Realtek hd audio driver sorunu
kolay gelsin arkadaşlar. msi katana gf66 11-uc laptopta realtek sorun çıkartıp duruyor.
Öncelikle herşeyi denedim.
windows 10 güncelleştirmeler yapıldı
direk msi sitesinden driverleri indirip kurdum.
olmadı driver booster la denedim. olmadı drivermax ile denedim olmadı driverfix ile denedim olmadı drivereasy ile denedim.
yine olmadı realtekin eski versiyon driverlerini indirdim denedim.
yine olmadı format attım .
hiç bi şekilde olmuyor . görsellerde göreceğiniz üzere realtek hd audio driveri aygıt yöneticisinde diğer aygıtlara atıyor ve üzerinde ünlem var.
denetim masası aygıtlat ve yazıcılarda laptopun üzerinde ünlem var. sorun gider diyorum 2.görseldeki hatayı veriyor bilgisayarı yeniden başlat diyor. başlatıyorum tekrar sorun gider diyorum aynı şey oluyor.
bu problemi 1 aydır yaşıyorum.bütün kaynaklara baktım herşeyi denedim olmuyor.
hadi geçtim hd audio driveri normal hd olmayan driver yüklü. ama hd olan düzgün yüklenmediği için hdmi den ses alamıyorum. monitörde hoparlör yok ama kulaklık için 3.5mm jakıda kullanamıyorum sadece laptopun jakına takınca kulaklık olarak tanıyor. kayıttan yürütme aygıtlarında hdmi dijital output çıkmıyor. devredışıda değil hiç yok. yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
Ekran Kartı Fiyat Farkı
Kolay gelsin arkadaşlar.Merak ettiğim bi konu var uzun zamandır aklıma takılıyor. Bilen birileri varsa yorum yaparsa sevinirim.Sorum şu:
Uzun süredir takip ediyorum.Hatta yer imi olarak kayıtlı.Bazı sitelerde (direk örnek verecek olursan vatan)
ekran kartı fiyatları çok oynuyor (son 3 5 aydan bahsediyorum)
Oynuyor derken 10 15k kadar oynadıgını gördüm.
Mesela Msi 3080 suprim X 10gb modeli bi bakıyorum 33bin tl başka zaman bakıyorum 17k ya kadar düştüğünü gördüm.
Aynı şekilde 3070 suprim X e bakıyorum 22bin tl başka zaman bakıyorum 14 bine düşmüş.
Mesela şuanda an itibariyle 3070 suprim X modeli 23 bin iken bir üst modeli 3070 Tİ suprim X modeli 17 bin.
Bunun sebebi nedir? Yani işin içinde başka bişey mi var? Garantiden dönüp yenilenen veya bi sorunu olan kart varken fiyatı düşürüp hiçbir sıkıntısı olmayan karta yüksek fiyat mı biçiyorlar. :D
Android gmail hesabı aktarma
|
ekran kartı sorunu acil yardımm
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.298 (Bu ay: 47)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Notebook - Ultrabook - Oyuncu Dizüstü Tavsiye Bölümü