Şimdi Ara

Bu ekran 1000ytl verilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1000ytl ye alıcam arkdastan..
    Tepki Süresi 8ms
    Çözünürlük 1366*768
    Renk Siyah
    Ekran Formatı 16:9
    Kontrast 1600:1
    Sinyal Girişi HDMI

Arkadasım satıyor ...urunü xboxda ve hd dvd de denedım, goruntu ıyı ama dıgıturkde goruntusu kotu sayılır... nakıt 1000ytl verecegım deger mı sızce?

• tabiiki deger. al bence. 42' diyosun. sıfırı zaten 2500 ytl cıvarı. al bence super fıyat.
  • paran duruun varsa ustune 250 ytl daha ekle sıfır full garantili seg al.yanlıs anlama urunu kötülemiyorum sadece 2nci el oldugu icin önerdim
  • Bimeks'te Crea 42': 1.497 YTL
    http://www.bimeks.com.tr/kategori.aspx?kid=1083
  • bence verilmez bu para...yeni modelleri Bimeks'te 1.497 YTL ama ona da değmez...biraz daha ekleyip, daha kaliteli şeyler alabilirsin (Bimeks'in kampanyalarını takip etmeni öneririm...42" Toshibaları zaman zaman 1.497 YTL'den veriyorlar...Bimeks'te şu anki Crea kampanyası ile ilgili düşündüklerimi Sıcak Fırsatlar bölümünden bir arkadaş aynen dile getirmiş:

quote:

Orjinalden alıntı: unpop

Bimeks de milleti saf sanıyor sanırım. Onlar habire 42' ler icin 1497 YTl'den kampanya yapacak bizler de kuyruk oluşturup stoklari bitirecegiz.
    Oldu başka arzunuz ? Tamam 42' FULL HD TOSHIBA kampanyası gayet yerinde bir kampanya idi ama 42'lerde aynı fiyata kampanyaya devam edecekseniz çıtayı düşürmenin manası yok. Bu model malesef sadece LCD, PLAZMA ayırımını bile bilmeyen bilinçsiz tüketicilere hitap edebilir.

Bakınız indirimden önceki fiyatına ne yazmıslar 1947 ytl + kdv = 2297 YTL eder. Ne yaptınız siz demezler mi ? Samsung, Sony, LG gibi panel tv'lerin onde gelen isimleri bile harika FULL HD 42 inch TV leri 1800-2000 YTL aralıgına satarken , kime ne yapsın 2297 YTL ye HD READY ve 8000:1 Dinamik Kontrast CREA'yı.

Umarım gelecek kampanyada daha iyi bir ürün olur.

http://forum.donanimhaber.com/m_27868732/tm.htm

• Fiyatlar düşüyor bence şimdilik girme derim. Zaten kur yükseldiği için çoğu yer indirime gitmiş durumda.
  • şu sıralar piyasalarda tam bir kaos var hem satıcı hem alıcı acısından.aslında birazda üzücü cunki nerdeyse gunumun 16 saati pc basında 2nci el satanlarla dolu kullanılmıs urunlere para veren yok kredi kartı borcundan satan oyle cok insan varki üzülmemek elde degil.lcd yada plazma extra harcamalar alacak yada dusunen arkadaslar varsa şu piyasalarda extra kredi kartı harcaması yapmayın cunki avrupada fiyatları inanılmaz dusuyor elbetteki ordaki tuketiciler bizim gibi degiller daha bilincli bakıyorlar urunlere talep olmayıncada bu meshur markalar malesefki bizim gibi ulkelere stok satılmayan serileri giriyorlar !!! fakat sağ olsunlar distributor firmalar o ucuz giren urunleri tuketiciye yansıtmıyorlar cunki birbirleriyle fazla bir fiyat farkı olmamasına dıkkat edıyorlar boyle oluncada urun gercek degerının ustunde satıslarda duruyorlar.bu yuzden urun alırken acele etmeyın senhe sonu fiyatlar daha netlik kazanacaktır.dun sharpın sıtesınde urunler hakkında yorum vardı resmi site olarak ınanın oyle guzel fıyatlar vermıslerkı sunu dusundum sharp bayılerıne yaptırım uyguluyor yanı 1.399 dolardan baslayan yenı modellerını koymus ve sıparıs stok garntı durumunuda eklemıs dusununce keske bızdede boyle olsa oysakı bızde tam tersı oluyor dıstrıbutor fırma oyle yuksek fıyat gosterıyorkı sıtesınde musterısını bayıyılere yonlendırıyor bayının vıcdanına bırakıyor.sharpta tam tersını yapıyor bayılere bır yerde destek verıyor yeterkı urunlerı satılsın bırda bayıde musterıde elbettekı kazanclı.ozetle bızdekı bu tekelcı ben fazla kazanıyımda alan alsın mantıgı nasılsa benım markam satıyor dusuncesı bakalım nereye kadar devam edebılecekler.
    saygılar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence değmez üzerine 100-200 ytl arası fiyat farkı konarak daha iyi modeller alınabilir.mesela sony 32l4000 modeli var bu model ile sizin bahsetmiş olduğunuz model arasında çok büyük fiyat farkı yok. eğer birde taksitle alacaksanız mesela 10 taksist falan alıdğınızı düşünürsek aylık ödemelerini 20lira falan etkilicek. küçük fiyat farklarıyla daha iyi model tercih edilebilir.
  • andy1 dediklerine aynen katılıyorum,

