordu.crt televizyonlar küçük ekranlı ve çok yer kaplıyordu şimdi ise 4k ekranlı devasa led tvler var ve netflix veya youtube ta istediğimizi seçme şansımız var. Arabaların güvenlik ekipmanları yok, kullanılan malzeme kalitesizdi hatta direksiyon bile hidrolik değildi. Örnekler çoğaltılabilir bunların hepsini akp getirmediği gibi doğalgazı da tamamen akp getirdi diyemeyiz. O zaman 80 yıllık bir ülkeydik şimdi 97 yıllık olduk bırakta çalışarak ileri gitmemiz biraz normal gözüksün ısınma gibi temel bir ihtiyaç bu yılda lüks karşılanamaz battaniye öneriniz en az evi olmayana mağarada yaşayın demek kadar saçma

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Tüm partilerin canı cehenneme. Daha ağırını da söylerim ama forumdan uçmayalım şimdi. Senin kadar partizan değilim, orası çok net.
    Adam doğalgazı açmadım 600 lira geldi diyor. O zaman gidip tamir ettirsin.
    İki partiden de zamlar geliyor. İki taraf da kendi partisini savunma derdinde. He, malum parti kötü. Senin partin çok iyi. He, he...

• Arkadaşlar şu garip garip "benim evim 150 m^2 350 geldi", yok "bende Eskişehir' deyim bana şu geldi" gibi yorumları bırakın. Bide sonuna gülücük atıyor adam sanki bir beceriymiş gibi :D

Ev yan yana bile olsa farkeder, kuzeye bakan ev fazla yakar. 2 Evde kuzeye bakar, birisi rüzgarı hayvan gibi yer, o daha fazla yakar. Diğerinin etrafında yüksek binalar vardır, rüzgar nedir görmez o daha az yakar.

Yani olay bu değil, olay şu ki; bugüne dek ben 600+ rakamları geçtim, 400+ lara bile yuh der gibi bakıyorduk. Ve şu an millet 800+ ları görüyor. Bu ilginç yani.

Öncesinde de bu adam yakıyordu, sanki adam bilmiyor mu önceden kaç ödediğini. Kalkmış benim evim bu yakıyor, senin evinde ısı yalıtım yok gibi yorumlarla kafa ütülüyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.