Şimdi Ara

Bu ekran kartini almayi düsünüyorum, önerilerinizide alabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Powercolor Ati HD4650 1GB 128bit GDDR3 (Directx 10.1) HDMI-DVI PCI-E 2.0 x16 Ekran Kartı - AX4650 1GBK3-H

Powercolor Ati HD4650

150 lira bütcem var, bütceme göre onerilerinizide alabilirim..

• GT240 DDR5 , 4650 den çok daha iyi :http://www.hiperucuz.com/?urun-detay_49498_PALIT_GT240_128Bit__512_MB_GDDR5_TV_DVI_HDMI.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Chucky- -- 22 Haziran 2010; 13:17:32 >
  • psu yok o kadar, tekrardan da psu'ya verebilcek bi param yok.
  • Bak burak git eğer bana sorarsan 30 tl daha ver EN9600GT YADA 4670 AL BU İKİ KART ZATEN ÇOK İYİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak.408

psu yok o kadar, tekrardan da psu'ya verebilcek bi param yok.

O zaman alabileceğiniz en iyi kart GT240 DDR5 dir, üstelik psu masrafı çıkarmaz yani ek güç istemiyor.
  • http://www.netsiparis.com/detay/12821480070/PALIT-GT240-512-128B-DDR5-CRT-DVI

4670 ve 9600gt'den daha iyidir ,performansı 4730 ayarındadır,ek güç girişi istemediği için 300-350w guç kaynağın varsa yeter,düşünürsen ddr5 bellkeli olmasına dikkat et ,aynı kartın ddr3 bellekli olanları 4670'den de kötü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam yapmak istedigim, ben calisiyorum qece 12.00 gibi cikiyorum isten. İstedigim sorunsuz sekilde gta 4, crysis gibi oyunlari oynamak. Sorunsuz oynayabilirmiyim bu kartla ? Sorun yasarmiyim?
  • quote:

hocam yapmak istedigim, ben calisiyorum qece 12.00 gibi cikiyorum isten. İstedigim sorunsuz sekilde gta 4, crysis gibi oyunlari oynamak. Sorunsuz oynayabilirmiyim bu kartla ? Sorun yasarmiyim?

gta4 de işlemci önemli olan
    http://www.techpowerup.com/reviews/MSI/GeForce_GT_240/10.html
  • quote:

hocam yapmak istedigim, ben calisiyorum qece 12.00 gibi cikiyorum isten. İstedigim sorunsuz sekilde gta 4, crysis gibi oyunlari oynamak. Sorunsuz oynayabilirmiyim bu kartla ? Sorun yasarmiyim?

En az sorun yaşayacağınız kart Nvidia dır, yani sorun yaşama olasılığı en az.O yüzden tavsiye ediyorum gt240 ddr5 de sizin için iyi bir seçim olacaktır.
  • GDDR5 bellekli GT240 iyi seçim olur, psu zayıf ise...

Ancak, GTA gibi bir oyunu oynamak için sadece ekran kartı yenilemesi yetmiyor, 4 çekirdek ve duruma göre 4GB ram isteyen bir oyun (64bit işletim sistemi) diğer bileşenlerin ve oyunu oynadığın çözünürlüğe göre, sıkıntı yaşar mısın yaşamaz mısın değişir bu.
  • @-Chucky-

Bu kadar emin konuşmamanızı öneririm, olası bir sıkıntı yaşadı mesela arkadaş ne olacak o zaman, en az sorun ya da en az sorun çıkaran vs tamamen şanstır bu, en dandik ürünü alırsın bozulmadan kullanırsın satarsın ve sattığın kişi de halen kullanır...

Şahsen sorun yaşamadan kullandığım ürünlere bile bu tür bir kesinlik katarak yorum yapamıyorum tebrik ediyorum bu yüzden sizi...

GT240'ın en iyi seçim olması harici güç beslemesi istememesidir, bu en büyük etkendir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 22 Haziran 2010; 15:02:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

@-Chucky-

Bu kadar emin konuşmamanızı öneririm, olası bir sıkıntı yaşadı mesela arkadaş ne olacak o zaman, en az sorun ya da en az sorun çıkaran vs tamamen şanstır bu, en dandik ürünü alırsın bozulmadan kullanırsın satarsın ve sattığın kişi de halen kullanır...

Şahsen sorun yaşamadan kullandığım ürünlere bile bu tür bir kesinlik katarak yorum yapamıyorum tebrik ediyorum bu yüzden sizi...

GT240'ın en iyi seçim olması harici güç beslemesi istememesidir, bu en büyük etkendir.

Ben olasılık olarak söyledim yani bunu alırsanız kesin sorun yaşamazsınız demedim ama ati ye oranla bu ihtimal daha düşüktür demek istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Chucky-

quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

@-Chucky-

Ben olasılık olarak söyledim yani bunu alırsanız kesin sorun yaşamazsınız demedim ama ati ye oranla bu ihtimal daha düşüktür demek istedim.

Bu tarz genellemeleri yaparken dikkatli olmak gerek. Birisi çıkıp "Şimdiye kadar kaç tane Ati ve Nvidia kart kullandın da hangisinde daha fazla sorun yaşadın tecrübelerini paylaşırmısın bizimle" dese ne cevap vereceksin mesela.

Bunu daha önce de belirttim hep kulaktan dolma devam. Foruma bakın şöyle yapın demeyin lütfen kişisel tecrübelerinizi paylaşın bizimle.

Burak arkadaşım Çaki arkadaşımızın tavsiye ettiği kart gayet uygun fiyat ve performans oranı olarak. Ayrıca çok da az güç tüketen bir karttır.http://www.hiperucuz.com/?urun-detay_49498_PALIT_GT240_128Bit__512_MB_GDDR5_TV_DVI_HDMI.html

Ama o fiyata bulabilirsen uygundur. Piyasada 250 liraya GT240 satan yerler var dikkatli olunuz. Örnek:http://www.vatanbilgisayar.com/asus-engt240di1gd5ww-engt240-1gb-128bit-gddr5-nvidia-dx10.1-pcie-2.0-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=46267

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 22 Haziran 2010; 22:37:19 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.