Şimdi Ara

Bu eu partysi Nerede kasar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce bu partiyi bu şekilde nereye taşımalıyım ? 78-80 wing tribeler'den artık exp Çok az gelmeye başladı, burdan jangan cave'emi yoksa 85-87 yemi gitmeliyim yoksa başka tavsiyesi olan var mı?

Server Maya

• benimde 8 li eu partim var ve partideki 7 char bana ait 2-3 yer dolastım en uygun yer bana göre 85-87 ler hem daha seri hemde cavede yolda giderken ölme olayı olmuyor atla gidildiği için ayrıca bana göre bu yaratıkların pt mobları daha seri cıkıyor ve daha cabuk ölüyolar saatlik ex da en fazla bu bolgede aldım 1saate / 7.84 ex geliyor

parti şeklim şu sekilde

2 warior hem buf hem lure yapıyolar ( bazen o kafdar cok cekiyolarki elemanları görmüyorum yaratıklardan : ))

4 wizard

1 cleric

1 bard sadece mana cyc + guard tambur acık bu şekilde en seri kasma olayını yakaladım

2 bard bence gereksiz 2 wariorun cektiği yaratık sayısının fazla olması + verdiği buflardan dolayı partinin yatmama olayından dolayı 2 bard kullanmayacağım zaten bardın verdiği dance acıgınıda 1 tane fazladan wizardla kapatıyorum

• abi baştan sonaa kadar hakılsın ama baştan sona kadar diyorum. 4.ncü wizard ı alırsam cleriğe warrior veremem o yüzden 3 wizard devam ediyorum zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: So_CLose84

abi baştan sonaa kadar hakılsın ama baştan sona kadar diyorum. 4.ncü wizard ı alırsam cleriğe warrior veremem o yüzden 3 wizard devam ediyorum zaten.

+ ilerki lvl lerde sanırım mag dance %40 lık magic atak katkısı yapıyor partideki 3 lü wizard kombinasyonunu alırsak 4 lü wizard %100 kasıyorsa 2 bardlı 3lü wizard kombinasyonu %120 lik kasması demek ama birşey unutuluyor 4 lü wizardla kasarken herbirinin mobları dondurma yavaşlatma durumlarından dolayı GP yaratıkalarının vuruş ataklarını dahada yavaşlatıyor buda partinin daha uzun süreli kasması demek ki bu uzun süreli gidilen yerler için malesef aşırı bir handikap olusturuyor ama partide kesinlikle 1 bard şart gurad tamburun py absorbe etmesi + mana cyc 90 lvl deki mana orbit kesinlikle gerekli

bilgisayarımda 12 char acabildiğim için partimdeki tüm charlarda bana ait olunca tüm kombinasyonları denedim ama en uygununu

2 warior + 1 bard + 4 wizard + 1 clelericle yakaladım su an partimdeki charlar 79-80 lvl ler ve bu lvl kadar hep 5-7 lvl üstü moblarda kastım bazen 2-3 gün hiç bir charın yatmadığını bilirim mesela su anda 85-87 lerde kasıyorum 2 gp + bir 6-7 tane parti mob aynı anda gelmesine rağmen yatmıyolar tabi itemler weapon lar +5 armorlar blue olmak şartıyla hemen altımda ki bölgede bir gurup daha var 2 bardlı bir sistemle kasıyolar lvl leri benden 2-3 daha fazla olmasına rağmen olup olup kalkıyolar :)

• Benim tavsiyem Cavede kasmanızdır. Uniq kesersiniz hiç olmazsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKavinsky -- 8 Kasım 2010; 11:05:46 >
  • baron kardeş doğru diyorsunda. cleric str ise sorun olmayablir ama int olnca bazen warrior bufsuz yatabiliyor. cleric str ise 4 wizard akar :D ama int ise biraz sorun teşkil edebilir.
  • Benim Cleric str ya o konuda sıkıntım yok, Relaxs Arkadsta haklı 40 dk da bir uniq kesmekte mantıklı hangi odaydı o =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • resmde ki B1 girişte ama ileride.
    C8 - C11 - C15 de de uniqler var. diğer odalardada olabilir ama bildiklerim bunlar . ..
  • şimdi resimdeki yere gidiyorum, Bakalım neler olacak :)
  • Senin bu oldugun yerdemop yok bile sana bi yer sölicem inan bana oraya giderken yolda ölme şansınyok
    Bak semerkandan yola çık ıvy nin orda ki ışınlanmadan ışınlan dümdüz ilerle orda bi dağ var 85-87 lvl wingler mopların en yoğun oldugu yere git bide lure yapan warrıor varsa exp in kralını kasarsın hem yolda ölme şansında yok :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: So_CLose84

Benim Cleric str ya o konuda sıkıntım yok, Relaxs Arkadsta haklı 40 dk da bir uniq kesmekte mantıklı hangi odaydı o =)

Cavedeki ilk oda. B2 ye geçiş yeri. Kırmızı ile göstermeye çalıştım. B2 Camp 8 - 11 - 15 Buralarda uniq ler vardır, Fakat levelleri yüksek olduğu için şu an Bahsettiğim yer sizin için daha güzel olucaktır.

Ortalamanız 82-83 civarındaykende, Camp 8 çok iyi kasar. Camp 11-15 te Moblar neredeyse Camp 8 in yarısı kadardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prof.dr.sroman

Senin bu oldugun yerdemop yok bile sana bi yer sölicem inan bana oraya giderken yolda ölme şansınyok
    Bak semerkandan yola çık ıvy nin orda ki ışınlanmadan ışınlan dümdüz ilerle orda bi dağ var 85-87 lvl wingler mopların en yoğun oldugu yere git bide lure yapan warrıor varsa exp in kralını kasarsın hem yolda ölme şansında yok :D

bende aynı yolu kullanarak 85-87 kasıyorum ve 2 warior lure yapıyor düşün nasıl ex geliyor valla campların hepsini denedim ama bana parti mobunun fazlalıgı ve cabuk olmeleri gibi etkenlerde önemli bende bu yüzden burayı tavsiye ettim birde benim clericte str değil strde olmaması lazım cunku hp orbit + grup heal felan derken malsef mana yetersiz kalıyor bu yüzden clericim 3str 1int

• ama hocam bard mana basınca gene mp yetmiyormu ?
    bende 104 xbow vardı cleric . ptde mana orbit basılnca bütün healleri koyuyordum hatta mpde kapalıydı ve hiç mp sıkıntısı çekmedm
  •  Bu eu partysi Nerede kasar ?

bu arada benim parti bu kastığım yer de fena değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.