Şimdi Ara

Bu fiyata bu araç alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir tanıdığım aracını satıyor yurt dışına gideceği için.

Araç ;

Peugoet 207
    1.6 HDI Outdoor
    Manuel Dizel 25.000 km 'de
    2009 model

araç için 34.000 istiyor ve araçta bırakın boyayı çizik dahi yok yani garaj arabası. Bu aralar dizel otomatik ikinci el araç bakıyordum açıkcası km'si bu kadar düşük araç bulamadım. Sizce bu fiyata bu araç alınır mı ?

• Km si çok düşükmüş uygun bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet başka yorumları alabilir miyim ?

Sizce alınır mı ?
  • km şüpheli geldi bana. araç yatmış mı?
  • Ben alacak olsam o arabaya 34bin baglamazdim. Ne yakarsa yaksin modeli kac olursa olsun b sinifi arabaya 34bin baglamam. Tabi tercih meselesi. Dediginiz gibiyse alinir

• Benim için 50.000 kmye kadar km Hesabı yapmam kimisi az kullanır ama hor kullanır kimi çok kullanır zorlamadan kullanır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 yasında b sınıfı peugeot için o parayı vermezdim ben aynı paraya 2 hafta önce 2OO8 model skoda octavia 2,O dizel otomatik aracı sattık illa küçük araba diyorsanız siz bilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU ARAÇ ALINIR MI
    5 ay önce açıldı
    Bu araç alınır mı sizce ?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

km şüpheli geldi bana. araç yatmış mı?

araç yatmış herhangi bir şüphe yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Ben alacak olsam o arabaya 34bin baglamazdim. Ne yakarsa yaksin modeli kac olursa olsun b sinifi arabaya 34bin baglamam. Tabi tercih meselesi. Dediginiz gibiyse alinir

peki hocam sizin alternatifiniz nedir ?
  • Allah kolaylık versin biraderim. Bir sürü insan ikinci el b sınıfına şu parayı vermem şunu alırım diyecek. Birisi artık piyasanın böyle oldugunu şuanda b sınıfı sıfır bir aracın ortalama 55-60 bin lira oldugunu anlatsın. Bana da 35 bin liraya b sınıfı almaktansa d sınıfı olabildiğince yüksek model bir araba almak daha mantıklı geliyor ama o fiyata 207 outdooru sorduğunuza göre size mantıklı gelmiyor. Bahsettiğiniz araç da güzeldir yanlış anlaşılmasın. Ama bu piyasada o araba o fiyata alınacak arabadır. Motoru güzel, tipi güzel, sorunlu da değil. Tabi güzellikler göreceli. Ben tavsiye ederim

• C sinifi araclara bakabilirsin hocam. Musait olunca link atarim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.