Şimdi Ara

bu fiyata bu özellikler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dostlar HP PAVILION G6-2103ET B8G82EA pc depo da 1319 lira. çok uzman değilim ama özelliklere bakınca şaşırdım bu fiyata açıkcası. acil notebook almam lazım. sizce bu alet neden bu kadar uygun fiyatlı yoksa normal mi sizce?

http://www.pcdepo.com/hp-pavilion-g6-2103et-b8g82ea-notebook-urun8257.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExCaLiBoR -- 17 Ağustos 2012; 17:22:55 >

• evet ekran kartı lenovoyu da geçti hp fiyatları çok iyi

• bu kadar uygun fiyatlı olmasının bir nedeni de freedos olmasıymış. bence bi kusur değil bi artı bu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExCaLiBoR

dostlar HP PAVILION G6-2103ET B8G82EA pc depo da 1319 lira. çok uzman değilim ama özelliklere bakınca şaşırdım bu fiyata açıkcası. acil notebook almam lazım. sizce bu alet neden bu kadar uygun fiyatlı yoksa normal mi sizce?

Kötü niyetli olduğumu düşünmeyin ama bence bu fiyata bu özelliklerin olması tüketiciyi düşündükleri içinde değildir. Bakın bilgisayar almadan önce detaylı bi araştırma yapılmalıdır sadece cihazın özelliklerine kapılmayın özellikle satış sonrası teknik desteğe bakın. Bilgisayarım bugün saat 4 te servisten geldi DV-6 3114et servis kayıtlarında eksik bilgi girmişler para iadesi yapmıyorlar dün fax çektim bugün aradım kadın toplantıda bayram girecek 1 hafta daha aksayacak. Bilgisayarı inceledim alt kasada çizikler ve vuruk var LCD Back Covere bile gelmiş, servisteyken başka yerdeki vurukları söyledim kullanıcı hatası dediler şimdikine ne diyecekler merak ediyorum. Bu senin gösterdiğin cihazı daha önce 2 konuda daha gördüm ve tavsiye etmedim tabi ki karar sizlerin. Ama muhakkak li HP nin meşhur kronik sorunları bu cihazda da ortaya çıkacaktır. Kullanan arkadaşlar varsa görüşlerini al. Son sözüm ben tavsiye etmiyorum.

Unuttuğum bi yerei ekleyeyim serviste bütün kontrolleri yapıldı ama ben bi pil kontrolü yaptım 1 saat 10 dk dayandı. HP Para İadesi konusundan merak edersen bir bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TomAHaWk16 -- 17 Ağustos 2012; 18:25:21 >

• tabii ki teknik serviste önemli ama ben hp nin teknik servisinin diğerlerinin servislerinin çok altında olduğunu düşünmüyorum. hangi marka olursa olsun bu teknik servis problemleri hepsinde yaşanabilir. ben yaptığım araştırmalara dayanarak bu fiyata bu özelliklerin çok iyi olduğunu gördüm.bu fiyatın teknik servisi kötü olduğu için düşük olduğunu sanmıyorum. var mı başka fikirleri olan arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExCaLiBoR

tabii ki teknik serviste önemli ama ben hp nin teknik servisinin diğerlerinin servislerinin çok altında olduğunu düşünmüyorum. hangi marka olursa olsun bu teknik servis problemleri hepsinde yaşanabilir. ben yaptığım araştırmalara dayanarak bu fiyata bu özelliklerin çok iyi olduğunu gördüm.bu fiyatın teknik servisi kötü olduğu için düşük olduğunu sanmıyorum. var mı başka fikirleri olan arkadaşlar?

Yanlış anaşılma var teknik servisi kötü olduğu için değil cihazda muhtemelen HP den en çok şikayet edilen sorunlar çıkacaktır, ısınma gibi. Teknik servisi aslında iyi ama ilerde değişim veya para iadesi almak istersen çokta yardımcı olmayabiliyorlar. Bende ki cihazda Ghost Recon oyununu oynayamıyorum, sende heves edebilirsin Ram yüksek fln dersin sonra açarsın oyunu ısınır bende 90 derecede otomatik kapandığı gibi kapanır. Sonuç olarak teknik servis onarım açısından sana yardımcı olur ama cihazdan performans alamayabilirsin. Bu demek değildir genelde HP hep sorunlu, bazılarında sorun çıkmayabiliyor ama bu üründe çıkması muhtememl onun için kullanan birinin görüşünü almanı istiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Fonksiyon Şuan Uygun Değil!
    10 yıl önce açıldı
    Bu Araba Bu Fiyat Eder Mi?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam pm attım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.