Şimdi Ara

Bu fiyata Philips 42PFL9603d alınır mı? Goruslerinizi bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Degerli arkadaslar. Bugun gezdigim bir magazada 2999 TL'ye 12 ay taksitle Philips 42pfl9603d buldum. Ne dersiniz bu fiyata bu model alınır mı?
    Izleme oranım %50 digiturk, %50 dvd film. PS3, xbox, pc vs dusunmuyorum. Kaliteli goruntu alayim yeterli. Cevaplar icin simdiden tesekkurler.

• Çalışma saatini kontrol et bir arızasıda yoksa kaçırma...

Günde 12 saat açık olsa ayda 350 saat yapar ona göre kararını ver...

Bir de garanti sorunu olmayacak ona göre...
  • quote:

Orijinalden alıntı: proffesor

Çalışma saatini kontrol et bir arızasıda yoksa kaçırma...

Günde 12 saat açık olsa ayda 350 saat yapar ona göre kararını ver...

Bir de garanti sorunu olmayacak ona göre...

Valla acikcasi acilmamisini istiyecegim magazadan. Oyle bir sey mumkun degil midir diyorsunuz? Teshir urunu icin midir bu fiyat?
  • 9603/9703 serisi bir önceki seridir ve üretimi bitmiştir. Bu ürün yüksek seviyede giriş fiyatı 2008 için 4500-5000ler civarı olan bir üründü.
    Ürün teşhir edilmemiş problemi olmayan bir ürün ise hiç kaçırma derim...
    Kampanyalı olarak 3600 12 taksit olarak satılmıştı 6-7 ay önce ona göre karar verin..

Nerede buldugunuzu paylaşmadınız..
    Siz almayacaksanız bari başkası faydalansın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proffesor -- 20 Aralık 2009; 19:09:05 >
  • ben olsam almam. 150 tl fazla koyarım sharp modüllü PHILIPS 40PFL8664 led lcd tv alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spiritc85

ben olsam almam. 150 tl fazla koyarım sharp modüllü PHILIPS 40PFL8664 led lcd tv alırım.

Sharp modül olsa ne yazar 8000 serisi ile 9000 serisi arasındaki işlemci farkını bir araştırın derim..
    9603 kaç modeldir ve şu anda bile 3000lira ediyorsa sizin 8000 led lcdniz ki daha yenidir 150 liraya fazla satılıyorsa aradaki açık bir fark olduğu barizdir...

Sharp paneller var bir sürü hepsinde sharp modül var hangisi sattı önemli olan modül + işlemcidir...

9603 2007-2008 modeldir buna ragmen kullanılmışmı degil mi onu bilmiyoruz ama yine 3000 lira fiyatçekiliyor..

Haa eger kullanım ve garanti koşullarında bir problem yaşarsa 8664e yönelsin arkadaş fakat leddeki PIXEL PRECISE işlemci 9603daki PERFECT PIXEL değildir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proffesor -- 20 Aralık 2009; 19:19:18 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: spiritc85

ben olsam almam. 150 tl fazla koyarım sharp modüllü PHILIPS 40PFL8664 led lcd tv alırım.

Sharp modül olsa ne yazar 8000 serisi ile 9000 serisi arasındaki işlemci farkını bir araştırın derim..
    9603 kaç modeldir ve şu anda bile 3000lira ediyorsa sizin 8000 led lcdniz ki daha yenidir 150 liraya fazla satılıyorsa aradaki açık bir fark olduğu barizdir...

Sharp paneller var bir sürü hepsinde sharp modül var hangisi sattı önemli olan modül + işlemcidir...

9603 2007-2008 modeldir buna ragmen kullanılmışmı degil mi onu bilmiyoruz ama yine 3000 lira fiyatçekiliyor..

Haa eger kullanım ve garanti koşullarında bir problem yaşarsa 8664e yönelsin arkadaş fakat leddeki PIXEL PRECISE işlemci 9603daki PERFECT PIXEL değildir..

takılmayın işlemcilere önce adam gibi motion yapsın.zamanında çok araştırdım hareketli sahnelerde problemler,orta seviye
    siyahlar ,dar izleme açısı yüksek input lag derken fos oldu gitti.bir gidin benim verdiğim modele bakın birde 9603'e dediğim daha iyi
    anlaşılır.kötü demiyorum ama o parayı 9603'e vermem.(bence)herkesin fikri ve parası kendine.

philips sitesinde çok güzel açıklamış işlemcileri ama reklamdan satış stratejisinden başka birşey değil.
    bir yanda lg modül + perfect pixel diğer yanda sharp modüllü + yeni chipsetli led lcdtv.

aslında 9704 tam senin istediğin gibi perfect pixel de var ama bana gene uymaz.yüksek input lag.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodion Raskolnikov -- 20 Aralık 2009; 20:19:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamam işlemcilere takılmıyoruz görüntüye bakıyoruz yeter..
  • quote:

Tamam işlemcilere takılmıyoruz görüntüye bakıyoruz yeter..

konu phil ise aynen''üstadın dediği gibi panel önce yağ gibi akacak'' tosh vs... olsa anlarım da. daha phil modul+chipset olarak yeni geliyor kendine.
  • Arkadaslar soz konusu tv ankara electroworldde mevcut. Mac arasi vermistim cevap yazamadim ozur dilerim. Simdi ne yapacagiz sayin proffesor :) Modul+chipset mi diyecegiz yoksa ust seri diye 9000 serisine mi yatiracagiz parayi? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aylakgunler

Arkadaslar soz konusu tv ankara electroworldde mevcut. Mac arasi vermistim cevap yazamadim ozur dilerim. Simdi ne yapacagiz sayin proffesor :) Modul+chipset mi diyecegiz yoksa ust seri diye 9000 serisine mi yatiracagiz parayi? :)

dediğim tv'yi inceleme fırsatın varsa bence yakından incelemelisin hangisi içine sinerse onu alırsın zira az para vermiyoruz bu aletlere hemde bu
    kadar hızlı eskirken dikkat etmek gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodion Raskolnikov -- 20 Aralık 2009; 22:34:21 >
  • Konuyu açan arkadaş işlemciye takılmayacaksın diyen bir yorumu ne kadar doğru buluyorsun bunu sana sorarım...

Dedigim gibi sen ürün sağlam ise çok fazla kullanılmıs ise o fiyata al pisman olmazsın...
  • Valla en buyuk sikintim SD yayinlari konusunda forumda yazili gorusler. Buyuk cogunluk plazma haricinde ne alirsaniz alin digiturk izleyecekseniz lcd'den birsey beklemeyin diyorlar ki benim butun aksamim digiturk'un yayinlarini izleyerek geicyor. Simdi bunu alip da evde husrana ugramak var. Aylardir Panasonic arastiriyorum o da hic bi yerde yok. Tam rotayi plazmadan lcd'ye cevirdim, bu sefer de bir cok parametre (kablo, receiver kalitesi, izleme mesafesi vs) isin icine girmeye basladi. Ne cok dallanip budaklaniyor artik hersey hayatimizda. 1983'te babam eve ITT Schaub-Lorenz'le geldigi zaman dunyanin en mutlu insaniydik. Simdi neler neler hesapliyoruz. Saygilar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.