Şimdi Ara

İş İlanlarında ki '' Gemi Elemanı '' Hakkında Bilgisi Olan Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gazetelerin iş ilanlarını takip ediyorum kronik işsiz olduğum için.Ve bu ilanlarda sürekli ve sabit olarak verilen Gemi Elemanı ilanları var.

Özetle şöyle ilan;

MEB bağlı müsteşarlık onaylı
    Hizmet satın aldığımız işletmelerde istihdam garantisi(Bunun ne demek olduğunu bilmiyorum)
    Kurs ve konaklama
    Vasıflı - Vasıfsız eleman
    Yük - Yolcu özel ve Turistik yat
    Gemi Adamı cüzdanı çıkartılır(Bunun da anlamını bilmiyorum)

İlanı özetledim.İlanlar genellikle bu şekilde ve sürekli gazetelerin iş ilanlarında veriliyor.Bu iş hakkında bilginiz var ise yazın

Farz edelim başvursam ne iş yaptırırlar bana.Muhtemelen ağır bir iş dir.Ayrıca bu gemiler Türkiye limanları arası mı çalışır yoksa yurtdışı çıkışı da var mı?

• arkadaşım dikkatli ol şu tarz haberleri iyice oku araştır bunun gibi bir şey çıkmasın

'Dolgun maaş' ilanıyla dolandırıyorlar
    Gazetelere ve internete verdikleri “Gemilere yüksek maaş garantili işçi aranıyor” ilanı ile işsiz birçok vatandaşı dolandırdılar

kaynak:http://www.denizhaber.com.tr/serbest-kursu/48413/dolgun-maas-ilaniyla-dolandiriyorlar-denizhaber-dolandirici-gemi-adami.html
  • Dolandıcı olduklarını bilmiyordum.Okudum haberi.Sağ ol

Yine işsiz kalmaya devam...
  • Kursu bitirip sınavlara girip belgeyi alıyorsun. Ama vardiya tutma ve can kurtarma araçlarını kullanma yeterliliği belgelerini hizmet vermeden alamadığın için iş bulman çok zor.
    Yani ilan verenler denizcilik kursu sahipleri, tek amaçları kursiyer toplamak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kronik Enerji

Gazetelerin iş ilanlarını takip ediyorum kronik işsiz olduğum için.Ve bu ilanlarda sürekli ve sabit olarak verilen Gemi Elemanı ilanları var.

Özetle şöyle ilan;

MEB bağlı müsteşarlık onaylı
    Hizmet satın aldığımız işletmelerde istihdam garantisi(Bunun ne demek olduğunu bilmiyorum)
    Kurs ve konaklama
    Vasıflı - Vasıfsız eleman
    Yük - Yolcu özel ve Turistik yat
    Gemi Adamı cüzdanı çıkartılır(Bunun da anlamını bilmiyorum)

İlanı özetledim.İlanlar genellikle bu şekilde ve sürekli gazetelerin iş ilanlarında veriliyor.Bu iş hakkında bilginiz var ise yazın

Farz edelim başvursam ne iş yaptırırlar bana.Muhtemelen ağır bir iş dir.Ayrıca bu gemiler Türkiye limanları arası mı çalışır yoksa yurtdışı çıkışı da var mı?

Hocam tayfa ariyorlar bu ilanda yani geminin islerini yaptiracaklari personel maasi fena degildir ama kuru yuk gemisine binersiniz 5 ay yoksunuz evde bir suru is yaptirirlar oraya yazmis vasifli vasifsiz vasfiniz neyde onu yaptirirlar eger vasfim yok diyorsaniz getir gotur ayak isleri yuklemecilik falan olabir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.