Şimdi Ara

Bu ekrankartı soğutucu nasıldır bilen varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar ekran kartı soğutucum bana göre yetersiz geldiği ve fanı yavaştan bozulmaya başladığı için ekran kartıma soğutucu arayışına girdim.

ekran kartım : sapphire 6870 ati chipsetli

orta halli ve iyi soğutan bir ekran kartı soğutucusuna ihtiyacım var.

araştırma yaparken bu modeli buldum bunu kullanan varmı içinizde nasıldır görünüşü iyi gibi ?
    https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/ekran-karti-fani-cift-fanli-nvidia-geforce-ati-vga-ekran-karti-sogutucu-bakir-taban-sessiz-sogutma-308870329

• Hocam soğutucu oldukca iyi görünüyor. Ekran kartınınız soğutmakta sıkıntı çıkarmayacaktır. Yalnız açıklamaya göre montaj vida aralıkları 53mm olmalıymış, kendi kartınızda ölçüm yapıp öyle alın. Birde fan bağlantısı iki pin, sizdeki kaç pin? Pin olayı bir şekilde uydurulur ama sürekli yüksek devirde çalışma ihtimali var.
  • merhaba, evet ekran kartıma uyuyor bu soğutucu, ama şimdilik almaktan gazgectim bu soğutucuyu bunun yerine ekran kartımın fan korumasını söküp soğutucunun hemen yanına eski işlemci soğutucuma ait fanı taktım fanı bulunduğu çerceveden sökerek diğer fanın hemen yanına soğutucu yapraklarına silikonla yapıştırdım kablosu 4 pin olduğu için soğutucunun diğer kaplosunu keserek iki fanı tek fişte birleştirdim şansıma kabloların renkleri aynıymış bağlaması kolay oldu eskisine göre kart 10 derece daha serin çalışıyor ilerde sorun cıkarsa ki pek sanmıyorum :) o soğutucudan belki alırım:)
  • senolince kullanıcısına yanıt
    Alacaksanız düzgün bir şey alın 6850 fanı da blok olarak uyar en basitinden fiyatları da uygun şu ilana bakın

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-ekran-karti-fanlari-512258746/detay
  • eyvallah teşekkür ettim bakıyorum hocam..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.