En fazla 30bin 31bin liraya alınabilecek , 2007 den eski olmayan ve en önemlisi az yakan DİZEL bir araç almayı düşünüyorum . hatchbak veya sedan olabilir . elimde 2004 hyundai elantra var bunu fazla yakmasından dolayı satacağım . ne önerebilirsiniz fazla bir bilgimde yok bu araçlar konusunda ? ben baktığıma göre fiesta corsa clio gibi modeller var . fakat dolusu boşu vs vs pek anlamıyorum ben . bu civardaki fiyatlara olabilcek en az yakanı en performanslısı nedir
satmak gibi bir derdiniz olmaz ise kesinlikle c sınıfı bravo tavsiye ederim hemde esp hız sabitleyici gibi araç almış olursunuz o fiyatlarda
quote:
Orijinalden alıntı: Brujeria35
satmak gibi bir derdiniz olmaz ise kesinlikle c sınıfı bravo tavsiye ederim hemde esp hız sabitleyici gibi araç almış olursunuz o fiyatlarda
Temiz bir fiesta dizel alınır.
quote:
Orijinalden alıntı: monoto
Temiz bir fiesta dizel alınır.
Alıntıları Göster
Bravo nun tipide bi değişik gözüküyor gözüme :) bombeli farlar felan arkada . Ama fiesta daha güzel gibi . az yaktığınıda duymuştum fiestanın . polo 'larda iyi ve hatırladığım kadarıyla son yıl en az yakan araç seçilmişti galiba
quote:
Orijinalden alıntı: nlsun
Bravo nun tipide bi değişik gözüküyor gözüme :) bombeli farlar felan arkada . Ama fiesta daha güzel gibi . az yaktığınıda duymuştum fiestanın . polo 'larda iyi ve hatırladığım kadarıyla son yıl en az yakan araç seçilmişti galiba
Alıntıları Göster
focus 1.6 tdci giha. megane II fazII 1.5 dCi privilege.
iki modelin de, tüm opsiyonları barındıran araçlarından birisini alabilirsiniz.
bir de, şartlarınızı, önceliklerinizi biraz daha açın. donanım olarak ne istiyorsunuz mesela? bir araçtan beklediğiniz her şeyi yazın.
quote:
Orijinalden alıntı: Umut T.
focus 1.6 tdci giha. megane II fazII 1.5 dCi privilege.
iki modelin de, tüm opsiyonları barındıran araçlarından birisini alabilirsiniz.
bir de, şartlarınızı, önceliklerinizi biraz daha açın. donanım olarak ne istiyorsunuz mesela? bir araçtan beklediğiniz her şeyi yazın.
asisit kitli,absli,espli,hız sabitleyicili, otomatik klimalı,çelik jantlı,skydome açılır cam tavanlı, far ve yağmur sensörlü,üstelik 57bin kilometrede,fiyatı da çok uygun
asisit kitli,absli,espli,hız sabitleyicili, otomatik klimalı,çelik jantlı,skydome açılır cam tavanlı, far ve yağmur sensörlü,üstelik 57bin kilometrede,fiyatı da çok uygun
Alıntıları Göster
yani araç benim için az yaksın . çünkü yani elantra'dan canım yandı artık hem benzin hem çok yakıyor . yani orta halli araçda olabilir . polo'nun şeklini çok seviyorum özellikle . puntoda güzelmiş aslında . özellik olarak yani olabilceğin en iyisi olsada iyidir :)
yani araç benim için az yaksın . çünkü yani elantra'dan canım yandı artık hem benzin hem çok yakıyor . yani orta halli araçda olabilir . polo'nun şeklini çok seviyorum özellikle . puntoda güzelmiş aslında . özellik olarak yani olabilceğin en iyisi olsada iyidir :)
Alıntıları Göster
polo 1.4 comfortline 2011 2012 güzel gibi duruyor . nasıl yaktığını bilmiyorum ama modeli gayet iyi
quote:
polo 1.4 comfortline 2011 2012 güzel gibi duruyor . nasıl yaktığını bilmiyorum ama modeli gayet iyi
Alıntıları Göster
i20 leri beğendim model olarak . 2012 model hatta 2013 model dahi alınabilir duruyor . 1.2 D-CVVT Sense paketleri iyi gibi duruyor . ayrıca clio 1.2joy 2012 felanda var bu civarlarda
quote:
i20 leri beğendim model olarak . 2012 model hatta 2013 model dahi alınabilir duruyor . 1.2 D-CVVT Sense paketleri iyi gibi duruyor . ayrıca clio 1.2joy 2012 felanda var bu civarlarda
bir reno icon kullanıcısı olarak bu aracı üretenin diye bir küfür bana yakışmaz.. donanım iyi güzelde ne bu ya traktörmü üretiyorsun kardeşim azcık malzeme kalitesine özen gösterseydi 2000km de ki aracın dösten kapıdan bagajdan her yerden ses gelirmi yaa yolda aracı dinlemekten sıkıldım asla kardeşim dene 1 gün kirala gez kendin de gör paranı çöpe atma..
