Şimdi Ara

aselsan| roketsan gibi yerlerde mühendislik dışı iş imkanı olanlar bölüm var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar soru yukarda gelin konuşalım

• Temizlikcilik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimya

• Sosyoloji gibi sözel bölümlerden birinde okumuş olsan bile girebilirsin ASELSAN'a İK'da falan çalışırsın:https://www.aselsan.com.tr/tr-tr/kariyer/Sayfalar/calisma-alanlarimiz.aspx

Bunun dışında maliye, denetim gibi mekanizmalarda ekonomi, bankacılık mezunları vs. çalışıyor.

Tabii bu bölümlerden mezun olup ASELSAN'da çalışmanın pek bir mantığı yoktur sanıyorum. Mühendislerin ASELSAN türevi şirketleri tercih etmesinin sebebi piyasaya göre yüksek maaş veriyor olması. Ama İK'cılar, bankacılar falan özelde daha çok kazanıyordur.

Teknoloji geliştirme kısmında mühendislerle birlikte çalışmak istiyorsan fizikçi ya da kimyacı olman gerekiyor. Baya bir fizikçi çalışıyor diye biliyorum ASELSAN'da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owoselammicsuedcheck -- 29 Temmuz 2018; 16:27:47 >

• İşletme'den gidenler de var. Geçen gün burada Hacettepe İşletme mezunu bir abimiz vardı. 2 arkadaşı Aselsan'da çalışıyormuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mühendislik dışı içi farketmez. Yalaman lazım.

• kac lira buralarda maas?yilda 16 maas olmasi cok iyi muhendis icin yeni baslayan devlet muhendisi maasi alsan bile(4750 lira) ayda 6300 yapiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abi buralarda mühendis olmadan çalışacaksan ne mantığı var ki iibf okuyup burada çalışmaktansa devlete girmeyi yeğlerim. Girersin vergi dairesine şuna buna ondan 4k maaş karşılığında 9-5 yatış.
  • J3ashtime J kullanıcısına yanıt
    endüstri ürünleri tasarımının aselsandaki görevini merak ettiğimden sordum aslında
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CF167AA55 -- 15 Ağustos 2018; 23:6:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.