Şimdi Ara

BU FİYATA BU LAPTOPTAN DAHA İYİ BİR TAVSİYE EDERMİSİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    MSI ın bu modelini beğeniyorum. Diğer özelliklerin yanında İçinde win10 olmasıda önemli aslında. Bu fiyata bu laptoptan daha iyi bir tavsiyeniz var duymak isterim. İyi akşamlar....

http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-ge72-apache-pro-6qf-017tr-gtx-970m-notebook-pmu347394

NOT: Fiyat 5.500,00 TL 'yi geçmemesi gerek.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qmer2 -- 24 Mayıs 2016; 23:08:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aga etmezler forumda işten anlayan yok ettiklerini sanırlar yada kafa karıştırırlar anca en iyisi biraz ingilizcen varsa yabancı forumlarda dolanman bizim turkler pc den anlasaydı düzgün pc yapardı teknoloji namına bişey yok ülkede malesef inşallah ileride olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness00

http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-ge62-apache-pro-6qf-096xtr-gtx-970m-notebook-pmu349007 buna bakabilirsin

fark olarak windows yok ve 15.6 rami 16 gb

eğer bütçe arttırabilirsen şiddetle gt serisi tavsiye ederim

http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-gt72s-dominator-pro-g-6qd-1089xtr-gtx970m-notebook-pmu350541

Merhaba,
    15" bana çok ufak geliyor. O yüzden ekranı 17" olan modelini seçtim. Ayrıca GT serisi bütçemin bir hayli üstünde kalıyor. GE serisi ile GT serisi arasında nasıl bir fark var ki?....

• İlk mesajımda ki laptop ile şimdiki linkteki laptop aynı. 200 tl kadar fark var havale indirimi ile. Bu siteyi tavsiye eder misiniz?....

http://www.eksenbilgisayar.com/msi-ge72-6qfapache-pro-017tr-core-i7-6700hq-8gb-1tb--128gb-ssd-3gb-vga-gtx970m-173-full-hd-win10
  • Selamunaleykum yeni bilgisayar alicam fakat hic bilgim yok hizli ve grafik programlarini calistirabilicek guclu bi notebook ultrabook artik ne onericekseniz ne almaliym ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakın dönemde yeni nesil ekran kartlarının piyasaya sürüleceğini belirtmek isterim. GTX 970M güzel bir ekran kartı da olsa neredeyse 2 sene oldu çıkalı.

Bir kaç ay daha bekleme lüksünüz yok ise tabii yapacak bir şey yok.

Eksenbilgisayara gelirsek, ebrar dan çok daha güvenilir bir firmadır. Yılların teknoloji firması kadıköy yazıcıoğlunun en eski demirbaşlarından. Alacaksanız eksenbilgisayarı tercih etmeniz daha iyi olur.

MSI 72 serisi kasa kalitesi ve soğutma olarak iyidir. uzun süre kullanılır. İleride ihtiyaç duyarsanız ssd ve ram upgrade olanakları da mevcut ve kolay.

GT ile GE farkını da bildiğim kadarıyla ekliyim. Eskiden GE serilerinin soğutması kötüydü, ama 62-72 seri kasalarda geliştirildi 2. fan eklendi ve şuan güzel bir soğutması var GE72/62 serilerinin. Gene de GT kadar iyi değildir. GT kasa daha büyük ve upgrade olanakları daha iyi. Onun dışında konfigürasyonlarında ram ve ssd daha fazla, GT de 2 ssd raid olarak hazır halde sunuluyor bu şekilde de ssd performansı artıyor. GT kasanın çok daha büyük olduğunu tekrar belirteyim baya kaba bir kasası var. Bildiğiniz masaüstünü laptop yapmışlar gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.C.Eylem -- 25 Mayıs 2016; 16:29:20 >

• T.C.Eylem T kullanıcısına yanıt
    Gt serisinin paneller daha kaliteli vede G-sync destekli. G-sync oyunlarda öyle bir fark ortaya koyuyorki. Ayrica gt nin sogutmasi ge den daha iyi.

En onemlisi ise gt de mxm var yani ekran karti degisiyor :) dedigin gibi adamlar masaustu gibi dizustu yapmislar. Ancak bu kadar iyi yapilirdi..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi sistem daha uygun ve iyi?
    3 yıl önce açıldı
    hangi laptop daha iyi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • An itibariyle Eksen Bilgisayardan havale ile sipariş verdim. Bakalım sonuçları bekleyip göreceğim. Herkese teşekkür ederim....
  • kardeş 2 gün oldu gelmedimi hala
    bakalım gelınce ne diyeceksın ona göre bende oradan verebilirim sipariş
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn95

kardeş 2 gün oldu gelmedimi hala
    bakalım gelınce ne diyeceksın ona göre bende oradan verebilirim sipariş

Valla henüz gelmedi malesef. Müşteri hizmetlerini bugün arayıp kargonun yarına sarkmaması için rica ettim. Çünkü pazartesi günü şehirde olmayacağımı bildirdim. Bu yüzden kargoyu alamayabilirim dedim. Böyle bir imkanınız varsa çok sevinirim dedim. Ama telefondanki beyefendiden gelen cevap " O bizlik bir sorun değil. Kendi sorununuz " tarzında bi cümle oldu. Sinirlenip teşekkür edip kapattım... Bu yüzden seyahatimi erteledim. Bekliyorum pazartesiyi.....

• bıde ben hep pc sipariş edince içinden bişeyleri değiştirecekler diye korkmusumdur o yuzden almaya çekiniyorum ne dersin kardeş bu işe bende alayımmı
  • Hangisini aldınız ?

• Eksen Bilgisayardan aldım. Üründe bir sorun yok. Ses kalitesi çok güzel. Klavyede öyle. Pek bir deneme şansım olmadı. Ama ürün sorunsuz geldi......
  • açılmamış değilmi kardeşim içinden birşey eksık değil yada kalitesiziyle değiştirilmemiş
  • Yok yok. Herşey yerli yerinde. eksiksiz. :)....
  • yav bende sipariş edeyim dedim eksen bilgisayara girdim msi ge62 6qf apache pro yu kaldırmışlar daha o yorumu attığımda vardı şimdi yok nıye kaldırmışlardır ki bendemı açılmıyor direk anasayfaya yönlendiriyor sık kulanlarda açınca
  • Şu an var sitede. Ama fiyatı artmış.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.