o paraya çok kar edeceğin benzin lpg yumlu araçlar var.. fiesta yeni kıa rıo 1.25 jazz.. al bide lpg kral gibi km de 18-20 kuruş arasına gez dur..
quote:
Orijinalden alıntı: öcüü..
bir reno icon kullanıcısı olarak bu aracı üretenin diye bir küfür bana yakışmaz.. donanım iyi güzelde ne bu ya traktörmü üretiyorsun kardeşim azcık malzeme kalitesine özen gösterseydi 2000km de ki aracın dösten kapıdan bagajdan her yerden ses gelirmi yaa yolda aracı dinlemekten sıkıldım asla kardeşim dene 1 gün kirala gez kendin de gör paranı çöpe atma..
o paraya çok kar edeceğin benzin lpg yumlu araçlar var.. fiesta yeni kıa rıo 1.25 jazz.. al bide lpg kral gibi km de 18-20 kuruş arasına gez dur..
Alıntıları Göster
renonun şekli konsolu gerçekten çok şık duruyor :) i20 düşünüyorum oda hoşuma gitti . ama fiestalarda güzel . lpg olsun istiyorum az yakması için ama clio cidden hoşuma gitmişti :)
quote:
renonun şekli konsolu gerçekten çok şık duruyor :) i20 düşünüyorum oda hoşuma gitti . ama fiestalarda güzel . lpg olsun istiyorum az yakması için ama clio cidden hoşuma gitmişti :)
Alıntıları Göster
senin saydığın özelliklerin hepsi var opel astra
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3089B9321
senin saydığın özelliklerin hepsi var opel astra
Alıntıları Göster
onlar biraz eski modele düşüyor . bu i20lerde clio larda 0 'a yakın hemde az yakıyor ama :)
quote:
onlar biraz eski modele düşüyor . bu i20lerde clio larda 0 'a yakın hemde az yakıyor ama :)
Alıntıları Göster
2011 hatta zorlasak 2012 temiz fiesta olabilir gibi duruyor . hem model olarak dolu hemde şekli güzel
şu arabayı 26 sında önerdim, 28 ekimde satıldı, kim aldıysa çok iyi bir alışveriş yaptı, sırf skydome ve asist kit fiyat farkı 4000 tl,, skydomsuz ve asist kitsiz lerle aynı fiyata satıyordu, üstelik 1.sahibinden 2. 57bin km 3. kazasız boyasız
quote:
2011 hatta zorlasak 2012 temiz fiesta olabilir gibi duruyor . hem model olarak dolu hemde şekli güzel
Alıntıları Göster
Polo comforline gayet iyidir bu saydıklarınız içinden.Sıfıra yakın olmasını istiyorsanız eğer İ20'de bakabilirsiniz.Clio'da iyi olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: daxtor55
Polo comforline gayet iyidir bu saydıklarınız içinden.Sıfıra yakın olmasını istiyorsanız eğer İ20'de bakabilirsiniz.Clio'da iyi olabilir.
Alıntıları Göster
kimse önermemiş ama citroenler benim çok hoşuma gidiyor bu aralar az yakmasıda cabası. 2 model önereyim ben sana
1. citroen c4 dizelde şehiriçinde 5litre mazot yaktığını biliyorum.benzin&lpg konusunda pek yardımcı olamayacagım ama onunda aşağı yukarı o civarlarda olduğu malum sahibindende bir kaç ilanda görmüştüm kmde 22 kuruş yakıyor vs ilanları.
2.citroen c-elysees araç 2012de çıktığı için malum olarak dizel fiyatları 37-38den başlamakta ve şehiriçi sakin kullanımda 4.5ltye kadar inmekte ama 31-32 bine 1.2benzinlisini alabilirsiniz malzeme kalitesi gerçekten iyi bagaj zaten inanılmaz ve arka diz mesafeside mükemmel. benzinli modellere lpg taktırarak hem geniş bir araca hemde az yakan bir araca kavuşmuş olabilirsiniz ki 2.el alacağınızı göz önünde bulundurur isek çoğu zaten lpgli olacaktır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme