Şimdi Ara

Bu focus alınır mı ? 2006 ghia (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Araç temiz görünüyor.
    Uzman arkadaşlar nasıl bu aracın km' sinin düşürüldüğünü ve kaza sonucu perte çıktığını anladı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan21t

Galeriden, al-sat yapandan galerici yakinindan daha once galerici ile iş yapandan galerici in akrabasindan daga önce galericinin olduğu apartmanda oturandan, araba almam bence sizde almayın sözüm meclisten İÇERİ.

Keşke noktalama işaretlerini kullanmayı bilseydiniz, anlamak için iki kere okudum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Donanım -- 29 Ağustos 2015; 0:12:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

quote:

Orijinalden alıntı: hasan21t

Galeriden, al-sat yapandan galerici yakinindan daha once galerici ile iş yapandan galerici in akrabasindan daga önce galericinin olduğu apartmanda oturandan, araba almam bence sizde almayın sözüm meclisten İÇERİ.

Keşke noktalama işaretlerini kullanmayı bilseydiniz, anlamak için iki kere okudum,

İyi iki kerede anlaya bilmişsin

• Neyse en azından sol arka kapı ve çamurluk orjinale benziyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kicker

Neyse en azından sol arka kapı ve çamurluk orjinale benziyor.

bu arabada benım goremeyıp sızın gordugunuz ne var cok merak ettım harbıden :) normalde fotolardan gayet diri güzel derlı toplu duruyor yanı ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı
  • 2000 modeline binin, masrafsız, temiz, satarken rahat gidecek bir model olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: haykouz

quote:

Orijinalden alıntı: Kicker

Neyse en azından sol arka kapı ve çamurluk orjinale benziyor.

bu arabada benım goremeyıp sızın gordugunuz ne var cok merak ettım harbıden :) normalde fotolardan gayet diri güzel derlı toplu duruyor yanı ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı

Ben sadece en alttaki boyalı ve değişen parça kısmındakileri saydım hocam :)
    Mesele derli toplu durması değil ki hocam, kasa düpdüzgün duruyor ama içerde ne oldu acaba. Bu şuna benziyor, deprem zamanı insanlar çatlakları sıvayıp duvarları düpdüzgün hale getiriyordu ve satıyordu, sanki hiç olmamış gibi, ama orası çatlak işte.
    Şahsen boya ve değişen takıntım yoktur hatta çizik vuruk içinde olacağına boyansın tertemiz dursun. Hatta çekiçlenip düzeltileceğine yepyeni parçası takılsın, sac bu sonuçta yahu. Ama güven yok malesef hocam. İlandaki araç için konuşayım, sağ tarafta komple işlem görmüş. Hiç zannetmiyorum ki tavan birleşim yerinde, direklerde, şaside hiç bir sorun olmasın... Bunun sonucunu ise Allah korusun bir viraja hızlı girip toparlamaya çalıştığınızda görürsünüz. Yada biraz hız yaptığınızda araç sağa sola çeker siz sorunu yürüyende ararsınız ama aslında dengesi bozuk aracın vs. vs. İyi anladığımdan değil de kafa yoruyorum işte

• Merhaba.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-metin-otomotiv-den_bir-gunluk-tek-fiyat-224711051/detay

Bu araç nasıl?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.