Şimdi Ara

BU EKRAN KARTI DAHA UYGUN DEĞİL Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÖNCELİKLE ŞUNU SÖYLEMEM LAZIM. OYUN MANYAĞI DEĞİLİM. ZATEN OYUN OYNAYACAK ÇOK VAKTİM DE YOK. YENİ BİR SİSTEM YAPIYORUM VE BU SİSTEME MAKUL BİR EKRAN KARTI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. 8800'LER OYUN DÜŞKÜNÜ OLMAYAN BENİM GİBİ BİRİ İÇİN ÇOK PAHALI. HER YENİ ÇIKAN OYUNU EN YÜKSEK AYARLARDA OYNAYIM DİYE BİR DERDİM YOK. DAHA ZİYADE STRES ATMA AMAÇLI, PES 2008, NBA 2008, COH, COD4, CRYSIS GİBİ OYUNLAR OYNAMAYI PLANLIYORUM. AMA DEDİĞİM GİBİ CRYSİS'DE PERFORMANS YAPMAK GİBİ BİR AMACIM YOK. BENİ ORTALAMA 2 SENE GÖTÜRSÜN YETERLİ. ELİMDEKİ FX5200 BENİ UZUN SÜRE İDARE ETTİ AMA ŞİMDİ PES2008'İ SEYİRCİSİZ OYNAMAYA BAŞSAYINCA DEVRİNİ DOLDURDUGUNU ANLADIM. MONİTORUM 17" PHILIPS. SİMDİ BEN 8600 GT, GT SONIC, GTS ALMAM DAHA MANTIKLI DEĞİL Mİ?
    BU ARADA TOPLAMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM SİSTEM P35 ANAKART, E5700 İŞLEMCİ, 2 GB DDR2, 320 GB HARDDISK.

• 8600gt 160 ytl civarı 250 ytl verebilirsen ati 3850 daha mantıklı p35 anakart alma p965 chipsetli anakart al o aradaki farkı ekran kartına ver ankartlar arasındaki başarım farkları %1 lik dilimlerden ibaret olmadı bu sitedeki bir çok kişi gibi e4300 alıp oc yaparak işlemci fiyatından da çalabilirsin ekran kartının ömrünün uzun olmasını istediğine göre bence en mantıklı seçim böyle olur
  • ati 3850 cf destekli ekran kartları değil mi? crossfire yapmayı düşünmüyorum. yani tek bir ekran kartı alacağım. bu durumda yine 3850 mi diyorsunuz? bununla beraber anakartında sli desteği olmasına gerek yok p31 işimi görür diye düşünüyorum. yanılıyor muyum yoksa başka öneriniz var mı?
  • EVET, TEK EKRAN KARTI KULLANILACAKSA DA HALA ATİ 3850 Mİ DİYORSUNUZ? MONİTORUN 17 İNC LCD OLDUGU GERÇEĞİNİ DE GÖZ ÖNÜNDE TUTARAK BİR YORUM YAPABİLİR MİSİNİZ? 3850 CROSSFIRE YAPMADAN 8600 GT SONİC'DEN DAHA MI İYİDİR? NE KADAR İYİDİR? VERİLEN FARKA DEĞER Mİ?
  • fazlasıyla değer çok fark var.
    3850, eski 8800gts eşdeğeri performans veriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.