Şimdi Ara

Bu doğruysa Eylül ayı otomobil satışları tarihi düşüşle kapanacak. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
7.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir araba konusunda biraz uçmuşlar. Bayi başına bir denilse belki biraz inandırıcı olurdu.

Sosyal medyada okuduklarıma göre eskiden burnundan kıl aldırmayan Alman distribütörü ciddi sıkıntıdaymış. İşten çıkarmalar başlamış yönetimin elindeki araçların segmenti düşürülmüş.
    Ben yılbaşına ÖTV indirimi beklerim şahsen 2008-2009'da nasıl olduysa yine olacaktır.
    İç tüketim 0'a inince hem kdv hem mtv'den hem ötv gelirinden oluyorsun. Üstüne üretim yapan fabrikalar işçi çıkarıyor bunun yan sanayisi gibi 2.cil etkilenenler de var vs. ciddi bir daralma oluyor. Buna bir yere kadar tahammül gösterilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ultrasaray0643

Uzun vadede araç alıp satmayı düşünmüyorum

Kimseye de akıl verecek halim yok.benim akıl bana zor yetiyor

Ama ÖTV indirimi olacaksa da kısa süreli olur.yilin son iki ayı gibi.

Sektör anlık nefes alsın.firsat bu fırsat diyip.tam türk işi yani.gunu kurtaralım.sonrasina bakarız.

Bu arada sorun ÖTV de değil artık.krediler fecaat.cebinde 20 bin TL olan adam 200 binlik arabayı yine alacakta.artik faize güç yetmiyor.

Eline 5000 tl(kira haric) geçen adam.2000 TL krediye bağlarım diyordu.simdi 2500 TL bağlaması lazım.eline 3000 kalırken 2500 kalacak.haa yine alacakta benim kafasız arkadaşım,o kalan parayla marketten 250 kalem alabiliyorken son 5 aydır 150 kalem ya alıyor ya almıyor.tuketici her türlü kiskacta.
    Keşke 2000 iken 2500 olsa. 1,15ten ev kredisi çektiğimde üzülmüştüm. Şimdi 2,09 olmuş kredi. 100.000 lira 420.000 lira ödüyorsunuz 10 yılda. Rezalet haldeyiz rezalet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Türkiye'de değil ama 1 ilde böyle olmuş olabilir.
  • Adını vermek istemedigim bir Peugeot bayisi gecen ay 200 küsür araç satısı yapmısken bu ay suanda 8 satıstalarmış. Yine adını vermek istemedigim bir Opel bayisi suanda 5 satista. Ay bitti nerdeyse. Eylül ayı satısları aciklandiginda şaşırmayın. Çok ciddi bir düşüş yaşanacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Adını vermek istemedigim bir Peugeot bayisi gecen ay 200 küsür araç satısı yapmısken bu ay suanda 8 satıstalarmış. Yine adını vermek istemedigim bir Opel bayisi suanda 5 satista. Ay bitti nerdeyse. Eylül ayı satısları aciklandiginda şaşırmayın. Çok ciddi bir düşüş yaşanacak.
    Hocam agustosta 1629 peugeot arac satılmış

Gecen ay 200 küsür araç satmış olamaz bence size yalan söylemişler

Bana abartı rakam geldi

• 207m kullanıcısına yanıt
    Akdenizin büyük şehirlerinden birinde Peugeot bayii 8 kişi ile yollarını ayırdı.Eylül ayı satış rakamı sadece 4,Cumartesi itibariyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: _mp_

La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim.

şöyle tamamını getirelim. karikatürde olsa eksik bırakılmaz o söz...
  • TITAN291 T kullanıcısına yanıt
    Toplu taşıma insani standartta olsa keşke arabayla kızılayda işkence çekmeyim diye otobüsle gittim ki 100.yıl tarafındayım tıkış tıkış nefes almak bile başarı o ortamda felaletti ...
    Hele dolmuş yok mu odtü dolmuşuna bindim bizim kampüste 100metrede bir tümsek var fix hız yapılmasın yayalara yol verilsin diye ya 5 metre önünde tümsek var işte yavaşla yokk sonuna kadar basıyor tümseğe girerken hard fren içim bulandı kusmamak için varmam gereken yere gelmeden indim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 24 Eylül 2018; 6:45:37 >
  • Adana’da İsotlar baya adam çıkardı; Renault satışta şu an sadece 1(bir) kişi duruyomuş.

Doğuş Oto’da da sıkıntı büyük deniyor.

• Ağustos ayında 1300 adet satmış.Eylül ayında en fazla 700'e iner.Kaynaksız,her yazılana inanmayın.
  • ikinci elde de durgunluk var, çevremdeki insanlardan istediği fiyata aracını satan kimse olmadı. piyasası 75 ise 70 e bile anca satabildiler.
  • Otomotivci biri olarak Eylül 2018 tahminim %72 düşüşle kapanıp tüm zamanların en büyük daralması gerçekleşecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnyttt

Hocam agustosta 1629 peugeot arac satılmış

Gecen ay 200 küsür araç satmış olamaz bence size yalan söylemişler

Bana abartı rakam geldi

Alıntıları Göster
    Ticari-binek toplam 200 küsür hocam. Bahsettiğim bayide Türkiye' nin en çok satan bayilerinden birisi.
  • OTV matrahı değişti uçuşa hazır oldun
  • quote:

Ticari-binek toplam 200 küsür hocam. Bahsettiğim bayide Türkiye' nin en çok satan bayilerinden birisi.

Alıntıları Göster
    Göral yada abc dir büyük ihtimal.İkinci el satışta göralin elinde çok araç var.Bence göral

• quote:

Orijinalden alıntı: icemy

Göral yada abc dir büyük ihtimal.İkinci el satışta göralin elinde çok araç var.Bence göral

Alıntıları Göster
    Diğeri :)
  • quote:

Diğeri :)

Alıntıları Göster
    O zaman bir yoklamak lazım fiyat konusunda.
  • YALAN
  • bu matrah ateşe tükürmek gibi. yaptınmı adam gibi ötv indirimi yap ki bişeye benzesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metufkcr

Toplu taşıma insani standartta olsa keşke arabayla kızılayda işkence çekmeyim diye otobüsle gittim ki 100.yıl tarafındayım tıkış tıkış nefes almak bile başarı o ortamda felaletti ...
    Hele dolmuş yok mu odtü dolmuşuna bindim bizim kampüste 100metrede bir tümsek var fix hız yapılmasın yayalara yol verilsin diye ya 5 metre önünde tümsek var işte yavaşla yokk sonuna kadar basıyor tümseğe girerken hard fren içim bulandı kusmamak için varmam gereken yere gelmeden indim
    Biraz eskilerden,

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.