Şimdi Ara

BU FİYATA BU NOTEBOOK !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Intel Pentium M 725 İşlemci (1.6GHz/2MB)
    15"XGA TFT LCD Ekran
    64 mb ekran
    Intel Extreme Graphic Teknolojisi
    256 MB DDR RAM
    60GB Sabit Disk
    DVD/CD-RW Combo
    3xUSB2.0
    Firewire
    Intel Pro/2200BG Wireless LAN
    Ethernet
    Modem
    Yaklaşık 2,8kg
    5 Saate kadar pil ömrü
    Free DOS işletim sistemi (yani yok :) ama olsun yaşasın korsan microsoft :pp )
    2 yıl garanti

HIZLI SİSTEM
    Peşin KDV Dahil 1,900,000,000 TL
    Access'e vadesiz 194X10

NEC Kullananlar varsa yorumlarını alabilirmiyim nasıl bir makine eksleri artılar

Bakın yazan olmazsa yarın verecem parayı iş işten geçtikten sonra olayı olmasın :)

Milli eğitimde başına çalsın TOSHIBASINI onları beklemekten ömrüm çürüdü :Ppppppp

• O iyi bulmuışsun hem vadeli fiyatıda iyi bende araştırdım aynı ürünü bulamadım.Firma İSMİ NEDİR?
  • bilinen markalar dışında notebook almak riskli 1352 usdye dell d505 almak mantıklı
  • yANİ BULMADIM derken bu kadar uygun fiyata. Eksene baktım 2 milyar 50 milyon tutuyor.Ama işletim sistemi de içerisinde.
  • Hızlı Sisteme sordum bu bilgisayarı türkiye genelinde 25-30 bayisi var sanırım

aslında 2 milyara yakındı ağzı düz bir 900 yapalim dedik tamam dedi adamda :)

işletim sistemi olmamasıda çok iyi bence niye boşu boşuna microsofta 100 milyon daha vereyim bak adamlar işletim sistemini çıkarmış harddiski de 20 gb artırmış diğer buna benzer modellere göre..

aslında burda benim sormak istediğim NEC nasıl bir marka kullananlar ne diyorlar

dell alabilsem alacamda 2 milyarı geçemem o kadar para yok dell de maşallah biraz ucuzlamıyo ki
  • çıldırdınızmı ya, mis gibi öğretmen toshibaları var. bende ilanı görünce bir şey sandım. hem nec hemde 1900 lira yuh be. öğretmen laptopalrından daha pahalı
  • Hocam yanlış bilmiyosam(yanlışsa kusura bakmayın) NEC ile Packard Bell aynı...
    Çoğu parçayı aynı kullandıklarını duymuştum,bide P.Bell in bilgisyarlarının yanında verilen xp nin üzerinde for nec computer yazıo:)

Saygılar,

Mert ŞENER
  • Ben Eylül 2004 de Asus A2D(AMD2800) notebook u KDV dahil 1.700.000.000 TL ye almıştım. Gerçekten verdiğim fiyata değmiş.
  • o notebook o kadar etmez.bence biraz pahalı geldi bana.
  • yahu öğretmen kampanyasi iyi güzelde abi o işin suyu çıktı ben nedense ısınamadım bir kokusu çıkacak gibi oyüzden o kadar cazip olsun diye tutturmuyorum ne kadar ekmek o kadar köfte :)

ama pahalı pahalı dedi arkadaşlar huylandım bakın :)

Asus A3N var bu Nec ile hemen hemen aynı özelliklerde Birtek HDD 40GB, Intel Extreme Graphic yok Fiyati da 2 milyar e şimdi bunlardan da ucuzunu bulamadım BenQ ve Acer gibi markalarada sıcak bakmıyorum nedense e cepte de var 2 milyar dell'e hp'ye güç yetmez bundan aşağı özellikler de bizi kurtarmaz napaca ? :)

Benim asıl merak ettiğim NEC den memnun olan yada olmayanlar var mı ve bunun gibi olupda daha ucuzunu bulan var mı varsa nerde var :)

Bir de Mert Hocam Packard Bell'i hiç duymadım cehaletime verin :) biraz daha aydinlatirmisiniz ?

saygilar...
  • nec iyidir , cozum satiyor bunlardan.Nec kullanan bir arakdasim var , iyidir notebbok..
  • Packard Bell Koyuncu tarafından Türkiye'ye getiriliyor hocam, son 5-6 senedir pazarlarını sadece USA'da ve ING'de geliştirmeye çalışmışlar..Ondan önceki zamanlarda desktop ları vardı türkiyede hatta benim 486'ım P.Bell idi

2004'tede Yeni aldıkları kararla avrupayıda pazar hedefi olarak almışlar ve bunun nihayetinde ekim sonuna dogru ilk laptop modeli türkiyeye geldi(r7730)
    onun dışında 2 tane daha modeli var yanlış hatırlamıosam şuan piyasada...

Ben kullandım R7730u(sadece 6 gün kullanabildim kırsız girdi eve sonra) ekran aşmıştı zaten inanılmaz bişidi:) böle bi parlaklık netlik filan olamaz:)

Öle yani P.Bell iyidir:)Ama pahalıdır:)

Saygılarımla,

Mert ŞENER

• merhaba arkadaşlar sonunda aldım NEC'imi ondan yaziyorum bu mesajı :)

ilk izlenim olarak klavyesi çok güzel kullanımı oldukça rahat tuşlar normal PC klavyeminkinden de büyük ve tuş üzerindeki yazılar oldukça net ve güzel :))

Mert hocamında dediği şekilde oldukça hoş bir ekranı var 17 inc gibi duruyo karsimda :))

ama şimdilik başka herhangi bir özelliği ile ilgili yorum yazmam doğru olmaz ne de olsa alalı bi kac saat oldu.

artık bir iki ay sonra eksi ve artılarıyla foruma yazarım birşeyler önce bi test edim bi kac ay

saygılar...
  • tamam fiyat olarak iyi olabilirde bu aletle ne yapmak istediğine baglı.bende bu sıralar bitane alıcam.almamdaki amaç oyun oynayabilmek.bununla degil oynamak oyunları bile açamam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MertSener

Hocam yanlış bilmiyosam(yanlışsa kusura bakmayın) NEC ile Packard Bell aynı...
    Çoğu parçayı aynı kullandıklarını duymuştum,bide P.Bell in bilgisyarlarının yanında verilen xp nin üzerinde for nec computer yazıo:)

Saygılar,

Mert ŞENER

butun notebooklar ayni donanimlari kullaniyoki...
    notebook alirken bakacagin sey servisi var mi gerisi hepsinin ayni benim yorumum bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbuffon12 -- 9 Nisan 2005, 19:28:09 >
  • gbuffon12-> ben servis açısından sölemiştimaynılar diye:)

Hayırlı olsun abicim güle güle kazasız belasız kullan

Saygılarımla,

Mert ŞENER
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.