Şimdi Ara

Bu firma hakkında bilgisi olan varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu firma ile ilgili bilgisi olan varmı

www.senkronet.com.tr

Bana yardımcı olursanız sevinirim

• sitelerine girdim 8 adet cümle ve yazım yanlışlığı buldum :D bana soracak olursan bu adamlarla iş yapmazdım :P
  • Daha güzel firmalar mevcut
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuna17

sitelerine girdim 8 adet cümle ve yazım yanlışlığı buldum :D bana soracak olursan bu adamlarla iş yapmazdım :P

abi sen de, ne incelemeler yapıyorsun ha

1 yıl önce bir işim olmuştu. Telefon destekleri var, anında cevap ve destek veriyorlar
  • hic anlamadigim bir seylerden bir taneside hostlarin sitelerine cok ozen gostermemeleri...direk bu site icin konusmuyorum fakat anlamiyorum insan biraz ozen gosteriri sonuc olarak internet isi yapan insanlar icin servis saglayicisisin ve sitenin gorunusu kotu. Nasil olurda insanlarin sana guven duymalarini sagliyabilirsinki???
  • quote:

Orjinalden alıntı: halisemre

hic anlamadigim bir seylerden bir taneside hostlarin sitelerine cok ozen gostermemeleri...direk bu site icin konusmuyorum fakat anlamiyorum insan biraz ozen gosteriri sonuc olarak internet isi yapan insanlar icin servis saglayicisisin ve sitenin gorunusu kotu. Nasil olurda insanlarin sana guven duymalarini sagliyabilirsinki???

Yomunuza kısmen katılsam da, öncelikli olan görsellik değil kalitedir.

Çok yerler biliyorum, sahip oldukları en basit siteyle, en büyük firmalara kadar kimsenin vermediği hizmeti ve desteği veriyorlar.

Kimi yerler de var ki, sitesine bir giriyorsunuz: wouuw muhteşem bir tasarım, süper bir çekicilik, kesin almalıyım diyorsunuz, baksanıza bunun kadar güzel tasarımı olan var mı? ee, aldınız peki sonrası?

Bu uzayabilecek bir konudur ve benim görüşlerim de bunlardır.

Fikirlerinize ve görüşlerinize saygı duyuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktifnet -- 6 Mayıs 2008; 4:09:49 >

• en iyi yöntem bir ay deneyeceksin .. :) Tasarımı iyi hizmeti iyidir veya tasarımı kötü hizmeti kötüdür demek biraz saçma geliyor bana. Önemli olan hizmetinin nasıl olduğu kullanıcıya nasıl destek verdiği.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben cümle hatalarına ve yazım yanlışlarına dikkat ederim. mesela hoş geldiniz i hosgeldiniz.. seklinde yazarsa sitenin gözümdeki saygınlığı bir anda dibe vurur.
  • Daha önce duydum ama bilgim yok tavsiye ediceğim bir ikifirma var ama reklam olurmu acaba bilmioyurm o yüzden yazmıyorum
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.