ülkede kriz var var diyoruz ama bakıyorumda satışlardan gayet memlunlar, çok pahalıya satıyorlar şuan lcd leri,dün 2200 e sattığı ürünü bugün 1500 e satıyor yarın yine 2200 oluyor e aradaki 700 ytl yi cebindenmi veriyor bayiler yada elektronik mağazalar sanki! demekki isterlerse daha ucuz fiyatlara satabiliyorlar,dalga geçiyorlar resmen, malesef bizim israfımızdan fiyatlar bu şekilde şuan seyrediyor. daha tr ye gelmemiş yayın yada tam oturmamış ama gelde görki full hd lcd ler asgari ücreti maaşla çalışan birinin 3 katı! ayıptır, bir lcd alayım dedim 2 aydır araştırıyorum onda şu yok bunda bu yok yok şu iyi yok bunu bekle vs derken kafayı sıyırmamak elde değil. gözünü seveyim tüplü tv lerin diyeceğim ama insan iradesi en büyük düşman olsa gerek yaşayan biri için,,,!
  • sayın yyusa tam emin olmamakla beraber avrupada lcd ve plazmanın en pahalı oldugu ulkeyiz pahalı olmasındanda vaz gectık.bu firmalar türk halkına ürünü satarken sanki lütfediyorlar sebebte bizim halkımızın marka tutkusu yani adamlar çöp getirseler alan bir tuketici kitlemiz var.yabancı bir site var yurt dısından mal alınan gumruk sorunlarını okurum inanın oyle urunlere oyle paralar veriyorlarki ustelıkte urunlerı gelınce sanki adamlar bunlara iyilik yapmış.aldıkları urunler x marka cakmak x marka ayakkabı x marka kazak x marka 2nci el fmakınası x marka kalem x marka anahtarlık yuzlerce degısık sacma sapan urunler yabancı olsunda ne olursa olsun..gercek olansa çöplere verilen MİLYON DOLARLARLAR!!!
    avrupada guzel olan tuketıcı hakları ve tuketıcı korumu yasaları inanılmaz güçlü yani misal veriyim sanıyorum toshibaydı hatalı bir ürün cıkarmıs baska bir firma icin ve toshiba o ürünü bütün dunya piyasalarından toplattı baska ürünle degistirdiler...sorun uretıcı firmada degil sorun ithal eden kuruluslarda bizde felsefe şöyle ben malımı satıyım hatalıda olsa bir şekilde hallederim güclü tüketici gurupları olmayınca iş bu halde devam ediyor...ben marka karsıtıyım sebebine gelince markanın ismi icin mal almak parayı çöpe atmaktır forumda okuyorum ''vestel alacagıma gider 100-200 daha fazla veririm falanca markayı alırım ''bu arkadaşa sormak lazım sen vestel arcelik kullandınmı özelliklerini arastırdınmı bir kıyas aypıyorsun ama neye gore kıyas forumda goruyorum pixcelence palavradır dıyenler var arastırmadan manasını bilmeden yorum yapılıyor !!pixelence tamemen vestelin kendi urettiği ve patenti yerli olan bir cozunurluktur size tuaf gelmesın ama bu özelligi yakında o meshur markalardada gorebılşırız vestelle gorusmelerı suruyor ortak uretım ıcın!!!burda vestelı yada arceliği önermiyorum yada ustundur demiyorum !!!sadece yabancı markalara duyulan heves ve aşırı bir istek var onu anlamak güc!!!burda tabiki arceliğin ve vestelin tuaf anlasılmaz bir o kadarda komik yan ürünlerinde kampanyaları var SEG gibi dikkat ediyorum SEG 15 gunde 1 fiyat indirip fiyat yükseltiyor şuan 1190-1290 ytl 1 hafta öncede 1400-1500 ytl cıvarları.dediğiniz gibi bu sacmalıga dur diyen malesef yok 1 hafta önce alan insan eminim şoktadır !!!1 hafta sonra yine yukseltırler sanırım.cunki komik ve sacma bir kampanya tutarsızlıgı var.sony nin eskisini getir yenisini gotur kapmpanyası neye goredir biraz arastırdım sadece kelime oyunu cok cuzi bir indirim var urune gore degısen 2000 ytlye varan indirim !!!teknosa ve vatanın yine fiyat ve urun tutarsızlıkları urun almak ıcın sıteye gırıyorsunuz fakat ortada urun yok sadece ısmı var dusuk fiyatlı 1 aydır duran bir liste fiyatı ve olmayan bir ürünü orda tutmanın manası nedir mahalle bakkalı gibi koskocaman firmalara yakısmayan tuaf komiklikler...ib gibi hangi siteye girseniz reklamları linkleri urunleri var fiyatın cazıbesıne kapılıyorsunuz isteye gırıp urunu soruyorsunuz ürün ortada yok ne zaman gelir 4-8 hafta satıcı ekliyor o zaten eski bir seri falanca seriyi dusunun!!! madem eski seri madem yok neden o ürüneleri kaldırmazssınız yada eski serileri getirip neden insanlara satarsınız..alay eder gibi insanları telefonda mesgul edersiniz!!!burda firmaları suclamak ne kadar dogru karar sizin yetersiz bilgisiz eleman polemiği elbetteki firmaları zor duruma dusure biliyor..dikkat ediyorum forumda böyle elemanların yorumları oluyor ben falanca firmada calısırken urunu meth ederdım ama aslında o ürün yaramazdı ekliyor o urunu almayın...yetişmiş eleman yetişmiş bilgili yöneticiler firmalarda yer almadıkca bu sorunlar boyle devam edecektır
    saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 22 Kasım 2008; 21:24:45 >

• ayrıca yabancılarda sıfır ürünü alıyorsunuz,memnun kalmazsanız,geri verip paranızı alıyorsunuz 1 ay içinde,bizde ise ayıplı çıksa bile o ürünü geri iade etmek için ağzınızda kuş tutmanız gerek nerdeyse,tabii ki bazı markalar hariç.
  • yabancılarda inanılmaz bir bir yaptırım gucu var var yani devlet vatandasının arkasında.sebebıne gelince bu ulkelerde cok guzel bir gelir duzenlemesı var yani devlet sunu dıyor sen ulkemde mal satıyorsun ulkemın parsını alıyorsun benım koydugum yasalara ya uyrasın yada uyarsın !!!başka secenegi yok ithalatcı fırmaların..bunu hollandada yasadım ınanın adamlar 10 sene once alınan malın bıle fıyatını listesini cıkarıyorlar inanılmaz duzenli bir vergi ve tuketıcıyı koruma standartları var..zaten faturasız yada ne oldugu bellı olmayan urun aldıysan vay haline !!!devlet burnundan getırıyor nerden aldın nasıl aldın maaşından kirana kadar ne varsa arastırıyorlar yani bizdeki gibi 5 lıraya aldım 1 lıra gosterıyım olayı yapıpta yakalanırsanız anında sınırdısı edılıyorsunuz.halkının emeğini ve parasını koruyuyan bir devlet yapıları var...
    az once bır topıcte dedıgınız olayın aynısını yasamıs arkadas var malesef..satıcı firmanın ınsafına kalmıs artık..bizde ürünü satana kadar hersey paranızı alınca tamamdır ya sineye cekeceksınız yada mahkemeye vericeksiniz ugrasıcaksınız.hata ama bu firmalarda degil hata devlete her onune gelene sıte ac satıs yap derlerse olacagı budur..ne denetım var nede yaptırım var...vatandas yolunacak kaz nasılsa kimin ne umurunda !!!
    saygılar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.