Şimdi Ara

Bu falcılar ne ayak ? Odanın rengine kadar söyledi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum kız arkadaşımdan dolayı bu aralar stresteyim öyle bir konuda açmıştım sağolsun bir çok kişi desteklerini esirgemiyor yalnız içim içimi o kadar yiyor ki bir şeyleri daha fazla kesin ve net öğrenmem gerekiyor dedim tanıdık biri söylemişti gittim . Kadının eğer kanı sana çok kaynarsa her şeyi anlatıyor yeter ki yıldızınız barışsın. Odanın rengine kadar kızın boyunu tipini her şeyini bir bir tarif etti sanki beni gizlice daha önce takip etmiş gibiydi. Seni aldattı mı dedi bende bilmediğim şeyleri zamanla öğrendim çok kahroldum dedim o zaman seni aldatmıyorsa o or***u neden elinden düşmüyor? dedi. Durdum böyle içimden dedim Allah Allah o söylediği şey ne meğerse o kelimeyi kullanırken Telefon demek istiyormuş telefon neden onun elinden düşmüyor diye. Nasıl oluyor da her şeyi bu kadar net biliyor ? Bana yakında oturmuyor ki

• Bilsem falcı açarım kardeş
  • Hogwarts mezunudur belki pampa

Odanın rengi ne bu arada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşbaz kullanıcısına yanıt
    ahhh ahh şu devirde ya falcı ya dinci olucaksın. Vallahi yazık. Böyle şeylere inanmayın. konuştukça ipucu alıyorlar. Çünkü bunun ne bilimsel, ne de dini yönden doğruluğu var. Fal diye bişey varsa bile Allah bu özelliği karşısındaki insana ticarete döksün diye vermez. Yani bunları dine karşı olduğum için felan demiyorum, kendinizi kandırıyorsunuz. Odanın rengi tesadüfen tutmuştur, veya türk evlerinde en çok kullanılan boya hangi renk bunu gözetleyip tahmin yürütmüştür. Bunun dışında giyim kuşam, yüzdeki yara izleri vb... bunların hepsi birer ipucu unutmamak lazım. Telefonu elinden düşürmüyor o**spu demiş mesela. Bugünün dünyasında telefonu elinden düşüren kaç insan vardır ki ? hele ki 14-25 yaş arasında bi insansan bunu bilmek için müneccin veya falcı olmaya gerek yok.
    kimbilir günde kaç kişiye telefonu elinden düşürmüyo diyodur :).

• quote:

Orijinalden alıntı: marvellous123

ahhh ahh şu devirde ya falcı ya dinci olucaksın. Vallahi yazık. Böyle şeylere inanmayın. konuştukça ipucu alıyorlar. Çünkü bunun ne bilimsel, ne de dini yönden doğruluğu var. Fal diye bişey varsa bile Allah bu özelliği karşısındaki insana ticarete döksün diye vermez. Yani bunları dine karşı olduğum için felan demiyorum, kendinizi kandırıyorsunuz. Odanın rengi tesadüfen tutmuştur, veya türk evlerinde en çok kullanılan boya hangi renk bunu gözetleyip tahmin yürütmüştür. Bunun dışında giyim kuşam, yüzdeki yara izleri vb... bunların hepsi birer ipucu unutmamak lazım. Telefonu elinden düşürmüyor o**spu demiş mesela. Bugünün dünyasında telefonu elinden düşüren kaç insan vardır ki ? hele ki 14-25 yaş arasında bi insansan bunu bilmek için müneccin veya falcı olmaya gerek yok.
    kimbilir günde kaç kişiye telefonu elinden düşürmüyo diyodur :).

Tabi ki geleceği veya geçmişi sadece Allahu Teala bilebilir yalnız o kadar insan varken o kadar detay varken pat diye nasıl biliyor üst üste hemde bir kere de tutturmuyor ki namussuz

hayır benim demek istediğim farklı biraz, Allah var veya yok bunu bilemeyiz, en azından ben emin olamıyorum. İki türlü de bu falcı sahtekar, tek emin olduğum bu.
    Bak ben sana örnek vereyim ben fal baksam nelere bakardım gibisinden.

Kolu yamuk biri görsem = küçüklüğünde bi yerden düşmüşsün sanırım, ve bu seni çok sarsmış
    parmakta yüzük görsem (erkekler evlendikten bi kaç yıl sonra genelde yüzüğü takmazlar) = ilişkinizde taze gelişmeler olmuş son 3-5 yıl içinde
    Türk evlerinde fildişi,krem renkleri çok tercih edilir = krem rengi bi odan mı var?
    telefonu elinden düşürmeyen 20 yaşında genç = Sevgilisi var. (sonuçta bi şirketin CEO'su olan ve toplantıya yetişmesi gereken kişiler genelde yaşça büyüktür)
    Yani CEO olma ihtimali de düşük 20 yaşında bi insanın.
    yüzündeki yara izi (kabuk bağlamış durumdaysa) = son zamanlarda bi olaya karışmışsın.
    Gözlerinin altı morsa = Son zamanlarda seni uykundan alıkoyan, düzenini bozan bi sorunun var.

Yani bunlar profesyonel tahminler değil sonuçta bu işi yapmıyorum, ama istesem inan ki en baba falcı olurum. Ama bu tür şeylere İNANMAYIN. gerçekten yazık, falcıya verdiğiniz paraya değil, duygularının sömürüldüğüne üzülmelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marvellous123 -- 4 Aralık 2015; 17:32:55 >

• quote:

hayır benim demek istediğim farklı biraz, Allah var veya yok bunu bilemeyiz, en azından ben emin olamıyorum. İki türlü de bu falcı sahtekar, tek emin olduğum bu.
    Bak ben sana örnek vereyim ben fal baksam nelere bakardım gibisinden.

Kolu yamuk biri görsem = küçüklüğünde bi yerden düşmüşsün sanırım, ve bu seni çok sarsmış
    parmakta yüzük görsem (erkekler evlendikten bi kaç yıl sonra genelde yüzüğü takmazlar) = ilişkinizde taze gelişmeler olmuş son 3-5 yıl içinde
    Türk evlerinde fildişi,krem renkleri çok tercih edilir = krem rengi bi odan mı var?
    telefonu elinden düşürmeyen 20 yaşında genç = Sevgilisi var. (sonuçta bi şirketin CEO'su olan ve toplantıya yetişmesi gereken kişiler genelde yaşça büyüktür)
    Yani CEO olma ihtimali de düşük 20 yaşında bi insanın.
    yüzündeki yara izi (kabuk bağlamış durumdaysa) = son zamanlarda bi olaya karışmışsın.
    Gözlerinin altı morsa = Son zamanlarda seni uykundan alıkoyan, düzenini bozan bi sorunun var.

Yani bunlar profesyonel tahminler değil sonuçta bu işi yapmıyorum, ama istesem inan ki en baba falcı olurum. Ama bu tür şeylere İNANMAYIN. gerçekten yazık, falcıya verdiğiniz paraya değil, duygularının sömürüldüğüne üzülmelisin.

Söylediklerinizin haklılık kısmı çok var ama duygu karmaşasından dolayı insan saçma sapan her yöne başvuruyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    bak veya karşımda bi adam görürüm 30 yaşında vakkodan giyinen, sevgilisi olduğunu da bilirim yapılacak tahmin bellidir. sevgilin seni paran için seviyo derim mesela.

şu işleri bırakın. söylediğimin haklılık payı çok var değil, söylediğim şeylerde %100 haklıyım. senin dediğin gibi kahve falına 50tl verip geleceği görmek, ancak masallarda filmlerde felan olur.
    kaldı ki bak ben canlı bi insan görmeden bu kadar yorum yapıyorum, karşımda canlı kanlı görsem daha neler yaparım kim bilir, sen de yapabilirsin.

bu arada merak ettim odanın rengi ne renk :D krem dersen şaşmam (işin şakası tabi)

ama böyle uçuk kaçık bi renk değildir eminim, odanın rengi mesela pembe olsaydı tahmin edemezdi senin yaşadığın odanın rengini :D o yüzden bilindik bi renk olsa gerek.

• marvellous123 kullanıcısına yanıt
    Türk dizilerindeki kolpa falcılarla karıştırmışsınız Ben gitmesem de giden çoook yakın arkadaşlarım var.Hepsi inanmayarak gidip ağzı açık geldiler.Cinler yoluyla bir takım gerçeklere ulaşıyorlar yarısını çarpıtıyorlar(gelecekle ilgili olanaların hepsi traş) yarısıda birebir tutuyor.2 kişi arasındaki olayı biliyorsa bunu tahminden yola çıkıyor deyip kestirip atamazsın.Dinen çok sakıncalı bir durumdur ,zaten inancı olan insanın böyle bir şeye bulaşmaması gerekir çok çok tehlikeli bir durum.

Ben de bunlara zamanında ihtimal vermeyen birisiydim.Sizin dediğiniz tiplere dolandırıcı deniyor zaten.Inancınız yoksa size yalan dolan gelebilir normal olarak ama bu kadar örnek varken bir durup düşünmek gerekir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gkhn0654 kullanıcısına yanıt
    birincisi türk dizisi izlemiyorum, hatta türk televizyonu izlemiyorum öyle bi ihtimal yok, onu sil aklından :D
    bu kadar örnek varken düşünmek gerekir diyorsunuz, katılıyorum.Ama falcı olabilecek kapasitede olan, insanların geçmişini vb..sini bilebilen biri neden falcılık yapsın ki ? şahsen ben paramı şantajla kazanırdım. Mesela ünlü bi siyasetçinin eşini aldattığını biliyorsam, veya bi iş adamının ürettiği ürünlerdeki sahtekarlıkları biliyorsam, fal bakmak yerine iş adamına şantaj yapar, bu şekilde tek seferde yüklü paralar alırdım :). benim de gidip evet bildi diyen arkadaşlarım var. Allah'a inancım yok demiyorum, inanıyorum.
    Fakat fal olayına inanmıyorum. Cinler nerden biliyor benim ne yaptığımı ki ? Kaldı ki beni gören cini bulma ihtimali nedir bilmiyorum. Çünkü çağırdığı cin benim yaşamımı gören biri olmalı ki ona söyleyebilsin. Kaldı ki tahminden bahsetmiyorum tam olarak, mantıklı tahminden bahsediyorum. Bazı bilimler var, mesela bi insanın uzaklık, göz ve beden diline bakarak bazı şeylerde ne olduğunu anlayabilirsin.
    ben bunlara ihtimal vermiyorum hala. yani şunu anlamıyorum, bunlara tahmin ve psikoloji biliminin birleşimi demek inandırıcı gelmiyor, ama cinlerle iletişim kuruyor demek mantıklı geliyor. Bana ilki daha mantıklı geliyor, dine inanmadığım için değil, makul açıklama olduğu için. Sonuçta cinler var, ama bu dünyaya senin dediğin şekilde müdahale edebileceklerini sanmıyorum.

yani demek istediğim şu, beni bu herşeye amerikanın oyunu diyen amcalarla karıştırma. öyle tahmin diyerek kestirip atmıyorum.
    Çok bilgili, kültürlü bi insan değilim, ama mantığımı kullandığım halde bu olaya cinler diyemiyorum. Bilim daha paralel gidiyor.

beni gören cini bulucak da, ona soru sorucak da, o cin o kadar insanı gözleyip, beni aklında tutacak da vb... zor yani ihtimali zor bence.
  • quote:

bak veya karşımda bi adam görürüm 30 yaşında vakkodan giyinen, sevgilisi olduğunu da bilirim yapılacak tahmin bellidir. sevgilin seni paran için seviyo derim mesela.

şu işleri bırakın. söylediğimin haklılık payı çok var değil, söylediğim şeylerde %100 haklıyım. senin dediğin gibi kahve falına 50tl verip geleceği görmek, ancak masallarda filmlerde felan olur.
    kaldı ki bak ben canlı bi insan görmeden bu kadar yorum yapıyorum, karşımda canlı kanlı görsem daha neler yaparım kim bilir, sen de yapabilirsin.

bu arada merak ettim odanın rengi ne renk :D krem dersen şaşmam (işin şakası tabi)

ama böyle uçuk kaçık bi renk değildir eminim, odanın rengi mesela pembe olsaydı tahmin edemezdi senin yaşadığın odanın rengini :D o yüzden bilindik bi renk olsa gerek.

yeminlen odam krem rengi

Alayım 50tl odanın rengini bildim :P

işin şakası bi yana, demek istediğimi anlamışsındır sanıyorum. Yani istatistikler var, ben gittiğim pek çok evde krem, beyaz vb... renkleri görüyorum.
    Ama kırmızı, mavi, yeşil, sarı, turuncu boyalı ev çok nadir gördüm :) Her zaman doğru olacak diye bişey yok, falcı gacı da istatistikle karışık kafadan atmış, tutmuş
    Benim teorime göre; şantaj yapanlar da illaki vardır ,ama geneli vizyonsuz(hamza hamzaoğlunun kulaklarını da çınlatalım ) zaten kafası kırık kişiler oluyor cinlerle,büyülerle uğraşmaktan.Cinlerin dünyası hakkında kısıtlı bilgimiz var.Benim bildiklerim(yanlışsam düzeltin) zaman ve mekan kavramının olmadığı.İstediği anda istediği yerde olabilen varlıklardan bahsediyoruz bence yapabileceklerini bizim boyutla karşılaştırmak saçma olur.Tekrarlamakta fayda var hepsi doğru demiyorum, doğru bildikleri de oluyor,yalanlar da.Şöyle bir yazı buldum.

"Sual: Kâhinlik, falcılık, büyücülük nedir? Bunlara inanmanın hükmü nedir?
    CEVAP
    Kâhinlik, cinden bir arkadaş edinip, olmuş şeyleri ona sorup, ondan öğrenmek ve bunları başkalarına bildirmektir.
    Cin ile tanışan falcılar, (Yıldızname)ye bakıp, sorulan her şeye cevap verenler böyledir. Bunlara ve büyücülere gidip, söylediklerine, yaptıklarına inanmak, bazen doğru çıksa bile, Allah’tan başkasının her şeyi bildiğine ve her dilediğini yapacağına inanmak olup, küfürdür. (Hadika)"

www.suleymanhoca.com/islamiyette-buyu-inanci-var-mi-islamda-buyunun-hukmu-nedir.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Evet zaman ve mekan kavramının olmadığını düşünüyorum ben cinlerde, ve istedikleri yere istedikleri anda gidebildiklerini, ama şöyle bişey söyleyeyim.
    Mesela ben malatyada yaşıyorum misal. nüfusu 740.000. Şimdi o cin diyelim 740.000 kişinin hepsinin ne yaptığını aklında tuttu,istisnasız olarak.
    ve ben ankaraya geziye gittim diyelim, nüfus 7milyon toplam. şimdi orda bi falcı gacı buldum, verdim 50tlyi. şimdi bu kadının, beni gözetleyen cini bulması nasıl oluyor ben anlamıyorum. matalyada kaç tane cin vardır kimbilir. şimdi bu kadın ankaradaki ve malatyadaki cinlerin hepsiyle iletişime geçmesi lazım, marvellous123'ü gözetleyen hanginizdi söyleyin bakayım diye.

şimdi sen 8 milyon insanı gözetleyebilir diyorsun. yani şu an yazdığım şeye kendim gülüyorum, bu kadar saçma iş mi olur, bunlar benim ağzımdan nasıl çıkar diye

Bir de şunu söyleyeyim, söylediğin suale verilen cevap bi insan tarafından verilmiş. Bugünün dünyasında din tüccarı çok. O yüzden ben Kur'an dışındaki yazılara inanmıyorum. Yani bir şey Kur'anda direk bi şekilde yazmıyorsa, buna inanmam. Bunun dışında eğer Kur'an falcıların olduğunu, cinlerin bu şekilde bi insanın geçmişini başkasına anlatma yetkisi olduğunu yazmıyorsa, ben buna inanmam. Yazıyorsa, düşünürüm gerçek olma ihtimalini. Kaldı ki diyorum ya, cinler alemi de çok geniş diye biliyorum. O kadının beni gören bi cini bulma ihtimali nedir bunu da bilmiyorum.

Ama o kadının çıkarımlar yapabilecek düzeyde psikoloji öğrenmesi, 5-6 yıl alır.

Edit: Yani o kadının senin dediğin yöntemle bana fal bakması için şunlar gerekli;
    -740.000 kişilik şehirde, benim yaptıklarımı aklında tutan en az 1 tane cin olucak
    -Falcı kadın 8 milyonluk şehirde beni gözetleyen cinin kim olduğunu bulup, onunla iletişime geçicek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marvellous123 -- 4 Aralık 2015; 22:02:20 >

2 açıklaması var seni konuştururken agzından laf alıp yüksek iktimalli yuvarlak cevaplar verenler var
    bir diger açıklama ( kesin degil rivayet ) yer yüzünde herkez bilirki 3 harf liler ile iletişime geçenler var onlardan bir kaçını işlerini yaptırmak için kullananlarda var
    sen oturdugun yerde 3 harfli kimligine baka bilir yaşadıklarını göre bilir ama onlarda gelecegi göremeyecegi için asla gelecekten bir haber verilmez her zaman böyle olmuş şöyle olmuş gibisinden anlatılır gelecek bilgisi verdigini idda ettigi anda net konuşamaz hep yuvarlak cevaplar verir en klişe olan 3 vakte kadar birşeyler olacak 3 dk 3 saat 3 gün 3 hafta 3 ay 3 yıl 3 asır vs vs bu böle uzar her şekılde ben 3 dedım deyıp ısın ıcınden cıkar
    Yazacaklarımın aynısını yazmışsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir insan fala nasil inanir ya

Staj yaptigim yerde de 30 yasinda koca koca adamlar fala inaniyo. Hatta bir falci geldi bir kac sey salladi sonra sen buyuk bi kaza gecirmissin bosanmassin felan dedi sonra icki icmissin birakmissin dedi sonra sana buyu yapmislar sana bir buyucu verecem o buyunu bozacak dedi. Adam tuttu buyucuye 150 tl verdi. Buyucunun verdigi de 3 4 parca ot. Allah bilir o otu da bahceden koparmistir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • odanin rengi ya beyazdir ya da krem rengimsi biseydir mavi diye bildiyse bi beyin firtinasi yapalim da genelde herkeste olan seyleri soylerler itibar etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davidoffvincent -- 5 Aralık 2015; 22:53:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.