Şimdi Ara

Bu domain boşta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde alınan domainlere bakarken gidilecekyerler.com ve gidilecekyerler.net in Doğan Online ( DOL) tarafından 26 Nisan 2007 de alındğını gördüm. site yayında değil. Demekki hazırlıyorlar. Ama gidilecekyerler.com boşta duruyor ( Zannedersem hiç alınmamış ). Eğer onlardan daha iyi ve hemen yapabilecekseniz .com alıp DOL a bi çelme takabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fkafka2000 -- 2 Haziran 2007; 23:53:39 >

• Doğan Holding o ismi kullanabili diye o isim kaliteli olmuyor. Siz onu bırakında bu sayfada günlük yayınladığım boş domainlerin kalitesine bir bakın:
    http://www.isimonline.com/bos_domainler.htm
  • Ben kaliteli demiyorum zaten. Doğan Online'i kim seviyor ki bu forumda. Sırf gıcıklık olsun diye. İçeriği yapabilsem ben alırdım. .infoyu bir öğrenci aldım zaten. İstesem .com u alırdım. Ne çıkarım var ki benim bu konuyu açmak için. Onlardan daha iyi yapabilirseniz alın diyorum. Demek ki bir talep tarz sitelere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fkafka2000 -- 3 Haziran 2007; 0:27:46 >
  • Birader hemen sinirlenme. Sana bir şey diyen yok zaten. Doğan online'ı salla diyorum ben.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.