Şimdi Ara

Bu fiyata iyi midir? (3.599 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cumartesi gunu gece indirimle 3.599'a aldım. Birden karsima cikti indirimsiz hali butcemi astigi için arastirmamistim indirimli hali ayni fiyatlardaki dell 7559'dan daha iyi olunca dayanamadım aldım lakin fiyat çok geldi bütçeyi baya zorladım. Oyunlarda 4-5 sene goturmesi lazim minimum. Suan 4.099 ben 3.599 aldım aldıgım fiyata iyi midir? Aceleye geldi çok arastiramadim. Kargoya verilmemis daha ondan siparisi iptal etme hakkım var sanırım. Lutfen onemli, yorumlarinizi bekliyorum.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n551vw-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-1tb-128-ssd-15-6-gtx960m-4gb-w10-notebook.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeş indirim gecesi ben de gördüm bu cihazı ama tasarımını ve ağırlığını beğenmediğim için almadım. Ama tam bi' f/p bir makine. ASUS seni üzmez merak etme. Ben vatan gece indirimlerinden ASUS ROG GL552VL kovalıyorum.
  • Usta özelliklere ve fiyata baktığımızda çok iyi bence. GTX 960M 4 GB işletim sistemi DDR4 RAM IPS Ekran 6. Nesil işlemci en iyi fiyat galiba. Bence çok iyi, iyi günlerde kullanın.
  • Yorumlarınız için teşekkürler. Hayırlısı olsun :)
  • Eksileri olarak 5400rpm hdd, tek fan başka bir eksik göremedim. Bir de çok ışık süzmesi gördüm şikayet olarak o da genel olarak IPS ekranlarda olan bir durum çok büyük olmadıkça sorun olmaz heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Axis45

Eksileri olarak 5400rpm hdd, tek fan başka bir eksik göremedim. Bir de çok ışık süzmesi gördüm şikayet olarak o da genel olarak IPS ekranlarda olan bir durum çok büyük olmadıkça sorun olmaz heralde.

Çift fanı olsa 7200 olsa tadından yenmezdi hocam problem olacağını sanmıyorum hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. :) IPS sorunu MSI'daki gibi aşırı olmadığı sürece bencede problem edilecek birşey değil.
  • Aynen SSD'de var sorun olacağını bende düşünmüyordum lakin HDD sebebiyle oyunlarda takılma yapmasından korkmaktayım bakalım göreceğiz. Çok ısıncağınıda düşünmüyorum ASUS olduğu için lakin soğutucu tavsiyeniz var mı 15.4 için?
  • Axis45 kullanıcısına yanıt
    Bütçeniz nedir ustam bir tane biliyorumda ona göre tavsiye vereceğim ?
  • Hiç bilmiyorum ki ya sağlam bir soğutucu için ne kadar bütçe gerekir falan çünkü ilk laptobum olacak. Kaliteliler kaçtan başlar 50-60'a olur mu ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Axis45

Hiç bilmiyorum ki ya sağlam bir soğutucu için ne kadar bütçe gerekir falan çünkü ilk laptobum olacak. Kaliteliler kaçtan başlar 50-60'a olur mu ki?

Usta ben baya araştırdım bu soğutucu işini en önemlisi alttaki ızgaralara soğutucunun denk gelmesi. İstediğin soğutucuyu al eğer denk gelmezse boşuna almış olursun. Ben RPM, büyüklük, alüminyum olması vs. hepsini araştırdım en iyi soğutucunun bu olduğuna karar verdim :http://urun.n11.com/laptop-sogutucu/deep-cool-n8-ultra-siyah-aluminyum-140mm-cift-fanli-notebook-sog-P116976432 baya pahalı ama en iyisi bu.

• Tamamdır çok teşekkür ettim şuan bütçenin ipi kaçık para toparlayınca bende bir tekrar bakıcam soğutuculara.
    Masaüstü bilgisayarımda da bu markayı işlemci soğutucusu olarak kullanıyorum baya memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axis45 -- 1 Ağustos 2016; 21:59:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.