Ya niye lüks olsun ki.Adam geleceğe yatırım yapıyo.Şimdi alsa o sistemi bikaç sene(rahat 2 sene hatta 3) hiç masraf yapmaz sisteme.Ama düşük bi sistem alsa hem müşterisi az olur hemde yavaş yavaş yeni oyunları calıştırmaz ve müşteri kaybeder.Siz sadece veledler counter oynuyo mu sanıyosunuz nette.Ben 23 yaşındayım ve sık sık arkadaşlarla cafeye gideriz mohaa oynamaya.Niye lüks olcakmış adamın parası var akıllı yatırım yapmak ister tabi. Sen al hocam alabiliyosan.Paranı güzel değerlendir.
quote:
Orjinalden alıntı: ersan
160gb harddisk biraz fazla degil mi ?
Bence az değil, en az 50 civarında oyun yüklemeyi düşünüyorum. Daha düşük kapasiteli hard diskler ile arasında önemli fiyat farkları da yok
quote:
Orjinalden alıntı: swedensour
kimse yorum yapmamış ama o kulaklık iğrenç ona gore insanın kafasını sıkıyor bari onuda philips yap sana şimdiden hayırlı işler
Önerin için teşekkür ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: sentenced
Ya niye lüks olsun ki.Adam geleceğe yatırım yapıyo.Şimdi alsa o sistemi bikaç sene(rahat 2 sene hatta 3) hiç masraf yapmaz sisteme.Ama düşük bi sistem alsa hem müşterisi az olur hemde yavaş yavaş yeni oyunları calıştırmaz ve müşteri kaybeder.Siz sadece veledler counter oynuyo mu sanıyosunuz nette.Ben 23 yaşındayım ve sık sık arkadaşlarla cafeye gideriz mohaa oynamaya.Niye lüks olcakmış adamın parası var akıllı yatırım yapmak ister tabi. Sen al hocam alabiliyosan.Paranı güzel değerlendir.
Konfigürasyonu en az 2-3 sene kullanacak şekilde düşündüm. Amacım seviyeli ve kalteli bir yer açmak.
monitör Lcd olsun hocam gözler yorulmasın
quote:
Orjinalden alıntı: gece_sovalyesi
Hocam o işte pahalıya gelir.
Kaçtane bilgli açmayı düşünüyorsun ?
quote:
Orjinalden alıntı: Brabus_s
Kaçtane bilgli açmayı düşünüyorsun ?
Başlangıç için 15 -20 arasında olacak
inşallah açtığında işlerin başarılı gider şimdiden başarılar
eğer iyi iş yapacak yerse bence süper ama günde 50 milyon kazanacaksan bence yaklaşma
quote:
Orjinalden alıntı: Brabus_s
inşallah açtığında işlerin başarılı gider şimdiden başarılar
Teşekkür ederim
mekan ve etraftaki pazar cok onemli.. sistem bayagi iyi, simdiden basarilar allah utandirmasin
ankaraya şube açarsanız haberimiz olsun supermiş walla
quote:
Orjinalden alıntı: hükümran
ankaraya şube açarsanız haberimiz olsun supermiş walla
şu anda ankaradayım ama cafeyi izmire açacağım
hayalimdeki cafeyi açmiş olursun.. ayrica bence gayet mantikli bir iş de yapmiş olursun :P
quote:
Orjinalden alıntı: gece_sovalyesi
Oyunlarda (ve görüntünün çok hareketli olduğu diğer bütün uygulamalarda) LCD pek iyi değil. Bence yer problemi yoksa, paran olsa bile LCD alma. İlerde LCD lerin görüntü kalitesi de CRT lere yetişirse, ona lafım olmaz tabi
reklamını bu parçalardan yaparsan köşe olursun ben sana söyliyim camlara kocaman yaz bu konfigürasyonu sonra ben sana yardıma gelirim para saymak için
saatini de 1 milyon yap birader şimdi adam çıkarır tek para 1 milyonu verir koymaz da 1500 oldu mu o 5yüz binlira için de uğraşırsa pahalı diye falan düşünür sen dire saatini 1 milyon yap düz para
quote:
Orjinalden alıntı: RevengeR
reklamını bu parçalardan yaparsan köşe olursun ben sana söyliyim camlara kocaman yaz bu konfigürasyonu sonra ben sana yardıma gelirim para saymak için
Bide para sayma makinesi alman lazım masraf çıktı
arkadaşlar yazdıklarınızı sabırla ve dikkatle okudum ben 1999 yılında üni son sınıfta açtım cafemi şuan çoğunluğu amd 2500 ve 128 mb fx vb 256 ddr ram ve 40 gb hdd lerim var bide 15" monitörlerim ist bir ilçesinde öncelikle şunu belirteyim int cafe açmak ve işletmek sanıldığı kadar kolay ve zahmetsiz bir iş değildir açarken bunu düşünün gün gelecek 50 ytl ciro yapamıyacaksınız sabahtan akşama kadar cafede durmanız gerekecek virüsler ve sistem sorunlarıda cabası bence bir int cafe para kazanacaksanız teknolojiyi 6 ay ila 1 yıl geriden izleyin ama sürekli yenileyin bugun alacağınız hiç bir sistem sizi 2 sene sonrasını sorunsuz idare etmez eğer int cafe açacaksanız sürekli yenilik yapmak ve elinizdekileri geliştirmek zorunda kalacaksınız aksi halde her şekilde zarar edersiniz kaldıki bugun için lüks ve yeni olan 939 pin amd 3000 ler 1 - 2 sene sonra ne olacak acaba düşündünüz mü 2 yıl önce amd 2000 ler lüks tü şimdi bir düşünsenize geleceğe kimse bugunden bir ambargo koyamaz birde 2-3 aylık zamanı bence biraz daha uzatabilirsin zira amd 939 pinleri şu zamanlar alan biraz pahalı alacaktır zira yeni bir teknolojidir ama bir kaç ay sonra hem işlemci (amd %30 indirdi işlemci fiyatlarını ve yansıttı boğaziçi) hem anakart fiyatları oturacaktır bence oturmadan alma ve alırken şunuda untuma bunları 1-2 yıl kullanamayacaksın işlemcilerin özellikle hızından bir örnekle bahsedeyim bir çoklarımız bozulan işlemcimizi garantiye verdiğimizde aynısını alamayız illaki daha yükseğini alırız neden zira üretimden artık çekilmişlerdir. son olarak konfigirasyonlar güzel saygılarımla