Şimdi Ara

Bu Dursun ne ayak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Troll mu truva atı mı nedir bu adam çözemedim ben. Romanyaya Lucescuyu getirmek icin gidiyorsun adam ayni gun milli takimla anlasiyor. Elindeki gomlekciden de oldun yaptigin su hamleyle daha bu adamdan verim alamazsin. Bir insan her isi eline yuzune bulastirir mi ya hakkaten ajan olarak yerlestirildigini dusunmeye basladim bu dursunun. Bugunumuzun icine ettiği gibi bir dunya para sacarak gelecegimizi de caldi. Satacak arazi de kalmadi. Batirdin kulubu yagli surat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu adamı çözemedim gerçekten. Kime ve neye hizmet ediyor muamma.

• Dün görüşme olumlu geçti kesin kararını yarın açıklayacak dediler bugün milli takımla anlaştığını açıkladı. Bu nasıl bir şeydir yahu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oturup bizimle 10 dakika sohbet etse sanırım bizi de Fenerli yapar. Çözemedim bu herifi elini attığı yeri kurutuyor.
  • birinin adamı bu ya. benim oyun göksel gümüşdağa :DD
  • Dursun Özbek tanıdığım kadarıyla Galatasaray'ı oldukça çok seven fakat aynı zamanda çok çabuk gaza gelip yanlış kararlar alabilen biri.
  • Başa geldiğinde borç içinde ve Avrupa'dan 2 yıl men yemiş bir kulüp vardı.Kendisi Galatasaray için gecesini gündüzüne katan efsane başkanımızdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NE DEMEK
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben seviyorum başkanı.
    başarı konusu tartışlır ama ne bileyim acayip bi adam ya.
  • tam bir komedi orjinal herif bir daha böylesi gelmez vallah gelmez.
  • tam bir şarapçı :
  • Milli takim su zor gunlerde tdsiz kalmasin diye romanyaya gidip lucescuyu getiren adam gibi adamdır

• Aynen. Dün arkadaş Rıdvan Dilmen'i dinlemiş, Adam Federasyon 15 gün önce Lucescu ile anlaşmıştı neden kimse Dursun başkana haber vermemiş demiş...
  • lan akıl var mantık var.
    aziz yıldırım galatasaryın için adam sokacak olsa.
    dursunu mu sokar allahını seversen.
    bu adamın orjinali angut.
  • mcake± kullanıcısına yanıt
    Aynı rıdvan dilmen, federasyon şenol güneşle prensip anlaşmasına vardı dedi. Bu nasıl iş.

• Mezemenk truva ati.Buraya klubun icini bosaltmaya gelmis.Belki gsdeki derin devletin karari klubu batirtip katarlilara satmaktir.
  • Tarihin kara sayfalarına çoktan girmiş bir canlı.

İnsan demeye elim el vermiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

Aynı rıdvan dilmen, federasyon şenol güneşle prensip anlaşmasına vardı dedi. Bu nasıl iş.

bjk bırakmadı.. herkes Aysal mı? ha unuttum aysal zaten Terim2i şutlamak istiyordu değil mi? 1 taşla kuş katliami. hem Terim'i postaladı hemde taraftarın gözünde kötü duruma düşürdü..
  • ExtrameBOY27 kullanıcısına yanıt
    Demirören gurur yapmış olabilir ve bunun sonucunda bu sene BJK doğranabilir belki :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.