Şöyle bir replik vardîAdam bu kurabiye ve sütü al bana en büyük sırrını söyle dediKız kurabiyeyi alır en büyük sırrım kurabiyeyi fırlatır kurabiyelerden nefret ederim derAdam kurabiyeleri sevmiyorsun anneni sevmiyorsunKız annemi seviyorumAdam o yüzden mi annen seni buraya getirdi derKamp gibi bir yerdeydiler adam kampın başkanı gibi bişeydi kampta başka insanlarda vardı kız gibi onlara bakanlar şunlar bunlar vardı onların dediklerini yapmayanlara ceza verirlerdi siyahi bı kız vardı o kızdan biraz üstündü ama aynı düzeyde sayılırlardı siyahi kız ondan eski olduğu için biraz üstündü o kız yoruldum biraz oturucam der siyahide kalk der falan işte kız kalkmaz bana bunu yaptırmak zorunda kalma der diğer insanlarla birlikte onu soyar kızı bı adam görür (onun seviyelerinde) hoşlanır falan heralde sonra sevgili olurlar sevgili olmaları benim tahminim siyahi kız yemek çalar başka adam siyahiyi yemek çalarken görür senin siyahi olman beni etkiliyor benimle olursan kimseye yemek çaldığını söylemem der olurlar (o adam kızla aynı seviyelerde) siyahi kıza başarılarından dolayî madalya verirler o madalyayı birlikte olduğu adam takar bı kız gelir (bu ilk başta Bahs ettiğim kız mıydı yoksa başka kız mıydı hatırlamıyorum) yeni gelir siyahi kız ona kıyafet verir ve der ki benimde eskiden senin gibi kıyafetlerim vardı bi oyun gibi bişey vardı bide siyahi kız ortadaydı müdür gibi olan adam birşey söyledi sonra kimler gönüllü olur dedi 4-5 kişi el kaldırdı geldiler kıza hakaretler yağdırıp birbirlerine ittiler falan çok erkekle yattığını duydum falan dediler sonra siyahi kız dayanamayıp ağlayarak evet yattım arkadaşlarımla iddiaya girdim kim daha çok kişiyle beraber olur diye falan sonra onu itenler ona sarılıp seni seviyoruz ağlama gibi şeyler derler bu yazdığım şeyler kronolojik sıraya göre yazmadım bu arada < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim