Şimdi Ara

Bu durumda harç parası ödeyecek miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

"Öğrencinin kayıtlı olduğu sadece bir programın öğrenci katkı payı Devletçe karşılanır. Birinci ve açık öğretim kapsamında bir programa kayıtlı iken aynı kapsamda ikinci bir yükseköğretim programına (çift ana dal programları hariç olmak üzere) kayıt yaptırılması halinde, ikinci programa ait öğrenci katkı payları öğrencilerin kendileri tarafından karşılanır."

Soruma gelecek olursam; Ben şu an önlisans yani 2 senelik bir bölümün ikinci öğretimine kayıtlıyım. Yeni kayıt olacağım üniversite ise birinci öğretim olacak ve 4 yıllık olacak. Yukarıda tırnak işaretleri içine aldığım yerde " katkı payı sadece bir program için karşılanır " dedi. Ve ben bu önlisans / ikinci öğretim bölümde katkı payını kendim ödüyorum hala. Tekrar sınava girdim bu sene 3 gün sonra tercih döneminde de tercih yapacagim ve puanim sıralamam istedigim yerlere tutuyor, 4 senelik birinci öğretim bölüme kayıt olduğumda katkı payı yani harç ödeyecek miyim bu durumda?

Dedigim gibi daha önce devlet tarafindan katki payim harcım karsilanmadi, kayitli oldugum bolum ikinci ogretim oldugu icin yani dersler aksam islenilen bir bolum oldugu için ben kendim yatirdim harç paralarini.
    Bu durumda birinci ogretim 4 senelik bolume kayit yaptirdigimda harç ücreti ödemek zorunda miyim?

• Upppp Lütfen yardım eder misiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.