Şimdi Ara

Bu filmi bilen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar önceden bir film izlemiştim tekrar izlemek istiyorum ama ismi aklımda değil sadece biraz hatırlıyorum . Film banka soygunuyla alakalı bir filmdi ve bir sahnesinde patenle fayansların arasından geçerek soygun yapılmıştı. Bu filmi bilen varsa ltfen yardımcı olsun

• Söylediklerinden yola çıkarak şöyle bir film buldum ama bu olabilir mi ?
  • http://www.imdb.com/title/tt0282552/

Filmi izlemedim ama aradigin bu filmi mi?
  • Ya beyler ben bi yerli turk filmi izlemistim bi adam vardi boyle buyuk bir kapali carsi gibi biyerde calisiyodu babasi kilotcuydu falan cayci vardi hatta bi zenci adam vardi hamamdı sonra bi adam bu kapali carsiyi yikicakti bu adamlarda yikmasinlar diye orayi yikicak adamin sahibinin kizini bi adama ayarliycaklardi en sonunda bu adanla kiz evlendi falan neydi oo filmin adi bilen varsa soylesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya beyler ben bi yerli turk filmi izlemistim bi adam vardi boyle buyuk bir kapali carsi gibi biyerde calisiyodu babasi kilotcuydu falan cayci vardi hatta bi zenci adam vardi hamamdı sonra bi adam bu kapali carsiyi yikicakti bu adamlarda yikmasinlar diye orayi yikicak adamin sahibinin kizini bi adama ayarliycaklardi en sonunda bu adanla kiz evlendi falan neydi oo filmin adi bilen varsa soylesin

• quote:

Orijinalden alıntı: badem0943

Ya beyler ben bi yerli turk filmi izlemistim bi adam vardi boyle buyuk bir kapali carsi gibi biyerde calisiyodu babasi kilotcuydu falan cayci vardi hatta bi zenci adam vardi hamamdı sonra bi adam bu kapali carsiyi yikicakti bu adamlarda yikmasinlar diye orayi yikicak adamin sahibinin kizini bi adama ayarliycaklardi en sonunda bu adanla kiz evlendi falan neydi oo filmin adi bilen varsa soylesin

Ask geliyorum demez (2009)
  • Adamsıb

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bi tane daha film vrdi kanal d''de cikmisti karisi bi gemiye işe gidiyodu patronuyla falan evlenceklerdi dugunde kocasi bunlari basti karisini kacirdi falan bu film turk filmi bilen varsa lutfen soylesin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.